Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


Youtube Gaming va fi lansat astăzi!


G6_

Recommended Posts

YoutubeGamingIMG.jpg

 

De câteva luni de zile Google ne tot amenință cu lansarea unui serviciu de streaming video dedicat jocurilor, iar astăzi în sfârșit va fi lansat Youtube Gaming.
 
Anunțat încă din luna iunie, Youtube Gaming este menit să rivalizeze cu Twitch, Hitbox, și alte astfel servicii, care s-au bucurat de un succes imens în ultimii ani, lăsând Youtube cu mult în urmă pe partea de jocuri video.
 
Youtube Gaming vine cu o interfață nouă, aplicații dedicate pentru dispozitivele mobile, și o funcție de căutare optimizată pentru a găsi jocuri. Însă vine din start cu o serie de dezavantaje. Se știe încă din iunie că serviciul nu va folosi un sistem de chat pe bază de IRC, ci cel standard Youtube, însemnând că nu poți seta un sistem automatizat de moderare. Va trebui să o faci manual, sau să lași asta la latitudinea unui persoane cunoscute pe care să o ridici la rangul de moderator.
 
Mai important, Content ID este în continuare funcțional și activ în mod constant. Dacă va detecta material ce se află în baza sa de date, atunci va înștiința utilizatorul să nu mai folosească acel material în timpul stream-ului, afișând chiar o numărătoare inversă. Dacă utilizatorul refuză, acel stream va fi blocat. Într-o lume perfectă asta nu ar fi o problemă, ar însemna doar că cei care încearcă să facă streaming de muzică sau filme sunt impiedicați.
 
Dar pe Youtube, jocurile în sine sunt desemnate de unele companii, în special cele japoneze sau Activision, ca fiind material cu copyright, iar folosirea lor cu siguranță va duce la probleme serioase. Ca să nu mai pomenim de numeroasele instanțe pozitive-false, sau cazuri de abuzare a sistemului de către entități ce există doar pentru a scoate bani din emisiunile altora.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Advertisments


Advertisment


×
×
  • Create New...