Jump to content
  • Advertisments

Advertisment

Reclamatie 667Ekip [cheats]

Recommended Posts

Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.

Numele meu pe RSS: [T4L.OuTlawz]flame_
Numele celui reclamat pe RSS: 667Ekip

Informatii text de ce consider ca triseaza: cheats
Dovezi poze/video: 

pe langa ca nu ti se vede viata adversarilor, nuj dc dar ma rog, pe tot parcursul clipului ai fost sonic v2, ciudat, nu? la 1:30 mai aveai putin si zburai de pe mapa =)))))))

dupa cum vezi e un delay cand alergi din space sau rotita , tu pleci intr o fuga nemaipomenita, si eu plec in fuga, dar cu acel delay pe care vad ca tu nu l ai :)), mie nu mi se pare natural sprint ul tau:)), pe langa tras

• Like 3
  • Haha 2

Am dat de multe ori speed up la clip la fel cum am dat si slow mo la o faza. Atata tot. De aia nu vezi tu niciun delay.

Si pentru faza cu viata adversarilor nu stiu de ce te deranjeaza pe tine asa tare. E modpack facut pentru sv de gang war, iar deoarece toti de acolo au cate un skin per gang, n-are rost sa tii hp bar-u. Deci il vezi doar la o distanta in jur de 2 metrii max

Aici la secunda la care ti-am dat, de ex poti sa vezi ca am dat speed up la clip pentru fragmovie. Bine, aici am dat speed up mult mai mult fata de clipul asta.

A si btw daca dadeai tot clipul de la bun inceput se vedea cand era clipul dat pe normal cum fugeam

Edited by 667Ekip

🤦

Lock.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Advertisments

Advertisment

• Create New...