Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×

stylz

Members
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Pretty well

1 Follower

About stylz

 • Rank
  Junior Member

Contact Methods

 • Yahoo
  stylzxd

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  stylz_

Recent Profile Visitors

743 profile views
 1. stylz

  Reclamatie slipery [aimbot]

  Daca vrei sa prinzi player-ul respectiv filmeaza mai multe faze cu el eventual, arata consistenta in hit-uri, nu e suficient sa arati doar o faza in care iti da 3 hit-uri, oricine poate sa-ti dea asa la o singura faza. Nu cred ca 3 gloante e ceva imposibil, parca ziceti ca nu ati mai vazut oameni care dau 3 hit-uri din mers consecutiv pe skinshoot de 6 ani de cand este implementat Singurul motiv bun pentru ban este daca player-ul respectiv este blacklister, altfel nu vad alt motiv pentru care ar primi ban la cererea asta.
 2. stylz

  chillin

  Nume: stylz._.Numele Filmului/ Pozei: chillinLink Video/Poza: Descriere: facut la misto
 3. stylz

  Reclamație [cP.elite]Smoody. - Aimbot.

  Secunda 0 ar trebui sa fie destul de evident ca are aimbot, faptul ca din toate video-urile, omul abia face c-bug si totusi consistenta in hit-uri e 100% il face cam suspicios. Acum nu stiu ce sa zic, daca player-ul respectiv are un canal sau macar video-uri cu gameplay-ul lui sa dovedeasca ca joaca bine, atunci e altceva. Acum nu stiu, e skinshoot pana la urma orice e posibil, dar c-bug-ul mediocru ma face sa-mi pierd credibilitatea.
 4. stylz

  LS-SW Fragmovie #1

  like for song
 5. stylz

  Cum se joaca in 100 fps?

  altii joaca si in 400 fps
 6. astept si fragmovie in 2030 pe lagshoot, like
 7. stylz

  Cand intru pe un server de "dm-eri"...

  Ba nu stiu nu am mai jucat pe server-ul ala de ceva timp deci pnm
 8. stylz

  Cerere Capitan - [esu.familia]Slayer_

  Pro, ar fi ok sa iei capitan, poate mai intru si eu pe server fara sa iau ban pe motiv de blacklist dupa 5 minute la /prodm ( cu toate ca nu am blacklist )
 9. stylz

  Cerere admin [NwA.Legends]HEINE_

  Daca ai misca oleaca de mouse si sa nu mai tii tinta intr-un singur loc poate ai juca mai bine
 10. stylz

  Idee: Un nou mod de GWAR

  Nu ar fi rau sa se schimbe sistemul gwar, pentru ca este acelasi sistem de 5 6 ani si nu i s-a adaugat nimic nou, ideea cu seturi de arme specifice este una buna dar mai degraba ar fi ok sa se limiteze deagle doar la o persoana avand in vedere ca pe skinshoot este cea mai op arma(asa se pune mai mult accent pe coordonare si tactica decat pe random rapidfire). Ar fi totusi ceva un gwar pe stil a/d cu mai multe runde si un checkpoint dar pe o mapa specifica gen arenele de pe uL dar cu checkpoint pentru ca ar fi bataie de cap pana iei masini si sa te duci la baza lor ( sau eventual sa existe mai multe tipuri de gwar, gen gwar arene sau gwar baze normale ). Ar mai fi misto sa se adauge si o optiune gen gwar cu c-bug sau no c-bug, ( cel putin pe no-cbug chiar ar fi misto pentru ca nu mai exista avantajele de turbo cbug cu 400 fps si litefoot, adica mai degraba aici s-ar vedea skill-ul, tactica si coordonarea echipei )
 11. stylz

  skinshoot frag by stylz

  Scuze dacă am ofensat pe cineva dar nu am zis de rău ce am zis , a fost doar așa ca sa înțelegi ca nu am coduri @SHAHMEN , cât despre ban sincer nu sunt afectat pt ca pot intra oricand cu alt cont nu sunt omul cu stats. Atât timp cât lumea știe ca is curat nu mă interesează altceva. Nu o sa fac cerere la coltul rușinii pentru ca nu am de ce sa-mi cer scuze fata de comunitate atât timp cât nu am Injurat, făcut reclama sau jucat cu coduri, ar fi ciudat sa mi cer scuze pentru ceva ce nu am făcut.
 12. stylz

  skinshoot frag by stylz

  Nick-ul tau: stylz Numele filmului/pozei: skinshoot Autorul filmului/pozei: stylz Film/poza: Alte cuvinte: Poate se uita si adminii care ma tin banat pe server ( cu toate ca probabil ei nici nu stiu de ce am fost banat si cum a fost faza) in special @SHAHMEN care m-a banat pentru reason ,,cheats''. Enjoy
 13. stylz

  To vs INV - Clan War

  bolnav mintal
 14. stylz

  To vs EP, as

  LOL footage pe a/d in 2019
 15. stylz

  Reclamatie dharni aimbot!

  Normal ca e usor sa te nimeresc daca tu te misti doar intr-o parte si aproape stai pe loc. Deja cam stia lumea cine eram pe cont deci ma astept la ban curand . Nu mai pun videoclip cu tine cand folosesti aimbot pentru ca sincer nu imi pasa ca joci cu coduri si nici nu vreau sa pierd timp sa-ti fac reclamatie. Peace
×