Jump to content
 • Advertisments


RobyRey

Cerere Admin - RobyRey

Cerere Admin - RobyRey  

34 members have voted

This poll is closed to new votes
 1. 1. VoteRecommended Posts

                                                                       *Nume pe server: RobyRey
                                                                                 *AKA: N-am alt aka, dar dacă o să căutați și o să găsiți, o să-l vedeți pe frati-meo NexNew și, probabil alții care au schimbat ip-ul

                                                                      *Vechime pe server: 10 ani cu întreruperi

                                                *Mic reminder cu activitatea mea in comunitate*:

https://imgur.com/a/msK22Wq - stats-ul meu  înainte de a face trade pentru VIP Gold cu un player făcut acum 3 sai 4 ani (am dat tot ce aveam pentru VIP Gold că nu mă interesa stats)

https://imgur.com/a/aamGc7W - al meu stats acum

        Păi zic și eu „Salut”, sunt Roby, sau, pentru cunoscători, sunt turbatul ăla de fugărește „pasionații” de dm pe la /lv, după /sf, după /ls și în rest ați prins voi ideea. Am început într-o notă amuzantă, zic eu, că vreau să stârnesc un oarecare interes în ceea ce privește această cerere de admin. Zic asta pentru că inițial nici nu voiam să mă gândesc la așa ceva, însă acum vreau să ajut acolo cât să fie.

        Bun, am dat de RSS acum 10 ani printr-un fost coleg de școală care mi-a zis că există San Andreas Multiplayer, că nu știam de așa ceva. Am văzut, mi-a plăcut, deci am rămas. Și acum îmi aduc aminte de comanda /flip că înainte așa întorceam mașina, de gangul „SF Unknown Gang” ,de /grov și ar mai fi și altele de adăugat, dar nu ăsta este topicul.

         După cum am scris mai sus, am avut întreruperi, adică școală, facultate, în sensul că în ăștia 10 ani au existat intervale.

         Am fost banat de câteva ori (firește am primit un-ban în aproape toate cazurile, restul fiind neînțelegeri), normal că pe nedrept deoarece există oftică și tupeu, nu că din partea mea n-ar exista, dar îmi place să cred despre mine că nu aș folosi ceva ce m-ar face superior celuilalt ca să ies eu câștigător (să zicem că dacă fac dm cu unul care are /vweapons, după bag eu /vweapons, după el pleacă și vine altul care nu are VIP Gold, mă cam simt aiurea). Am scris ce am scris pentru că voiam să dau un exemplu de „fairplay”.  

          Pe forum nu prea am activitate. Doar să postez ceva dovezi contra posibililor codați și, eventual, ceva muzică.

          Legat de ganguri, cred că am fost în vreo 2 de-a lungul experienței mele pe aici, acestea fiind: SF Unknown Gang (cred că în 2012, dar nu am stat decât 2-3 săptămâni), GSF (probabil în 2015, 2 săptămâni). Probabil am fost și în alt gang, dar nu mai îmi aduc aminte.

         Mă găsiți pe la /lv în cea mai mare parte a zilei.
                                                        *De ce m-am hotarat sa devin Admin: Simplu: să nu-i mai văd în pana mea p-ăia care fac car-dm, drive-by, water-dm sau alte lucruri de genul ăsta pentru care se dă jail (normal că o să le explic întâi că nu e ok să facă asta), iar de injurii nici nu mai pomemesc. Nu vreau neapărat să avansez în gradul de admin deoarece nu sunt extraordinar de prezent pe server, dar, în momentele când sunt, să știu eu că sunt cât de cât util.

                                                                          *Proof Video

     Dacă ar mai fi trebuit ceva de scris și nu am scris, scuze, iar cei ce vor vota, chiar vă rog să și scrieți ceva, orice.

 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

This guy used to be active in server . Always do his own thing . Not judging people and bad words toward people . But currently you not active as I see . But I hope if you get accept , hope you will be active again like usually . Pro for this guy

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un player in adevaratul sens al cuvântului care merita fără dar și poate admin activitatea pe forum într-adevăr e cam mica dar se compensează cu cea de pe server mare pro din partea mea. 

 • Like 1
 • Haha 1
 • Shit 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pro fără discuţii. Prin 2016-2017 te vedeam mereu la /lv şi nu voiam să vin acolo pentru ca mereu ma băteai. Esti foarte la locul tău si serios, multă baftă!

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cam neactiv pe forum insa stiu ca vei reusi,in scurt timp sa devii ft activ.Pe server ce sa zic nu prea te-am vazut in ulimua vreme insa meriti adminul,pe de alta parte deoarece ai fost activ mai demult | e si logic dupa atitea ani de joc desigur ca nu prea mai aveai ce face,ai decis sa ajuti si tu playerii si evident sa ii indrumezi spre drumul cel corect.Bafta domnule ai un PRO de la moa.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contra, motiv? Neactiv pe forum, iar aceasta cerinta trebuie respectata aproape in orice cerere. Dupa mine poate in 2-3 luni cu conditia sa ai activitate pe forum

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Roby fckin Rey nu te am văzut de ceva vreme (pt ca am fost și eu inactiv de ceva timp) omul potrivit pt admin , big pro și te aștept la o plimbare cu infernusu 

Edit : cât despre activitatea pe forum la ce specimene is pe aici e mai bine așa 😉

Edited by [OG]Schwei
.
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/15/2021 at 4:29 PM, BENZ said:

pro, te astept in sbf

Frate, ți-am dat like pentru că ai scris ceva, dar asta nu înseamnă că o să intru în gang. De fapt, nu cred că o să intru în vreun gang că n-am chef de fel și fel de discuții. Prefer să fiu imparțial. Sorry.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Advertisments


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


×