Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


Reclamatie [esu.familia]robbO(abuz de bug si de rank)


[OuTlawz]ImperialisT

Recommended Posts

Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.

Nume pe RSS:[OuTlawz]ImperialisT
Numele Adminului pe RSS:[esu.familia]robbO
Motivul reclamatiei:abuz de bug si unban aiurea
Dovezi: uAOLF0J.png 

uCn0aW9.png

https://www.rss-ro.com/unbans.php?view=52187 dovada de la blind pt ban unde e?

Banurile date de catre mine pt Mrle unde sunt?Banul lui blind la fel nu exista.

Well istoria se repeta

 

Sper sa nu faci ca data trecuta

 

Am inteles sunteti buni il aveti pe cel mai "clean" jucator de pe server dar asta nu iti da dreptul sa faci ce vrei tu doar pt ca poti.

  • Like 5
  • Dislike 3
  • Shit 3
Link to comment
Share on other sites

Esti un om prea uracios, unii dintre voi sunteti genul ala de oameni care au ciuda pe cei care se descurca cu capu, ma refer asa in general. Dandu i unban, istetule, trebuia sa deduci ca am luat totul asupra mea si ca daca esti nemultumit, sa mi faci mie reclamatie direct, nu sa te ambitionezi si sa i dai ban de 3 ori la rand.

Mie pt ca eu am initiat totul, eu i am chemat si n am facut ceva ca sa ma feresc, sustin in continuare ca aveti logica de gradinita, asa zisul 'bug' nu e incadrat la nicio regula, deci am tot dreptul sa stabilesc daca e de sanctionat sau nu. 

 

E un simplu teleport, ca oricare din celelalte pe care le aveti denumite diferit, daca asta se cheama 'sniper' si e ingradit asta nu inseamna ca trebuie sa stau la 100 m de el si ca n am voie, nu ti am incalcat nicio 'intimitate', nu ti am intrat in spawn, e fix problema voastra ca nu stiti sa va faceti o baza, si nu e singura prin care v am 'atras atentia', sa nu va faceti arhitecti sau constructori.

Am intrat pur si simplu cu /jetpack, fara a face nimic in plus, deci unde e problema, la noi sau la voi? Remediati o si nu se mai intampla, ai dreptul sa acuzezi pe cineva de bug atunci cand o face intr un mod ascuns.

 

Dupa ce ca ati ramas o mana de oameni va purtati ura la orice miscare, nu ca n ati fi facut asta si inainte, poate din asta va hraniti, evident ca asta as fi facut o si daca erau 500/500 si cea mai mare competitie pe server intre ganguri, asta ca sa nu acuzi de trisare pt ca topu nu intra in ecuatie. 

Pe langa ca am facut o de fun, am facut ceva perfect normal, rezolvati va problema si nu mai intra nimeni, daca intra prin alt mijoc ai tot dreptul sa banezi.

 

Am sa contrazic de fiecare data aceasta situatie penibila pe care nu vreti si nu puteti s o intelegeti.

 

EXPLICA MI SI MIE DC UN RAHAT DE TELEPORT ITI DA TIE ANUMITE DREPTUL ASTA DE A NU VENIT ALTCINEVA LANGA TINE? AI UN TELEPORT AFARA LANGA GATE, CU UN ZID LANGA EL, ASTA INSEAMNA CA N AM VOIE SA TE 'PANDESC' ACOLO PT CA AI TU TELEPORT SI ESTI SENSIBIL? TACTIVA ARE FICARE NU DOAR TU CA ITI PLANTEZI CARTOFII PE UNDE VREI.

 

Eu nu sustin in a se da ban pt asa ceva, iar daca va fi cineva raspunzator pt asta, iau eu totul asupra mea, nu si ceilalti pe care i a chemat.

 

Nu ti dau lock ca tu esti baiat pretentios rau, astept sa fiu cotrazis prin argumente, pt mine ramane la fel, o penibilitate neinteleasa de niste oameni mari.

 

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Ai luat asupra ta? De ce? Pt ca poți, am înțeles. Ei sunt playeri normali domnule general pe ei pot sa ii sancționez cu ban dar pe tine nu pot eu sa îți fac absolut nimic doar aici am și eu "dreptul" sa spun ca se cheamă favorizare la tot ce ai făcut. 

Doar ca să înțelegi baza a fost făcută de fata cu Andy și știe foarte bine ca eu chiar am solicitat asta sa nu se poată întra sa se se repete din nou ce ai făcut tu, dar mai mult de atât nu s-a putut pt ca ne bloca noua accesul de a mai trage, dar tu știi asta? Nu ști tu doar vezi și crezi ca e "fun" și ca noi nu am fost în stare sa facem o baza când tu nu ai idee cum a fost făcută baza.Ceea ce spui tu poate fi contrazis foarte simplu asemenea bug-uri sunt pe harta indiferent ca sunt de la joc sau doar de la harta dar nu se abuzează, spre exemplu este un bug prin care eu ma pot teleporta in baza esu fără sa sparg nici o poarta fix în centru ei dar îl folosesc? Nu pt ca nu e fair, ce ar trebui sa va zic? Vb ma cu aia de la Rockstar sa va rezolve bug-urile ca nu sunteți în stare și ca sunteți "inculți" la fel cum mi-ai zis tu,si exemplele pot continua cu alte bug-uri de la alta baze. Răspunsul la reclamatie este deja dat în contestația trecuta. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nu ma sancționezi tu, nu e nevoie, ma sancționează runix. Deja mi ai indus chestia asta, deci asta e satisfacția ta, sa sancționezi.

 

Nu ma intereseaza ca îți blochează ție accesul, si eu am sniper, pe sus pe unde tragi nu există loc de a intra, pe lângă asta am lăsat si lift, asta insemna ca cine a intrat acolo trebuia banat?

 

Si pe mine ma deranjează cand veniți ca fătălăii din sniper si dați cu rocket, evident ca in primă fază n am timp de reacție, deci unde e egalitatea si fair ul? 

Scutește ma, asumă ți ca se poate intra acolo ,omori si apoi treci la etapa următoare. 

 

Ma intereseaza pe mine ca va pierdeți voi comoditatea, hahaha 

 

Una e sa pătrunzi în baza fara sa spargi gate si sa omori playerii alta e ca vin aproape de un teleport al tau, care e unul si acelasi cu celelalte, fiecare player trebuie sa si ia poziții, fie de atac, fie de apărare, dacă gândește, normal 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nu ai bana un player care ajunge acolo?E lift? da este 

09wBUPm.png

Dar doar pt voi,iar la altitudinea aia nici nu poti urca cu jetpack asa ca nu mai incerca sa imi dai exemplu baza ta cand nici nu sti ce ai in ea.

Ai rocket,esti rcon pe bune te deranjeaza tocmai pe tine asta?Nu cred asa ceva.

Nu pierdem noi nici o comoditate tu doar sari anumite limite facand asta atata tot.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Bla bla bla bla bla, uite așa pt mine e o banalitate chestia de care vă plângeti. Poți urca la mine in baza, vrei totul pe tava. 

Fa ți baza cum vrei dar nu te vaita ca ai minusuri la ea, eu nu m am plâns de plusurile tale.

Fa ți baza cum trebuie, de aia nu mai pot eu ca nu poți tu sa tragi din toate unghiurile. 

Nu ai vrea facem o regulă pt ăștia din t4l care de fiecare dată eșuează cu bazele? Gen cât timp sunteți acolo sus ceilalți să nu aibă voie sa tragă? Ca acolo aveți imunitate 

 

E TELEPORT NU SPAWNUL GANGULUI, NU TE RESPAWN EAZA JOCUL ACOLO DE FIECARE DATĂ CÂND MORI, NU TE OBLIGA NIMENI SA ALEGI TELEPORTUL ALA, AI SI ALTE ALTERNATIVE, NU MĂ INTERESEAZĂ. 

 

Ma abțin de la comentarii ca nu vreau sa ma cert, nu asta intenționez, si dacă m as abține de la multe, o fac pt runix. 

Dar merg până departe cu cu susținerea argumentelor vizavi de chestia asta minoră pe care o vedeti majora. 

 

Si ca sa știi că totul a fost făcut conștient, am urcat acolo de plictiseală, după o jumătate de oră după ce v am luat baza ca nu mai aveam ce sa batem.

In general las de la mine, nu mi place sa tălălăi chestiile, dar nu repetitiv, dc sa sa las ca tine când stiu ca e ca mine. 

Nu știți sa scoateți si alte chestii dintr-un joc, sunteți blocați pe ceva, toate cu limită dar si cu logică. 

 

Seara frumoasa. 

 

  • Like 3
  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

Îmi plac persoanele ca tine, sunteți o provocare dar doar la vorbe ca la fapte se observa. Ești un narcisist deoarece folosești totul pornind de la tine și crezi ca ți se cuvine și un arogant pt ca la fel crezi ca doar dacă ai rankul respectiv poti faci fără sa existe nimic asupra ta și mereu nu e vina ta e vina altora pe când eu știu care îmi sunt minusurile și plusurile nu doar la baza pe când tu nu tu ești doar sus doar atât zic s-ar putea sa cazi jos și o sa doară mai tare pt ca nu ai luat în calcul asta niciodată. 

(hai adaugă iar aia cu sancționarea de parca te-am sancționat eu, aia e treaba de admin ca de aia suntem toți admini sa rezolvam conflictele mici sau mari, dar scuze generalul știe mai bine ca un Guardian) 

Edited by Imperialist
  • Like 2
  • Dislike 1
Link to comment
Share on other sites

Omule, ti am adus destule argumente pe cand tu nimic, evidențiezi rank ul meu, cu rank ul meu sunt mai bun si înțelegator decat mulți. 

N ai inteles nimic, nu am zis ca pot sa abuzez spunând pur și simplu "am dreptate".

M am referit la situația de față, nu vad abuz, continui să fac asta daca simt nevoia si nu sancționez, clar. 

Narcisist sunt cand stiu ca am pură dreptate, e nasol sa nu înțelegi ceva atât de simplu și ușor, pe bune. Dc sa ți fac ție pe plac doar pt ca ești mofturos si nu iti convine ție asta, fii perfect corect după părerea mea, da, părerea mea de "administrator" daca te deranjează alte formulări și le iei ca pe niște puteri.

 

Ala e un teleort nu un spawn, ok? Nu folosesc nimic ce ma avantajează ca sa intru acolo, e lăsat la mână liberă.  Am încetat atunci cand am facut asta prima dată pt ca hai, am zis ca nu ați realizat cand ați făcut baza, dar deja nu mai e problema mea.

Jocul e o competiție, dc sa ti dau ție avânt cand pot sa mi l iau eu corect?

 

As putea spune ca si tu abuzezi cand folosești teleportul de la poartă, de afară, cand eu plantez tu vii si.ma omori mai repede, pe lângă faptul că am anumite restricții, cum ar fi ca trebuie sa rămân lângă gate. Dc sa nu te știu ca ești in baza si aștepți să ne batem tocmai după ce explodează poarta.

 

Tu stai vara cu geamul deschis dar și cu plasa si te întrebi dc îți intră țânțarii in casa, nu? Asta ești tu

 

Inainte erau pur și simplu spawn urile afară in aer liber si nu se mai vaita lumea, tu ai ajuns sa te vaiti ca stau sa te pândesc la un teleport? Nu e tot una ca la celelalte? La celelalte dc nu  te deranjează cand stăm lângă ele si așteptăm inamicii, asa cum e normal?

 

Cand avea HTE baza aia la /ls intram peste ei in sniper și i spamam cu rocket, nu se plângeau, normal, era ceva normal. 

 

Cand existau bezele alea.mari in aer cu o grămadă de playeri RPG avea baza la /lvtrain, aveau 2 gate care trebuiau sparte si pe lângă asta puteai da capture fără sa le spargi. Exista un loc mic la ultima poartă de sus prin care intram inainte sa o spargem doar pt a mai castiga puțin timp (evident ca intre timp poarta se spargea) si tu la vremea asta poți să te vaiti de asta?

 

Ala e un TELEPORT AMENAJAT,  nimic mai mult, nu ti invadez liniștea sau intimitatea, aia o ai in spawn. Acolo unde de spawneaza jocu după ce mori e abuz, nu unde alegi TU sa vii.

 

Si runix a pus restricții la /aa bla bla bla, locuri unde te repartizează jocul, dar din moment ce alegi sa mergi in altă parte, la ls Lv sf, iti asumi daca cineva te "deranjează".

 

Runix cand primește informații despre un bug, il rezolva, fie din script sau de oriunde.  Voua.v am atras atenția încă de la prima bază de genul, n ati fost in stare s.o rezolvați ca vai noi trebuie sa tragem bine din sniper zone, atunci asumă ți și cand ti o iei un mufă.

 

Si te rog nu mai evidenția gradul meu ca nu profit cu nimic de pe urma lui, dar in unele situații e dreptul meu sa fac ce ma taie capul atâta timp cât consider ca e legal. 

Pana acum nu.mi ai adus niciun contraargument, ai vorbit despre altceva. 

Ti.am argumentat in 5 moduri diferite de ce nu e abuz. De desenat nu pot sa ti desenez. Înțelegi ce vrei, dar lasă rank ul la treaba lui si "duelurile" noastre la treaba lor, nu le amesteca. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

robbo nu-i primu nici ultimul care face asemenea greseala, nu vin sa arat cu degetul ca ala si ala a facut-o.

Fiecare are deja o vina cand a fost implicat in acest bug.
Aici e si greseala mapperului cat si a playerilor care au intrat in acea zona.

Sniperul nu se compara cu gangul de la ESU care are INTRARE dedicata pentru al accesa de aproape oricine, insa, la T4L, nu vad nicio intrare dedicata / lift pentru al accesa.

E de inteles ca e o simpla zona, dar nu inseamna ca o poti trata ca pe casa ta.

Jetpack / parkour - singurele metode de a intrat in sniper, sigur, nu e spawn, insa, la cum e fiecare player in felul lui, unu cu cap, altul care tot incearca, care-i rezultatul = gp facut in spam intr-o zona stricta doar pentru membri? ?

Nu mai zic de playeri care fac combinatii pentru niste iteme sa faca x gp, 2 conturi pentru acelasi scop, bla bla bla.

Playeri sanctionati raman momentan sanctionati, la fel si cei care mai abuzeaza.

Insa, de cat sa mai vad asemenea problema, am sa rezolv problema odata pentru totdeauna sa nu mai apara asemenea probleme.

Greu de inteles un lucru, dar nu vin sa ma cert / complic mai tare cu reclamatia asta.
WjUPKsm.png
Pereti invizibili urmeaza sa apara cel mai probabil dupa restart.
Lock

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • DjAndy locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Advertisments


Advertisment


×
×
  • Create New...