Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


imi cer scuze OREO


OREO.

Un-Blacklist?  

36 members have voted

  1. 1. Un-Blacklist?


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

NICKNAME: OREO    

AKA COMPLET:   OREO

VECHIME:    3-4 ANI

MOTIVE BLACKLIST:   Am jucat de pe contul unui admin în timp ce aveam  o interdicție de 150 de zile

ESTIMATIV ULTIMA INTERACTIUNE CU COMUNITATEA: 2019

MESAJ:     Salutare tuturor , da , sunt eu , toti ma stiu dupa faptele mele idioate si toxicitatea mea ,daca ma pot exprima intr-un cuvant. Toata lumea stie ce am facut , nu cred ca mai are rost sa intru in amanunte. Multi , probabil nici nu ma mai suporta , iar acum in prezent le dau dreptate. Constat ca au absolut toate motivele. Imi pare rau ce am facut si in momentul de fata vreau sa-mi cer scuze de la toti pe care i-am insultat sau suparat. Am ajuns in punctul in care stiu ca am gresit mult. A trecut 1 an jumatate de cand nu am mai jucat si vreau sa spun ca mi-e dor. M-am schimbat mult , atat mentalitatea cat si comportamentul. Pot demonstra asta cu fapte , ci nu cu vorbe, intr-adevar. Vreau aici sa va spun ca regret , stiu ca ma repet ,dar ma exprim greu in mesaje , scuze :( Am fost o jigodie ca am abuzat si multe altele , realizez asta. Am facut multe pentru care sa numai fiu acceptat de atunci pana-n prezent. Nu vreau sa ma milogesc sa fiu acceptat. Totul depinde acum daca primesc iertare pentru ceea ce am facut si inca o sansa. Daca am facut cerere unde nu trebuia , ma iertati ,dar nu am gasit coltul rusinii. Nu stiu ,dar parca simt nevoie sa-mi cer scuze din nou si din nou pentru tot , oh .. Imi asum tot , sper sa fiu iertat. O zi buna tuturor !

Vreau sa imi cer scuze persoanelor cărora le-am gresit, eu chear doresc sa revin in comunitate foarte mult. 

 

Edited by bkp
  • Like 3
  • Shit 5
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, OREO. said:

A trecut 1 an jumatate de cand nu am mai jucat si vreau sa spun ca mi-e dor. M-am schimbat mult , atat mentalitatea cat si comportamentul. Pot demonstra asta cu fapte , ci nu cu vorbe, intr-adevar. Vreau aici sa va spun ca regret , stiu ca ma repet ,dar ma exprim greu in mesaje , scuze :( 

 

NAT7uXU.png

 

ce vrajeli pe tn =]]

  • Like 2
  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

Ai jucat atâta timp undercover și cu cheats și acum vrei ți se mai dea o șansă? Rămâi la biscuiții tăi.

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

oreo, nu mi suna familiar. oricum eu nu stiu ce-ai facut ca ai zis ca n-are rost sa mai zici, uite ca si eu am avut o pauza de 2 ani si nu mai stiu cine ce a facut.

dar meh, un jucator un plus nu strica.

Incearca sa-ti rezolvi probleme si lasa aimu acum vazand poza de la skivo ca tu esti acel oneonetwo care juca undercover si cu coduri.

Pro.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, R. Bartleh Cummings said:

Ai jucat atâta timp undercover și cu cheats și acum vrei ți se mai dea o șansă? Rămâi la biscuiții tăi.

Nu am jucat uncover atata timp cat aveam ban, nici nu am samp la moment instalat in PC

In fine, iti respect decizia.

 

Link to comment
Share on other sites

:contra: clar, foarte foarte toxic, un limbaj de toata jena si da, codat. Inainte de bl ti-ai luat original lumea in cap dar din fericire ai fost potolit, aaa da, nu cumva si niste tepe pe acolo? din ce im aduc aminte erai in centrul tuturor scandalurilor de genu, tin minte cum se plangeau jucatorii mai nabi ca le dadeai tepe si bla bla.. Mai ai de asteptat pana la un pro din partea mea.

Link to comment
Share on other sites

La fel si la tine, voturile de contra sunt majoritare, daca n ai convins lumea ca meriți încă, va trebui să mai aștepți. De astea sunt cererile făcute cu voturi, pt a vedea niște calcule simple. Degeaba n ai deranjat sa zicem stafful , daca lumea e contra ta înseamnă că e o problemă. 

Revii peste 3 luni cu altă cerere fără a avea interacțiune cu serverul.

Respins, lock.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Advertisments


Advertisment


×
×
  • Create New...