Jump to content
  • Advertisments

Advertisment

Reclamatie Cobalt_ - injurii server undercover

Recommended Posts

Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.

Nume pe RSS: sinNeer_
Numele Adminului pe RSS: Cobalt_
Motivul reclamatiei: injurii server undercover, observ ca e inactiv pe contul de admin de anul trecut insa vineri a postat un stats update pe forum, cam dubioasa situatia, poate are vreo ruda si se joaca de pe acelasi pc insa in cazul asta de preferat sa renunte la admin deoarece pot aparea probleme mai mari, cel putin pana revine cu activitatea.
Dovezi: https://imgur.com/a/NrvJPpi

• Like 3
  • Confused 1
  • Sad 1

Saluut! Mi-a atras atentia shahmen, ca am pe aici o reclamatie, si crede-ma ca asa ramanea, daca nu imi zicea. Abia am mai nimerit contul de forum, vineri, sa vad ce mai este pe aici.

Dupa cum bine vezi, pe contul de pe server n-am mai intrat de anul trecut...

Pentru baietii cu grade, n-am ceea ce precizeaza el, n-am dat contul la nimeni, ma uimeste situatia si reclamatia asta..

Poate pe viitor am sa intru pe server, dar asta nu stiu cand...

Va salut!

• Like 2

Ideea e ca din absolut toate verificarile facute reiese faptul ca este una si aceeasi persoana :)) Si teoria mea este ca ai intrat nostalgic pe forum sa vezi ce se mai intampla, ca ai postat totusi saptamana trecuta, si apoi ai intrat si pe sv cu vpn si alt cont ca sa vezi ce mai e si sa nu fii recunoscut. Daca e sau nu asa, te las pe tine sa imi spui si sa vii cu argumente logice si bine puse la punct. Iti dau dreptul asta.

https://imgur.com/a/NrvJPpi - dovezile cu aka puse de sinner

https://imgur.com/a/l0x9Q7s - locatia ip urilor + faptul ca este VPN.

Pe langa astea, ai si activitati mai "anormale" sa le spunem in ultimii ani pe contul de forum, precum diferente de IP, conectari cu VPN etc. Nu voi sta sa fac totul public aici tot spre binele si safety-ul tau.

Ce am eu nevoie de la tine acum:

1. Vreau sa gasesti metoda/metode prin care sa imi demonstrezi 100% ca tu esti Cobalt adevaratul. 

2. Vreau sa imi explici diferentele de IP de pe contul de forum si cel de sv.

3. Vreau sa imi explici cum ar fi posibil sa fie "nimereala" asa de mare intre aka-uri, locatii etc.

4. Alte detalii pe care le consideri tu importante.

Daca nu ma convingi cu aceste 3-4 puncte mentionate, iti voi cere in privat si alte chestii. 

Nu exista " nu stiu " , " habar n am " si alte chestii de genul. Trebuie sa gasesti tu o rezolvare pentru aceasta situatie.

Si am rugamintea sa citesti tot ce am scris aici si sa incerci sa rezolvi aceasta problema doar daca iti mai pasa de comunitate in vreun fel, ca nu pare ca mai esti activ sau ca ai de gand sa fii. 

EDIT : Closed. 

Edited by DREAMZ
  • Like 2
  • Haha 1

• DREAMZ locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Advertisments

Advertisment

• Create New...