Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


Au fost anuntate bursele OFICIALE! Cati bani incaseaza cei doi | Meciul e duminica dimineata la ProTV (06:30)


C.Marius

Recommended Posts

Nick:ViseColorate

Informatie: 

imagini-socante-cu-floyd-mayweather-cum-

 

Au fost anuntate bursele oficiale!

Meciul dintre McGregor si Mayweather este unul care le va aduce o avere ambilor luptatori. Comisia Atletica din Nevada a anuntat ca bursele de meci ale celor doi sunt de 30 de milioane de dolari, pentru Conor, si 100 de milioane  de dolari, pentru Mayweather.

La aceste sume se adauga banii proveniti din PPV, sistemul de vizionare a meciului cu bani, care se aplica in USA in special. Ca sa poata viziona meciul, americanii trebuie sa plateasca 100 de dolari.

Castigurile totale ale celor doi sunt estimate la 300 de milioane de dolari, pentru Mayweather, si 100 de milioane de dolari, pentru McGregor.

 

imagini-socante-cu-floyd-mayweather-cum-

 

McGregor catre Mayweather: "Uita-te la tine cum arati!"

Conor McGregor si Floyd Mayweather sunt pregatiti pentru meciul de maine dimineata. Cei doi au oferit momente incinse si la cantar si se asteapta sa bata recordul de incasari la partida ce incepe la 06:30, in direct la ProTV.

McGregor a ras la cantar de Mayweather, spunandu-i ca arata intr-o forma fizica dezastruoasa: "Uita-te la tine, cat ai, 70 de kilograme? Arati de 80 de kile. Esti explodat! Arati in cea mai proasta forma din viata ta", i-a strigat irlandezul.

 

imagini-socante-cu-floyd-mayweather-cum-

 

Mayweather si McGregor au facut categoria! 

Meciul de box dintre cei doi a trecut de primul episod. Ambii luptatori au facut categoria si se vor confrunta maine dimineata, in jurul orei 06:30 ora Romaniei. Meciul este transmis in direct de ProTV.

McGregor a fost extrem de agresiv cu Mayweather la cantar, adresandu-i cateva cuvinte mai putin "ortodoxe". Americanul nu a parut deloc deranjat de evenimente si a preferat sa nu intre in acest joc al amenintarilor si injuriilor.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Alex18 locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Advertisments


Advertisment


×
×
  • Create New...