Kiddu.Cerscuze Posted August 19, 2022 Share Share Posted August 19, 2022 (edited) NICKNAME: [A$AP]Kiddu.noLifeR AKA COMPLET: Kiddu.noLifeR - [esu]Kiddu.noLifeR - [RSS]Kiddu.noLifeR. VECHIME: Pai din 2010 m-am apucat prima oara de server, insa cu prostiile mele numa 12 ani nu am eu de RSS curati MOTIVE BLACKLIST: Limbaj/Codat - Instigator la certuri, stiu recunosc le-am facut pe toate pe acest server incat sa fiu insuportabil de unii, dar cine ma stie ma stie de baiat fain ESTIMATIV ULTIMA INTERACTIUNE CU COMUNITATEA: Acum 1-2 saptamani am mai intrat de pe telefon sa salut lumea pe server sunt sincer si recunosc. MESAJ: Buna, salut comunitatea Romania Super Stunt, ma numesc [A$AP]Kiddu.noLifeR in realitate Manu, am revenit cu o cerere dupa aproximativ 1 an de la blacklistul primit. Am venit cu un gand rusinos fata de toti si tot odata mizerabil ca tot am zis ca nu mai fac si am facut-o din nou... Imi pare rau si de data aceasta stiu sunt toxic, idiot , insuportabil pentru unii pe temele astea de limbaj si coduri, tin sa mentionez ca eu cand injur o fac la caterinca nu zic din rautate nimanui... Vreau sa incerc sa fiu mai bun si virtual, ca in realitate nu sunt asa... Imi mai descarcam si eu nervii pe joc... imi cer mii de scuze in fata la toti. Am mai intrat putin de pe telefon acum cateva luni de am mai salutat prietenii, jocul copilariei nu o sa il uit nici odata chiar si atunci cand nu vom mai avea aceasta accesibilitate de al practica si vom ramane doar cu teoria la un pahar de vin si multe altele Desi din acest motiv vreau ca sa imi mai traiesc clipele frumoase pe server alaturi de voi si de comunitate suntem o familie mai veche... Iar eu fac numa prostii, imi pare rau, promit ca nu se mai repeta fac tot posibilul sa ma tin de promisiune, daca mai se repeta promit ca ma voi lasa de tot si plec singur, fara ca sa ma mai prinda careva nici nu vreau sa mai am gandul la asa ceva atata aici pe server cat si pe altele, bucuriile copilariei deja vor cam lua sfarsti... Inca odata imi cer scuze in fata voastra si va respect pe toti indiferent va doresc o vara placuta la toata lumea si fara covid Cam asta am fost eu m-am schimbat promit si o sa va demonstrez la prima abatere va rog sa nu ma mai credeti in astfel de cereri. Va pup si aveti grija de voi, doamne ajuta la toata lumea Edited August 19, 2022 by Kiddu.Cerscuze 4 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[dL.Power]greenland Posted August 20, 2022 Share Share Posted August 20, 2022 PRO , avem nevoie de jucatori, Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLtRaCk Posted August 20, 2022 Share Share Posted August 20, 2022 pro,hai cu asapu kidule Link to comment Share on other sites More sharing options...
[UPC]Marian Posted August 20, 2022 Share Share Posted August 20, 2022 Pro pentru fratele k1ddu,doamne ajuta la toata lumea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodyGENTELMAN Posted August 20, 2022 Share Share Posted August 20, 2022 pro, avem nevoie de jucatori, ai grija pe viitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RSS]DEV_ Posted August 20, 2022 Share Share Posted August 20, 2022 Nu te cunosc, dar ti-ai cerut scuze intr-un mod foarte frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted August 20, 2022 Share Share Posted August 20, 2022 pro pt kidduuu merita sa revină Link to comment Share on other sites More sharing options...
#SLADE Posted August 20, 2022 Share Share Posted August 20, 2022 hai ca intr un final meriti Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrYsTy Posted August 20, 2022 Share Share Posted August 20, 2022 Ce dracu sa merite ăsta mă? Că daca stau sa verific toate cererile un-bl pe care le-a facut, cred ca is peste 10-15... contra, ti-ai cerut scuze de prea multe ori si n-ai aratat nimic din schimbare... pun pariu ca si acum esti acelasi.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAYER Posted August 20, 2022 Share Share Posted August 20, 2022 Hai ca si tu joci din 2010 daca e. Dacă te intreb pe ce versiune a apărut posibilitatea de a pune hold pe masina sau player, te duci pe net sa cauti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGaZ0R #DBPN Posted August 20, 2022 Share Share Posted August 20, 2022 5 minutes ago, [E.F]SLAYER said: Hai ca si tu joci din 2010 daca e. Dacă te intreb pe ce versiune a apărut posibilitatea de a pune hold pe masina sau player, te duci pe net sa cauti.. cn drq stie asa cv 1 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted August 20, 2022 Share Share Posted August 20, 2022 (edited) 1 hour ago, KrYsTy said: Ce dracu sa merite ăsta mă? Că daca stau sa verific toate cererile un-bl pe care le-a facut, cred ca is peste 10-15... contra, ti-ai cerut scuze de prea multe ori si n-ai aratat nimic din schimbare... pun pariu ca si acum esti acelasi.... Ma scuzați ca mai bag un post la aceasta cerere doar ca părerea mea este că ar treb sa lăsăm oamenii sa dovedească lucrul ăsta indiferent de câte rele au făcut. Dacă arată că s ok rămân dacă nu jet definitiv de unde au ieșit. Fiecare ne putem schimba chiar dacă am greșit enorm de mult. Fiecare facem greșelii mari/mici. Suntem oameni ce dracu? Edited August 20, 2022 by Anndr$a 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raku Posted August 20, 2022 Share Share Posted August 20, 2022 pro o ultima sansa cred ca meriti Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OuTlawz]ImperialisT Posted August 20, 2022 Share Share Posted August 20, 2022 (edited) 22 hours ago, Kiddu.Cerscuze said: tin sa mentionez ca eu cand injur o fac la caterinca nu zic din rautate nimanui... Mi se pare absurd ca să spui asta atunci când majoritatea o fac, e ca și cum pt voi ăștia de faceți asta ați fi forțați sa vorbiți normal pentru ca nu ești doar tu sunt N playerii care au gândirea asta și nici pana în momentul asta nu am un răspuns, și eu înjur nu zic nu dar e foarte rar și atunci când o fac e fix în modul de a vorbi serios nu sa ma ascund sa zic după "ziceam la caterinca",mai ales cu cineva care nu am nici o legatura strânsă. Whatever pro... Edited August 20, 2022 by [OuTlawz]ImperialisT Link to comment Share on other sites More sharing options...
[CripS.OG]16HP. Posted August 20, 2022 Share Share Posted August 20, 2022 O frățiorul meu normal ca un Big Pro din partea mea mai ajutat enorm cât și cu gangul și cu altele , pentru mine ai fost și ești un băiat calumea Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulia🕊 Posted August 20, 2022 Share Share Posted August 20, 2022 Contra ești toxic 2 2 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
feathers Posted August 20, 2022 Share Share Posted August 20, 2022 salut domnule te astept in a$ap proo Link to comment Share on other sites More sharing options...
[TK.Force]dariO Posted August 20, 2022 Share Share Posted August 20, 2022 (edited) Acuma nu stiu csz, dupa cum a spus si @[E.F]SLAYER poate ca nu stii dp ce versiune a aparut posibilitatea a pune Hold pe masina & player. Daca tu chiar joci din 2010 atunci raspunde la intrb pusa de Slayer dar sa nu cauti pe net. Primesti un chiar avem nev de jucatori.. Edited August 20, 2022 by [T4L.OuTlawz]dario. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DareDevil Posted August 21, 2022 Share Share Posted August 21, 2022 Lumea nu te vrea. Faptul ca ai luat blacklist dupa nici 2 saptamani de la unblacklist spune ceva despre tine si atitudinea ta de codat "curat" . Revin o cu o cerere de Halloween si sa speram ca pana atunci cei care au dat contra se v or razgandii. Respins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts