Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


cerere unblacklist Ovvy


unblacklistovy

unblacklist ovvy  

43 members have voted

  1. 1. Esti de acord ca Ovvy sa primeasca unblacklist?


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

haaai sa zicem pro desi inainte sa iei blacklist ne am certat

 

am dat contra la poll din greseala

Link to comment
Share on other sites

pro chiar daca ne-am certat, cred ca erai un om ok daca nu o incepeam cu stangul

Link to comment
Share on other sites

Pro vere normal fratelo te cunosc de atâta timp pentru mine esti un băiat de mită 100

Link to comment
Share on other sites

pro te asteptam pe server

Link to comment
Share on other sites

Cred că am și eu un cuvânt de spus în această cerere, dacă tot sunt “motivul” blacklistului tău. Noi ne-am înțeles bine, erai un băiat ok, cu bun simț, daar… există și un dar. Ți-ai făcut prieteni noi, iar de acolo a început schimbarea părerii mele asupra ta. Glume subliminale, miștouri, caterinici de prost gust, iar vrei nu vrei, erai și tu acolo. Nu poți să-mi zici că tu nu ai zis nimic sau chestii, îmi vine greu să cred că atunci când se râdea de mine tu erai porumbelu’ păcii și nu ziceai nici pâs. Au trecut, pentru mine a fost o bună lecție învățată, un șut un fund, care m-a afectat oarecum, dar orice om greșește. Aștept să arunce ‘ăi mai drepți și curați cu pietrele?
O să-ți dau pro, fiindcă tu ai fost o victimă “semi”colaterală, ai avut și tu vina ta( indiciu, apel pe insta cu gașca veselă), dar poate mai reînvie comunitatea. Eu oricum intru rar, așa că nu-mi duce nimeni dorul. 
Succes ??!

Edited by PrincessA
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Deși în cererea ta spui niște lucruri mature as putea spune eu nu mai pot sa le cred datorita comportamentul avut pe server erai o data cu o data împotriva și nu intelegeam cum te poți juca în felul asta crezând ca nimic nu se poate întâmpla.

Fapta s-a întâmplat iar acum ești unde îți e locul. Proul meu va fi dat după ce va trece încă o perioada de timp momentan am alte motive pe care doresc sa nu le mai dezbat aici care au legătură stric de tine nu de ceilalți și pentru ca consider ca a trecut prea puțin timp.

Link to comment
Share on other sites

Pro ovidiule te astept la

joaca ca nu te am auzit se ceva vreme, cunosc si eu intr o oarecare masura situatia, ai fost prost tare si aia a fost, speram ca nu mai faci

 

Link to comment
Share on other sites

Esti cel mai nesimtit om pe care l-am intalnit

Sa fi fost in locul lui runix ii dadeam bl si celorlalti prietenasi de-ai tai implicati,ce au scapat basma curata

  • Like 1
  • Shit 2
Link to comment
Share on other sites

Hmm.. ovy :-?, ovy e cazul tipic de pe RSS, e genul de om cu care daca nu stai sa dezvolti un subiect cu el la o "bere", nici ca ai sa te intelegi sau ai sa-l cunosti vreodata :)) Iar chestia asta o spun din propria experienta pentru ca o buna bucata de timp nici eu nu m-am inteles cu el, dar apoi printr-o circumstanta sau alta am ajuns sa discutam un subiect mai serios, iar de acolo stiti si voi continuarea. Probabil va resimtiti si voi in povestea asta, asa functioneaza lucrurile pe comunitatea asta, nu exista oameni chiar asa toxici, doar oameni pe care n-am ajuns sa-i cunoastem si ne lasam purtati de ura asta imaginara produsa de joc in sine.

Cat despre motivul blacklist-ului, doar eu stiu cat am vorbit cu omul in privat si am intors situatia pe toate partile. Iar ea este mult mai complexa decat presupun multi dintre voi, dar.. deja o dam in alta discutie. Aici discutam concret despre ce a facut de s-a ajuns la aceasta cerere, iar daca e sa retineti ceva, e faptul ca nu el e responsabil pentru ce s-a intamplat atunci. Nu-l judecati pentru actiunile altora, ca daca e sa ne uitam in oglinda, toti am avut anturaje proaste pe aici si puteam fi lejer in locul lui acum.

Link to comment
Share on other sites

Minim 6 luni.

Mai asteapta 2 luni.

Lock

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Advertisments


Advertisment


×
×
  • Create New...