MORE. Posted July 26, 2022 Share Share Posted July 26, 2022 (edited) NICKNAME:[A$AP]more AKA COMPLET: more, [A$AP]more, [GSF.Legend]more VECHIME: 2012 MOTIVE BLACKLIST: cheats ESTIMATIV ULTIMA INTERACTIUNE CU COMUNITATEA: septembrie 2021 cand am luat bl, si cu forumu in februarie 2022 cand am facut cerere unbl MESAJ: Salut dragi prieteni, am revenit cu o cerere de un-blacklist dupa aproape un an de cand am luat blacklist motivul fiind pentru coduri. Majoritatea imi stiti trecutul si cine sunt, o sa scriu si pentru cei care nu ma cunosc si sunt noi. Am inceput sa joc din 2012, alaturi de cativa prieteni doar de distractie. In ultimii 4 ani am devenit cel mai toxic player, jucandu-ma cu coduri si crezandu-ma cel mai bun si fiind o persoana de nesuportat. Stiu ca am fost iertat inca de 2 ori sau de 3 ori inainte si am revenit fiind din nou cu aceleasi figuri si acelasi codat care am fost dintotdeauna, dar sper ca de data asta va voi recâștiga increderea, referindu-ma la jucatori cat si la cei din staff care au o parere proasta despre mine. Doresc sa ma adresez si jucatorilor carora le-am stricat jocul si am trișat fata de ei, imi cer iertare baieti sper sa ma primiti inapoi printre voi si sa ne intelegem bine. Cam acesta a fost motivul blacklist ului, si imi pare tare rau pentru greselile care le-am facut pe parcursul anilor in care am jucat, facandu-mi un istoric si o imagine proasta. Sper sa-mi mai acordati o ultima sansa, sa ma pot juca din nou de distracție si mai ales pentru prietenii mei de pe aceasta comunitate. Va pup si va respect pe toti, chiar si cei cu care m-am certat de-a lungul timpului. Edited July 26, 2022 by Infamous blind 7 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[CripS]BLAZE. Posted July 26, 2022 Share Share Posted July 26, 2022 PRO chiar ar fi fain sa vi pe server iar ne am cunoscut ești băiatas ai avut ieșiri de copil prost dar sper sa nu îți mai bati joc de o alta șansă dacă ți o da te pup Link to comment Share on other sites More sharing options...
[hTe.Legacy]MihaY Posted July 26, 2022 Share Share Posted July 26, 2022 Pro frate ne înțelegem destul de bine și cred că ți-ai învățat lecția ❤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[dL.Power]greenland Posted July 26, 2022 Share Share Posted July 26, 2022 Iar ai luat bl ma fraiere , îți dau pro ca esti fratele meu și sper sa revi sa joci alături de noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBRA Posted July 26, 2022 Share Share Posted July 26, 2022 Pro, baiat bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrincessA.. Posted July 26, 2022 Share Share Posted July 26, 2022 Bla bla, cum am zis și la restul blacklisterilor, decât să fiți mai toxici undercover, mai bine așa. Ai pro de la mine. Eu te-am cunoscut băiat ok, dar na, codurile astea. successss Link to comment Share on other sites More sharing options...
[hte.legacy]GabY.] Posted July 26, 2022 Share Share Posted July 26, 2022 Ai un mare PRO dela mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[T4L.OuTlawz]flame_ Posted July 26, 2022 Share Share Posted July 26, 2022 pro , ai luat bl si din cauza dovezilor mele, tot ziceai incontinu ca esti cel mai bun plm, stii ca nu era chiar asa. daca revii sper sa nu mai joci cu toate cacaturile ca te prind usor. a trecut mult timp, merita o sansa, dar si ultima de altfel. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brosky#DBPN Posted July 26, 2022 Share Share Posted July 26, 2022 Pro, dar nu trb sa minti ca joci din 2012 Smr mai nou toti care fac cerere de unblacklist sunt doar playeri vechi mai nou ? 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[LA.Squad]ghost. Posted July 26, 2022 Share Share Posted July 26, 2022 cel mai smecher barbat si codat ai un pro frt morena Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHAHMEN Posted July 26, 2022 Share Share Posted July 26, 2022 (edited) Nope.De data asta nu mai scapi.Ți-am cerut dovezi când te bateai cu pumnii în piept ca le ai, ai mințit în ultimul hal că tu te juri ca joci curat, la fel și heine.Frații roata sunteți voi.Valvă și ventil.De cum ați revenit, ați rupt codurile în 2 și erați mielușei pe forum ca vreți sa reveniți și că va pare rău, iar la o luna deja sa o luați pe coduri.Codati ați fost, codați ati rămas.V-ati bătut joc în ultimul hal de fiecare șansă.Revi de crăciun dacă mai ai răbdare, cu o cerere noua, altfel mai bine stai în banca ta. Respins Lock. Edited July 26, 2022 by SHAHMEN 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts