Jump to content
  • Advertisments


Sign in to follow this  
.Crucifix_

Reclamatie SOSETA_ [ Favorizari ]

Recommended Posts

Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.

Nume pe RSS: [cP.elite]Crucifix_
Numele Adminului pe RSS: SOSETA_
Motivul reclamatiei: Favorizari 
Dovezi:

 

Face favorizari fata de gangul lui,frate daca esti admin esti admin pentru toti nu doar pentru gangul in care esti tu. Kalman trage cu tancul in poarta si SOSETA nimic..e clar ca nu avea cum sa isi sanctioneze membrii din gang..ca asa e el,face favorizari .  Si dupa ce ii spun ca jucatorii din gang de la el fac abuz,de tanc,de /mine,tot lui nu ii convine . 

https://imgur.com/a/zNWZXTr Vezi aici poza in care ai spus ca nu am avut plant ? In videoclipul de mai sus se vede cum am dat /blowgate si Kalman trage cu tancul in gate ,si chiar tu ai recunoscut ca ai fost acolo dar nu ai dat ban..favorizari de 2 lei,frate daca esti admin esti egal pentru toti,eu daca din greseala am dat cu masina peste tine si mi am cerut scuze tot nu a contat,mi ai dat jail,astia atai abuzeaza dar nu ii sanctionezi..esti paralel cu tot ce inseamna gradul de Admin...Cu toate astea astept parerea Capitanilor / generalilor si contradovezile .

  • Like 2
  • Shit 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu înțeleg de ce atunci când ai văzut că trage, tu te-ai apropriat mai mult de poarta, astfel încât să te poată omorî. Puteai simplu sa te îndepărtezi puțin, timpul pentru spargerea porții tot se scurgea și nu mai pățeai nimic..

În gangul lui soseta sunt multi începători care nu știu regulile, posibil ca după cele spuse de tine sa fi fost înștiințat cel care a dat cu tancul că nu e bine ce face, daca nu, sa îl anunți, soseta.

🔒

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Advertisments


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×