Jump to content
  • Advertisments


Sign in to follow this  
Kranto_

Imi pare rau!

Kranto back?  

18 members have voted

This poll is closed to new votes
  1. 1. Vreti sa revin pe server?Recommended Posts

          Salutare tuturor, m-am gandit sa fac si eu o cerere de unblacklist, chiar daca @El3ktrozZ si @[esu.familia]mitzy mi-au dat voie sa ma joc in liniste, fara a creea probleme. Bun, dupa cum bine ma stiti, sunt Kranto, am primit blacklist anul acesta pe 1 aprilie, sa va spun de ce.

          O perioada de vreo 2-3 luni am fost acuzat incontinuu de aimbot si la un moment dat m-am saturat sa fiu presat de reclamatii/ban-uri si neavand posibilitatea de a filma, am vorbit cu @bb8 (night) sa intre pe contul meu sa filmeze un gwar, asa scapand de toate suspiciunile si pe aceasta cale imi cer scuze si fata de el. Bun, toate bune si frumoase, a filmat el gwar-ul si dupa imi face Hypnos reclamatie. M-am dat drept cel care a jucat in acel videoclip pana toata lumea a inceput sa-si puna intrebari, cum am facut eu rost de PC asa repede si altele. Am recunoscut pana la urma si a ramas sa zic asa, dar reclamatia nu a inchis-o nimeni. Dupa asta, a venit Hypnos si a zis ca pe contul meu se joaca multi blacklisteri, ceea ce nu s-a intamplat, singurul care a avut acces la cont a fost night si el nu avea blacklist la acel moment. Mi s-a parut si mie ciudat ca, cu o saptamana inainte de blacklist, am avut contul blocat la trade, chiar daca nu mi-am schimbat ip-ul sau locatia, dar nu am bagat de seama. Deci eu ma gandesc ca am avut contul spart si din cate am aflat de la Hypnos, cel care l-a spart a fost HEINE. Nu aveam cum sa-l las vreodata pe HEINE pe contul meu, odata ce eu nu am nici un fel de treaba cu el, nu stiu daca am schimbat 2-3 vorbe cu el pana acum. Dupa asta, tot Hypnos mi-a dat ban pentru falsificare dovezi si acces cont la alte persoane si am fost lasat asa, fara nici un fel de explicatie, chiar daca pe contul meu s-a jucat doar night acel gwar.

Imi cer scuze tuturor daca v-am deranjat cu ceva, cat timp m-am jucat, din 2014 pana la blacklist nu cred ca am deranjat pe cineva si imi doresc sa revin printre voi.

O zi faina tuturor!

Edited by Kranto_
  • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pro pentru fratele Kranto

N-ai fost toxic sa daunezi comunitatii cu diferite probleme majore .

Esti o persoana chiar ok dupa parerea mea cu bun simt si n-ai face niciodata probleme pe server & forum.

Come back si sa uitam ce-a fost in trecut, dupa parerea mea n-a fost cine stie ce problema cu el.

Pro inca o data ! Bafta 

 

Edited by Tweet#666
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Advertisments


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×