Jump to content
  • Advertisments

Advertisment

cerere unblacklist - GR4H

GR4H ?

o sansa?  

7 members have voted

1. 1. o sansa?

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

NICKNAME:    GR4H

AKA COMPLET:   GR4H, [MS.13]GR4H, [ESU]GR4H

VECHIME: am inceput sa joc de prin 2013, cu pauze lungi 

MOTIVE BLACKLIST:   glume proaste ( nu e frumos sa reamintim .. ) 

ESTIMATIV ULTIMA INTERACTIUNE CU COMUNITATEA: am luat blacklist in martie 2021, si am mai intrat, dar cu numele meu, nu undercover.  

MESAJ: Primul meu blacklist/ban a fost ca am banat-o pe Alis ( caterinca cu baietii) 

Toata treaba a inceput prin octombrie cand am primit unblacklist si am creat un gang a fost caterinca
aia de pandemie si tot atunci au inceput si certurile , invidia aia intre playeri,  ganguri 
si oarecum placerea de a ne bana unu pe altu.Toata parcurgerea noastra s a sfarsit atunci cand am inceput sa ne bagam unde nu trebuia.

Al doilea blacklist  Situatia a fost mai mult delicata, nu era nimeni in masura sa judece situatia la cald,
sau sa aibe rabdarea necesara cu noi, dupa cate si cate am facut  pot spune ca am asistat asupra faptei in cea mai mica masura
doar pentru ca eram si eu acolo. Avand in vedere ca a trecut 1 an de zile, sau chiar mai mult, apele s-au asezat, cred ca majoritatea
care aveti habar de situatie, ati tras singur concluziile.
Cred ca toata lumea intreg la minte poate deduce ca a fost o faza chiar de rahat, a fost vibe-ul cu baietii, cand eram toti gramada,
nu ieseau niciodata lucruri bune  

Nu stiu cati se mai joaca, dar cu siguranta sunteti activi pe forum cei care ma cunoasteti, si stiti marea majoritate personalitatea mea, si caterinca mea,
nu cred ca am deranjat mai pe nimeni..
Nu revin pe rss ca sa mi rup creierii cum o faceam inainte, prezenta mea nici nu se va simti, iar toate "conflictele" care sunt create
nu sunt decat niste bullshit-uri, care pot fi rezolvate la o simpla discutie..

Edited by GR4H ?
  • Like 3

Pro din partea mea

To hell with this.

• Like 2
  • Haha 6
  • Shit 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Advertisments

Advertisment

• Create New...