Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×
  • Advertisments


Sign in to follow this  
chrrisstian

Propunere ban pe forum

x  

14 members have voted

This poll is closed to new votes
  1. 1. pro / contra?Recommended Posts

Se stie ca daca vrei sa faci o reclamatie sau ceva de genul asta trebuie sa respecti un anumit model si daca nu il respecti in totalitate risti sa iei ban 3 zile pe forum daca nu, chiar mai mult de atat.

Propun ca banurile astea pe forum de 3 zile sa scada la o zi. Sau cel putin cand esti banat pentru un motiv de genul asta sa nu iti fie interzisa navigarea pe forum pentru ca atunci cand primesti ban 3 zile si incerci sa intri pe forum te impiedica o alta pagina care-ti reaminteste motivul si durata banului ceea ce nu cred ca e ok. Adica ai gresit un model cand ai vrut sa postezi ceva, nu ai abuzat de un bug, nu ai injurat, doar ai uitat sau n-ai fost atent.

 

Toti cei care sunt activi pe comunitate stiu ca e vital sa respecti tot ce scrie acolo in model, dar ma gandesc la userii noi care vin revoltati de pe server pentru ca au patit ceva si uita sa completeze intreg modelul. Ei primesc ban 3 zile fara ca macar sa mai poata intra pe forum sa vada ce s-a mai postat.

Am impresia ca sunt unii cu rankul de guardian care abia asteapta greselile de genul pentru a-si folosi marea lor putere. Ca si guardian mi se pare normal sa vrei dreptate si ce dreptate e aia cand o persoana cu 2 postari pe forum greseste un model la o reclamatie si tu o banezi fara sa stai la discutii.

 

Deci banul pentru nerespectarea modelului sa fie scazut la o zi sau sa ramana la 3 zile insa sa permita celui care a primit ban sa intre in continuare pe forum, fara posibilitatea de a posta orice oriunde.

Si din partea celor cu rank, ar fi dragut ca atunci cand un user nou nu respecta modelul, sa nu sariti sa-l banati ci sa-l atentionati doar si sa-i completati voi topicul cu ceea ce lipseste.

Prea multi au scapat cu ajutorul frazei:

Cine nu include in topic si fraza
Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.
va avea topicul sters + ban pe forum.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

serverul fiind mai nepopulat nu e neaparat din cauza ‘regulilor drastice’ , gen cine joaca samp in 2020 , dar in acelasi timp daca sunt nou si fac o reclamatie si tot eu sunt ala pedepsit 3 zile e aiurea
 

 

pro pentru cel care a facut topicul sa nu fie banat 3 zile , dar banul pentru cei care raspund la topic fara a avea o legatura sa ramana la fel

Edited by arabu'

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, activel.eeeviL said:

Contra ce e cu propunerea asta?

nu prea te-ai chinuit sa intelegi ce am scris acolo. daca te-ai fi chinuit macar putin ti-ai fi dat seama ca propunerea e una chiar relevanta avand in vedere cata lume e pe server si pe forum.

 

10 hours ago, arabu' said:

pro pentru cel care a facut topicul sa nu fie banat 3 zile , dar banul pentru cei care raspund la topic fara a avea o legatura sa ramana la fel

vorbeam strict de nerespectarea modelului. restul regulilor isi au locul, cu atat mai mult pentru cei care raspund la reclamatii fara nici o treaba.

  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×