khajiitslaparu Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 NICKNAME:[RoA.Gods]khajiit. AKA COMPLET:khajiit [ms.13]khajiit/[t4l]khajiit VECHIME:2015 (6 ani aproape 7) MOTIVE BLACKLIST: aimbot ESTIMATIV ULTIMA INTERACTIUNE CU COMUNITATEA: am intrat azi sa verific zilele ramase,pana azi nu am mai intrat decand am luat banul MESAJ:Salutare rss,in primul rand as vrea sa mi recunosc greseala,aceasta fiind aimbotul(renko),am facut asta pentru a ma avantaja in dm fata de ceilalti.Am fost naiv,nu trebuia sa l folosesc de la bun inceput.Imi pare extrem de rau pentru ceea ce am facut.In al doilea rand,vreau sa imi cer scuze fata de toti pe care i am deranjat jucand cu cheatul acesta,cati or fi ei,dar gestul conteaza.Imi cer scuze in fata baietilor care mi au facut reclamatii,unde negam si ma aparam ca nu am.Imi doresc sa revin pe aceasta comunitate din toata inima,cu aceasta comunitate am crescut si cu playerii de pe ea cu care m am inteles bine.Am lasat totul deoparte si vreau sa fiu un alt jucator fara a fi avantajat de ceilalti prin anumite trucuri si coduri 1 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[CripS.OG]16HP. Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 Nu uit cat mai ajutat si cu gangul chit ca ai luat ban/bl pe dovada care ti am pus o Nu am ura pe tine te pup si sa lasi coadele deoparte Link to comment Share on other sites More sharing options...
santos. Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 pro,fiecare gresim din frustrarile noastre 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blind inactive account Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 FERICITI FACATORII DE PACE, CA ACEIA FIII LUI DUMNEZEU SE VOR CHEMA! PRO BAIAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
[LA.Squad]SANDCIPRU Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 (edited) Acum 23 de minute, khajiitslaparu a spus: ESTIMATIV ULTIMA INTERACTIUNE CU COMUNITATEA : am intrat azi sa verific zilele ramase,pana azi nu am mai intrat decand am luat banul Ba ej nebun??? Cica pana azi nu ai mai intrat =)))))) Ai intrat de cateva ori undercover si zici ca nu ai intrat a, ca sa nu zici ca s retard nu mai tii minte cand puneai video uri in sv de roa cum dadeai cu aimbot ul si ai mai pus si o poza cum ai luat ban 10 zile pentru aimlock sau nush ce te laudai pe sv de roa la prieteni ai ai tai ratati ca esti bun :)). Contra. Astept hate de la RoA sa fac si eu rep -20 Edited April 11, 2022 by [RoA.Gods]Cipru_ 1 5 -4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[hTe.Legacy]MihaY Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 PRO chiar ma ajutai cand eram in hte eu vs tot nmk . RESPECT REVIVAL OF ANGELS 5 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoPoPoP Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 ba sincer nu stiu ce sa zic ai mai avut tangente cu codurile in vara nu stiu cat de mult o sa te schimbi dar am sa iti dau pro 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[VietNam]LeAn Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 pro A$AP Link to comment Share on other sites More sharing options...
raku Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 un singur lucru stiu ca avem nevoie de playeri, mai ales ca acum din cate vad incet incet urca, pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAYER Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 (edited) Nu ma deranjeaza ca m-ai injurat intr-o cerere de un-ban din senin, ma deranjeaza ca ai făcut-o fara motiv si asta zice multe despre caracterul tau. Ma gandesc ca te-am banat probabil pe alte conturi in timp ce jucai undercover cu aimbot ca altfel nu vad ce om normal ar face-o. Imi e foarte clar ca o sa dai cu aimbot incontinuare si o sa fii la fel de toxic. Contra! Edited April 11, 2022 by [esu.familia]Slayer_ 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpacinno Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 1 hour ago, [RoA.Gods]Cipru_ said: Ba ej nebun??? Cica pana azi nu ai mai intrat =)))))) Ai intrat de cateva ori undercover si zici ca nu ai intrat a, ca sa nu zici ca s retard nu mai tii minte cand puneai video uri in sv de roa cum dadeai cu aimbot ul si ai mai pus si o poza cum ai luat ban 10 zile pentru aimlock sau nush ce te laudai pe sv de roa la prieteni ai ai tai ratati ca esti bun :)). Contra. Astept hate de la RoA sa fac si eu rep -20 iesi acs pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAPPA Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 asta spune destule despre persoana ta, nu-ti duce nimeni lipsa, cu sau fara tine acelasi server e 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[NMK.Legacy]DEV Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 Nu te prea cunosc, dar pana sa iei bl mi ai parut cam toxic, si din ce vad aici ai fost cam cheater. La fel si pe discord cand vb cu tn si cu andra, erai cam jmk. Contra 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.A.R.K.E.R Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 Hai cu un pro, sper sa te schimbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLtRaCk Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 (edited) 2 hours ago, khajiitslaparu said: ESTIMATIV ULTIMA INTERACTIUNE CU COMUNITATEA: am intrat azi sa verific zilele ramase,pana azi nu am mai intrat decand am luat banul Mananci cacat aiurea,multi stiu ca ai intrat undercover Ti am cerut discordul pe server din cauza ca te cunosteam de ceva timp si voiam sa mai schimb o vorba cu tine,dar crezi ca am cu cine?bineinteles ca nu,peste cateva zile ai inceput sa ma injuri pe discord fara sa ti fac nimic,fara sa schimb o vorba cu tine Cei care ti au dat pro poate ca n au ajuns inca sa comunice cu tine in ultima vreme,dar eu mi am dat seama ce caracter jegos ai din mesajele trimise de tine asupra mea Daca nu ti amintesti faza,a fost pe un grup de discord Deci nu Edited April 11, 2022 by [5Ts]turculFCSB 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[hTe.Legacy]Crucifix Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 Pro,ești jucător de nota 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[hte.legacy]HoriaG Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 Pro pentru fratele cu aimbot off. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[dL.Power]greenland Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 Ieși in [Censored] mea , ma înjurai aiurea te crezi prea important îți dau contra ca ești toxic rău ! 4 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 (edited) Ai uitat când aveai un limbaj mizerabil și un comportament nașpa cu mine și playerii. Ideea e sa mai aștepți și tu și sa te schimbi și vei avea mai multe șanse de câștig. După mine te as mai pune sa aștepți Intrasei pe grupul Politia Romana Discord și făceai glume de a dreptul nesimțite și fără sens și pe voice la fel. Si băgai vorbe proaste despre mine și am ajuns la momentul sa te dau afara. Ai chef sa fii iertat în timp ce tu vorbești doar aiurea și fără sens roa degeaba dați cu shit traivar neamu ideea e sa țineți oameni cu bun simt în gang nu persoana care își petrec viata în fata monitorului înjurând k idee. Edited April 11, 2022 by AnndrA Link to comment Share on other sites More sharing options...
tweet the big dog Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 neee, stai bn unde stai, nu e fair sa injuri de familie in 2022 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREAMZ Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 Frate, poate ca ai avut tangente cu limbajul fata de alti playeri si cu hack urile, dar eu iti ofer un pro si cred ca poti sa fii calm si sa iti vezi de jocul tau linistit. Pe mine nu m ai suparat niciodata, si chiar daca zic astia ca ai intrat undercover, daca ai facut o ai facut o pentru ca iti doresti sa joci iar RSS are nevoie de playeri activi. Eu iti dau un pro si sper sa ti se ofere o sansa, macar sa demonstrezi ca te poti schimba 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrYsTy Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 (edited) Vad ca ai foarte mari probleme cu limbajul, toata lumea se plange de tine pe tema "limbajului toxic pe care il ai" Contra si de la mine, nu au ce cauta oamenii cu un limbaj toxic pe server, sau mai bine zis, nu vrem inca unul in plus =]] Edited April 11, 2022 by KrYsTy 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHAHMEN Posted April 11, 2022 Share Share Posted April 11, 2022 (edited) Nu ai decât sa aștepți.Stim cu toții ce fel de persoana toxica ești și nu-ti strica ceva timp liber, poate îți mai dai și tu seama ca ar trebui sa încetezi. Lock. Edited April 11, 2022 by SHAHMEN 6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts