Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


Champions League - Ne jucam un joc? + Premiu!


SOSETA_

Recommended Posts

                   59f87dfad54c2.jpg

 

  Ghiceste scorul! Intrarea pentru acest concurs costa 500 coins, obligatoriu achitata intrarea pana la ora de incepere a meciului. Va rog sa cititi topicul pentru a afla mai multe detalii despre plata, premiu, etc.

 

  Cine ghiceste primul scorul corect primeste 10 gems ( din partea lui C.Ionut ) + coinsul adunat merge la al doilea ( de exemplu daca sunt 10 persoane, al doilea player care lasa scorul corect primeste 5000 coins ). Meciul: Barca - PSG ( 16.02.2021, ora: 22:00 ).  Va rog sa cititi mai jos detaliile despre plata, castig, reguli.   ATENTIE: daca e doar un castigator care ghiceste scorul corect primeste gemsul si coinsul adunat! 

   See the source image - See the source image

 

   Informatii despre intrare: plata de 500 de coins o sa inceapa din momentul in care va inscrieti in concurs pana maine inainte de ora de incepere a meciului. Eu o sa intru pe server la ora 21:45 sa adun coinsul, pentru cei care nu ati platit deja. Daca aveti trade lock sau intampinati o problema, puteti sa vorbiti cu cineva sa puna acel coins pentru voi ( ACEL PLAYER TREBUIE SA MA ANUNTE CA PLATESTE INTRAREA TA IN CONCURS ). Cei care nu platiti pana la ora de incepere a meciulu si lasati comentariu, nu o sa va iau in seama comentariul ( primiti hide ). 

 

  REGULI: 1. Puteti sa lasati maxim 2 comentarii identice. De exemplu: Marcel posteaza scorul 2-1 pt Barca, iar Remus crede ca se termina 2-1 pt Barca, atunci Remus are dreptul sa posteze acest scor. Daca Georgel se gandeste sa posteze 2-1 pt Barca si sunt deja 2 scoruri cu 2-1 pt Barca, atunci Georgel primeste hide + remove din concurs! Am lasat 2 castigatori pentru mai multe sanse de castig si deoarece premiul e unul destul de mare. PRIMUL PLAYER CARE GHICESTE CASTIGA GEMSUL, IAR URMATORUL COINSUL! 

2. Nu aveti voie sa dati edit la scor dupa ora de incepere a meciului ( maine, ora 22:00 ). Daca faceti acest lucru nu primiti premiul si aveti interdictie sa mai postati la concursuri de genu.

 

ATENTIE: VREAU SA FITI ATENTI CUM PUNETI SCORUL, MAI BINE SCRIETI 2-1 PT PSG SAU 3-2 PT BARCA! Daca gresiti cumva ordinea si imi dati dupa pm ca a iesit scorul, dar a castigat echipa adversa nu primiti nimic! 

 

   Bafta, sper sa fie un numar cat mai mare de participanti deoarece premiile sunt pe masura :D Atat pentru locul 1, cat si pentru locul 2, daca o sa fie asa, daca nu doar pentru un singur player.  

    Inscrierea se termina maine la ora 21:58! Plata se face pana la ora 22:00.  

 

 

Edited by Alex18
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

PSG 2 - 0 Barcelona 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1-0 pentru PSG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edited by SOSETA_
Link to comment
Share on other sites

Inscrierile s-au terminat!

 

@sNk #DBPN - @Imperialist a pus pentru tine, data viitoare nu mai insist sa intreb, daca nu ma cauta cineva esti exclus

@pump., @Mr.Danger - pentru voi a pus @[T4L]IoNuT, la fel si la voi.

@Gabriel ai primit hide la comm, nu a pus nimeni pentru tine.

 

S-au adunat: 8000 coins. 

 

 

EDIT: NO WINNER, DIN PACATE NIMENI NU A GHICIT SCORUL CORECT DIN ACEST MECI. PREMIUL RAMANE PENTRU URMATORUL CONCURS!

 

Today·FT
1 - 4
L. Messi 27' (P)
 
K. Mbappé 85', 65', 32'
M. Kean 70'

 

 

Edited by SOSETA_
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Advertisments


Advertisment


×
×
  • Create New...