heineback? Posted April 10, 2023 Share Share Posted April 10, 2023 NICKNAME: HEINE AKA COMPLET: [T4L.OuTlawz]HEINE_, [cP.Elite]HEINE_, [SAF.Family]HEINE_, [esu]heine, [DL.PoWeR]HEINE_ si alte tag-uri.. VECHIME: 2014 MOTIVE BLACKLIST: Cheats (Aimbot) ESTIMATIV ULTIMA INTERACTIUNE CU COMUNITATEA:26 octombrie 2021 ( ziua in care am primit blacklist-ul) MESAJ:Va salut pe toti, revin cu o noua cerere de un-blacklist.Dupa cum bine stiti pe 26 octombrie 2021 am primit blacklist de la @DareDevil pe motiv Cheats ( Aimbot ),imi asum greseala facuta si imi pare sincer rau pentru ce am facut, nu este primul blacklist pentru coduri insa tot am continuat chiar daca am fost iertat.Doresc sa revin pe aceasta comunitate pur si simplu pentru faptul ca multi dintre prietenii mei vechi s-au reapucat, consider ca toxicitatea intre ganguri si deathmatch nu isi mai au rostul acum.Nu mai am timpul necesar pentru a ma dedica acestui joc, am luat blacklist pe 27 octombrie 2021 si de atunci nu am mai avut interactiuni cu comunitatea, anul trecut am incercat sa fac o cerere de un-blacklist si SHAHMEN mi a dat raspunsul, de atunci nu am mai intrat nici macar pentru cateva minute sa vad ce este nou, tot atunci m-am lasat si de samp din cauza ca aveam alte lucruri mai bune de facut, insa cand e vorba de plictiseala mi-ar placea sa pot intra si sa stau de vorba cu prietenii care mai joaca pe acest server.Consider ca m-am schimbat foarte mult de atunci, insa asta va pot demonstra doar daca imi acordati o ultima sansa pentru a va arata. Nu vreau sa va obosesc citind povestea mea pe RSS dar am sa va las un link de la cererea mea de un-blacklist, am vrut sa fiu sincer si sa nu mint pentru ca nu isi are rostul. Aici aveti link-ul de la data blacklist-ului: http://forums.rss-ro.com/index.php?/topic/103697-reclamatie-heineaviondelupta-aimbot/&tab=comments#comment-868763 Aici aveti link cu toata povestea mea pe RSS: http://forums.rss-ro.com/index.php?/topic/99269-imi-cer-scuze-tuturor-heine/ Link de la ultima mea cerere de un-blacklist de anul trecut, unde SHAHMEN mi-a dat raspunsul : http://forums.rss-ro.com/index.php?/topic/104545-imi-cer-scuze-heine/ Imi mai cer o data scuze de la cei cu care m-am certat sau i-am instigat la cearta, insa toate astea au fost din cauza rivalitatii care pot spune ca nu ma mai atrage, sa fiu disperat de kill-uri sau alte tampenii. Decizia va apartine voua, va multumesc pentru timpul acordat si va pupacesc 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ramses. Posted April 10, 2023 Share Share Posted April 10, 2023 contra din partea mea, o sa se intample la fel, o sa te prinda vreo unu cu aim sau alt cod si o sa o tii pe a ta ca vai doamne doar ce m am reapucat si gata io sunt ala, si o sa o tii in vrajeli ca x e slab si ca toti suntem paraleli cu jocu si atat teatru zace in tine de zici ca ma uit la film ca de exemplu * Traiasca familia ta daca nu esti paralel cu jocu asta, tot ce vad eu este ca fac Litefoot si fac fast, tu bagandu-te doar in gloantele mele * ceea ce ai scris in reclamatia aia si creca nu e prima oara cand iei bl , ca sunt nenumarate cazuri de astfel de persoane, un teatru ieftin dupa parerea mea, asa ca te las ca mi se raceste fasolea cu mamaliguta Link to comment Share on other sites More sharing options...
heineback? Posted April 10, 2023 Share Author Share Posted April 10, 2023 6 minutes ago, ramses. said: contra din partea mea, o sa se intample la fel, o sa te prinda vreo unu cu aim sau alt cod si o sa o tii pe a ta ca vai doamne doar ce m am reapucat si gata io sunt ala, si o sa o tii in vrajeli ca x e slab si ca toti suntem paraleli cu jocu si atat teatru zace in tine de zici ca ma uit la film ca de exemplu * Traiasca familia ta daca nu esti paralel cu jocu asta, tot ce vad eu este ca fac Litefoot si fac fast, tu bagandu-te doar in gloantele mele * ceea ce ai scris in reclamatia aia si creca nu e prima oara cand iei bl , ca sunt nenumarate cazuri de astfel de persoane, un teatru ieftin dupa parerea mea, asa ca te las ca mi se raceste fasolea cu mamaliguta Probabil ca daca mai eram interesat de jocul asta continuam sa joc pentru GP si alte prostii, insa a trecut mult timp de cand n am mai jucat si n am avut timp de jocu asta, deci te asigur ca nu s-ar mai intampla chestia asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tweet. Posted April 10, 2023 Share Share Posted April 10, 2023 lasa, mie cel putin mi ai dovedit ce persoana poti sa fi, eram prieteni buni inainte cand te chema devgru dar cand am luat eu blacklist te ai dat pe langa toti smecherii si te ai smecherit si tu cu coduri si cacaturi ultima data te ai batut cu pumnu in piept ca nu ai cheats, na c-ai avut si acum iar esti mielusel mi ai fost un tovaras bun dar pacat ca te au stricat anturajele, cel putin cand incercam sa ti explic pe fb cum se intaleaza un mod pe un kkt de deagle. desi serverul sta in 30 de playeri iar eu unu nu tin dusmanie iti dau pro, dar oricum ma astept sa te bata unu precum night sau ovvy sa-ti rupa suba si sa-ti bagi codul iar. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLtRaCk Posted April 10, 2023 Share Share Posted April 10, 2023 Pro,sa zicem ca te ai schimbat,sa zicem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightt Posted April 10, 2023 Share Share Posted April 10, 2023 Ti-am dat contra doar pentru ca în cazul tău nu prea vad o posibilitate de reabilitare, dar mult noroc cu cererea, nu m-ar deranja sa te întorci pe server și sa demonstrezi ca m-am înșelat 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heineback? Posted April 10, 2023 Share Author Share Posted April 10, 2023 5 minutes ago, nightt said: Ti-am dat contra doar pentru ca în cazul tău nu prea vad o posibilitate de reabilitare, dar mult noroc cu cererea, nu m-ar deranja sa te întorci pe server și sa demonstrezi ca m-am înșelat Daca eram ''fiert'' dupa DM ca inainte ma jucam undercover in timpul blacklist-ului, insa nu am intrat nici macar pt 5-10 minute in tot timpul asta.Dar, dupa cum am zis, nu pot demonstra ca m-am schimbat decat daca o sa primesc o ultima sansa pentru a va arata. 1 hour ago, tweet the big dog said: lasa, mie cel putin mi ai dovedit ce persoana poti sa fi, eram prieteni buni inainte cand te chema devgru dar cand am luat eu blacklist te ai dat pe langa toti smecherii si te ai smecherit si tu cu coduri si cacaturi ultima data te ai batut cu pumnu in piept ca nu ai cheats, na c-ai avut si acum iar esti mielusel mi ai fost un tovaras bun dar pacat ca te au stricat anturajele, cel putin cand incercam sa ti explic pe fb cum se intaleaza un mod pe un kkt de deagle. desi serverul sta in 30 de playeri iar eu unu nu tin dusmanie iti dau pro, dar oricum ma astept sa te bata unu precum night sau ovvy sa-ti rupa suba si sa-ti bagi codul iar. Te pup Vladutu, vremurile alea nu se uita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[dL.Power]greenland Posted April 10, 2023 Share Share Posted April 10, 2023 Salutare , eu îți ofer un "DA" te așteptăm în etapa următoare 1 -1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[T4L.OuTlawz]Andra_ Posted April 10, 2023 Share Share Posted April 10, 2023 pro avem nevoie de players 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.A.R.K.E.R Posted April 11, 2023 Share Share Posted April 11, 2023 Ma tem sa nu fie al 3-lea blind pe forum in curand, bai, pro, probabil, fifty fifty. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3b3st Posted April 11, 2023 Share Share Posted April 11, 2023 îți dau pro, dar sper sa nu regret 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigGucciSoSa Posted April 11, 2023 Share Share Posted April 11, 2023 O sa foloseasca iara aimbotu la /prodm sau /garena Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABYREAL2024 Posted April 11, 2023 Share Share Posted April 11, 2023 pro , fiecare mai merita o șansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRASTIC Posted April 16, 2023 Share Share Posted April 16, 2023 Eu zic că meriți o șansă, sper că pe viitor să nu mai faci ce ai făcut, pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
activel.eeeviL // T4L POWAH Posted April 16, 2023 Share Share Posted April 16, 2023 Dacă ai de folosit o sa folosești și o sa fii prins. din partea mea ai pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
rullz Posted April 17, 2023 Share Share Posted April 17, 2023 daca primesti reclamatie de cod si n-ai contradovezi bune primesti ban la loc, nu esti primu cu bl de aim si a folosit din nou (bloody) pe server o iei de la 0, vrei admin? faci cerere admin, daca iei admin direct din shop primesti demote, asta ca sa n-ai vreo surpriza de ce nu-l ai pe forum daca vrei vreun cont inapoi imi dai pm si te rezolv ti-am zis mai sus, daca n-ai contradovezi bune cam rip, eu zic sa te filmezi mereu cand faci dm lock 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts