Jump to content
  • Advertisments


Sign in to follow this  
.Crucifix_

Reclamatie SOSETA_ [ Kick degaba ]

Recommended Posts

Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.

Nume pe RSS: [cP.elite]Crucifix_
Numele Adminului pe RSS: SOSETA_
Motivul reclamatiei: Kick degaba 
Dovezi: Nu am mai facut poza dar se vede pe video [ 2 ]

 

Spui de s-bug,unde e s bug ? Daca aveam s-bug nu luam dmg,asta nu e r-bug sa iei dmg da sa nu apara killu'

De ce dai kick daca ai vazut ca am luat dmg pe sniper ? 

Si ca sa revin si la reclamatia anterioara 

 Asta ,pe langa faptul ca faci favorizari mai si sanctionezi degeaba . Elektroz ,tu ai spus ca nu a fost abuz ala si nici favorziare ce a facut soseta,dar eu pentru asa ceva am luat ban 1 zi.

Ai spus ca trebuia sa merg putin mai in spate ,daca ma dadeam mai in spate imi dadea fail la /blowgate,daca dadeam din aceiasi pozitie nu ma lasa ca sa ii dau /blow..si atunci e clar ca tot spre poarte trebe sa ma apropii ca sa dau /blow..uite aici video in care iti arat ca am avut dreptate 

Ai spus ca te dai mai departe..dar nu merge ca iti da fail.. Soseta a spus ca nu a dat ban pentru ca a fost acolo dar nu am avut /blow, dar pe filmare se vede ca dau /blowgate,dupaia o da la intoarse ca " a nu am fost acolo " 😐  astea sunt favorizari . [ Astea de aici nu au legatura cu reclamatia dar ti le am lasat aici ca sa te convingi elektroz ] 

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, le luam treptat, vad ca nu am cu cine.

Bun, deci ti-am explicat si pe sv, ti-am dat prima data cu rocket si nu ai murit, asa ca ti-am facut testul pe sniper. Sniper bug = rocket bug :)

 

 

Se observa in video cum iei hit, dar nu se aude /dos, eu il aveam activat.. am dat si pe filmare /dos sa se observe chestia asta. Dar dupa la finalul videoului meu se observa cum chiar nu mai iei hit deloc + nu se aude nici /dos, dar eu trag in tine. Daca chiar nu aveai s-bug se auzea /dos :)

A, bonus: primul video al tau, secunda 8 cu viteza 0.25 -> se observa animatia cand cineva trage in tine si tu ai s-bug :)))

 

 

Pentru a doua parte a reclamatiei am specificat in acel status update, se vede ca nu am cu cine, las dinou acel status aici aici: 

esti prea frustat omule, eu faceam /reports in momentul ala :)) am ajuns fix dupa ce te-a omorat la Outside, dar nu se vedea ca ai plant (probabil ceva bug, idk, daca chiar vedeam ca ai plant il sanctionam cu jail, dupa care ii explicam si ii dadeam ban a doua oara)

Eu mereu le explic si chiar ii sanctionez, le dau jail fiindca sunt incepatori si daca nu asculta ban, cum fac de obicei cu playerii incepatori. 

Zici ca nu am treaba cu adminul? Te astept sa urmaresti chatul pe cati playeri ii ajut la jobs, informatii, etc + cat ma ocup de activitatea de admin (reports, events, etc). :) "

 

Ti-am explicat si o mai repet, atunci m-am ocupat de /reports fiindca aveam un report, iar cand am ajuns erai deja mort ( nu aparea deloc Planting ). Daca trage cu tankul/rocketul in gate si nu ai plant e totul legal, dar daca ai plant nu mai e legal si se sanctioneaza, despre asta ziceam. 

Nu, nu favorizez pe nimeni, mereu sanctionez membrii mei egal fata de restul. Si azi am dat multe mute la membrii mei care injurau + warn, ban.

  • Like 2
  • Shit 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce te costa sa il lasi sa te omoare odata? Findca cateodata sniper bug nu e doar ca nu iei hp, ci nu primesti kill adica el nu primeste killu si tu nu primesti deathu, sa ma intamplat asta, cel mai normal sa se intample la Rocket, sa traga in tine sa mori si sa nu se puna killu. Nu te costa nimic sa faci ce zice un admin.

 

Lock

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Advertisments


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×