Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


Sugestie event night


Guest

Recommended Posts

Nume pe server:suntalpacino

Idee/Sugestie:Bun, sugestia mea este in felul urmator. Deoarece cativa oameni ( nu o sa ii numesc ca sa nu para ca evidentiez sau ca ii favorizez, sau chestii de genul ) se gandesc sa faca cateva evenimente dragute, zilnic ( chiar daca nu au Admin ) este aceasta:
Sa se bage pe server un grad de Event Hoster, ce o sa faca acest Event Hoster? O sa poata sa faca diferite evenimente fara Admin, da, pare cam stupid, dar acesti oameni acorda de la ei din buzunar un premiu cand poate nici ei nu au, dar vor sa inveseleasca jucatorii. RSS sta in cam 70-80 oameni seara, playeri okay pentru perioada aceasta de SA:MP si perioada in care multi s-au intors la scoala, dar uneori, se mai inregistreaza cativa newbies, acesti newbies totusi participa la evenimente, iar printr-un noroc castiga, ei raspandesc acest server la alte persoane si asa creste. Dar totodata, acesti newbies nu stiu neaparat ce sa faca, sau sa zica cand se face un event, exemplu:
suntalpacino: ID in chat pentru teleplayer la event cu ultimul care cade de pe tanc
Newbie: cum adica teleplayer, cum adica ultimul care cade de pe tank?
In schimb, niste oameni il ignora si nu vor sa ii explice, iar deseori acesti newbies nu stiu sa puna intrebari unor admini ( desigur care nu sunt raspunde mereu )
Ideea mea pentru newbies este sa se bage acolo jos unde scrie server ip, rules etc o comanda /eventinfo. Aceasta o sa iti zica tot ce este legat de un event ( asta in mare parte, ca probabil nu stie nici Runix numele la fiecare eveniment de pe server, unii au cate o idee mai stralucita si fac un event mai nou aparut pe RSS ).
Acum, venind vorba de bugetul acestor jucatori ( event hosteri ), nu mi se pare corect sa dea de la ei din buzunar, asa ca ideea mea este in felul urmator, o sa se bage o comanda numita /giveeventreward, aceasta comanda o sa iti dea ori 1k coins, ori 1 gem ( desigur, aceasta o sa fie vazuta pe server cand este folosita si o sa poata sa fie folosita o singura data pe zi ). De ce /giveeventreward? Deoarece este ceva random, poate sa nu fie doar 1k coins si 1 gem, poate sa fie 1k kills, dar, daca esti prins ca abuzezi de chestia asta pentru staff primesti reset la stats + demote de la functia de event hoster, sau admin. In schimb, o sa se bage un log pentru aceasta comanda si pentru trades ( sa poata sa fie vazute ambele comenzi, cand au fost folosite si completate ca sa putem avea dovezi daca cineva s-a folosit de stats pentru aceasta comanda ).
In final ajungem si la event night. Event Hoster o sa poata sa porneasca pe server ceva numit /eventnight, acest event night o sa ii dea acestui admin posibilitatea sa foloseasca de 5 ori /giveeventreward ( asta pentru 5 evenimente diferite ), dar, contra-cost acest event host o sa plateasca cu neposibilitatea de a organiza evenimente timp de o saptamana, daca este prins ca organizeaza, o sa primeasca demote de la functia respectiva. De ce? Deoarece am da stats gratis. O sa fie alesi vreo 3 Event Hosteri, iar Adminii care sa faca evente nu pot sa foloseasca aceasta comanda, deoarece mi se pare absurd sa faca 10 admini acest eveniment ( game night ) timp de toata saptamana.
O sugestie penibila, dar poate sa uimeasca multi jucatori, iar aceasta o sa fie ceva nou.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

pro,nu mi se pare o sugestie penibila sincer,e chiar o idee forta

Link to comment
Share on other sites

ranku potrivit pentru faker, ala mereu se roaga de noi sa facem evente 

pro

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Prea multa bataie de cap pentru runix, genul asta de evente sunt pe cele de rog, dar nu a strica și pe sv nostru, el fiind sv de stunt. 

PRO. 

Link to comment
Share on other sites

avand in vedere ca jucătorii sunt cam putini in ultima perioada, nu cred ca ar strica cu nimic, ba din contră, ar fi un plus pentru server

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pro - parerea mea e ca ar atrage si mai multi jucatori

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • DjAndy locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Advertisments


Advertisment


×
×
  • Create New...