Jump to content
In legătură cu BAN-UL jucătorilor cu experiență !!! Read more... ×

arabu'

Members
 • Content count

  339
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

arabu' last won the day on May 31 2015

arabu' had the most liked content!

Community Reputation

237 Excellent

About arabu'

 • Rank
  Mentor Member
 • Birthday 04/01/2002

Contact Methods

 • AIM
  si wall
 • Yahoo
  radu.gavrila21@yahoo.com
 • Skype
  sansukar

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova
 • Nickname
  Pe araboaica

Recent Profile Visitors

4,408 profile views
 1. e clara situatia serverului daca a ajuns tony sa aibe voie cu admin

 2.  na frt k mam saturat

 3. arabu'

  Sugestie anti-cheat protection.

  Useless, there are currently bypasses to all acs
 4. @[esu.familia]DareDevil

   nu inteleg de unde vii cu gandirea asta , “nu inteleg ce va fute pe voi grija in legatura cu regula asta” tu te astepti ca cineva sa adauge o regula majora pe server si toata lumea sa taca fara drept la opinie? Cum a zis si unchiul , la unii dintre voi nu va place cand cineva isi da parerea personal despre un lucru si sariti ca caprele.

  Cand zici ca runix nu are nevoie de parerea/reactiile jucatorilor (cei care sunt mai activi )sa adauge o regula majora , tu insinuezi  faptul ca pe el nu il intereseaza de parerea jucatorilor care se JOACA pe server , in atat fel incat ar duce la golirea serverului si dupa iar va mirati ca vai de ce nu mai aveti jucatori.

  Ce ai scris tu acolo mi se pare aiurea mai ales fiind faptul ca tu esti Capitan , dupa ce ai zis tu miai dat o parere in care pe tine nu te intereseaza de opinia jucatorilor fara grad si in acelasi timp tu stereotipici jucatorii ca nu au nici o treaba cu regulile de pe server fiindca “au in cap doar dm” , chiar daca aceste reguli o sa ii afecteze pe ei si experienta lor pe serverul vostru.
  In acelasi timp tu cand ai zis “pleaca 2 vin 10” , tin sa reamintesc ca acum este anul 2020 si multa lume s-a “mutat” de pe acest joc si avem dovada majoritatea serverelor avand mai putini playeri activi comparat cu trecutul.Tu cand zici ca “Nu va convine? Nu va tine nimeni.Usa e mereu deschisa” cum vrei ca cineva sa reactioneze la vorbele tale de Capitan (care ar trebuii sa fie un modele exemplar pentru jucatori )in care tu pur si simplu zici ca daca cuiva nu ii convine ceva inloc sa isi dea cu parerea sa plece? Si tot voi sunteti felu de oameni care vreti ca serverul sa aibe multi playeri si sa fie populat dar totodata tu vorbesti si tratezi jucatorii in asa in care lumea o sa aibe o parere proasta despre tine fiindca pari a te durea fix in p*** despre jucatori.

   Eu unul nu mai am timp sa joc si intru rareori pe forum sa vad ce se mai intampla si normal nu ma bag in conversatii despre lucruri mai importante , dar cand am vazut comentariul tau nu mam putut abtine. Sincer mi se pare urat ce ai zis si in ce fel te-ai exprimar , din punctul meu de vedere mai bine nu ziceai nimic sau daca chiar aveai nevoie sa comentezi ar fii trebuit sa te gandesti de 2 ori inainte de a da post la felul in care te exprimi si in ce sens o sa se inteleaga ce ai zis .
  Ar fii frumos din partea ta sa le arati jucatorilor ca pot face si ei parte din decizii si sunt bine primiti sa isi exprima parerea fara a face asa gesturi in care sa pari a fii un om cu prost gust ;) .Una cu alta , eu nu am facut statusubasta in semn de ura sau ceva negativ fiindca nu te cunosc in asa fel in care se poate argumenta ca o fac din “ura” , este pur si simplu parerea mea despre comentariul care lai facut.

  Edited by arabu'
 5. arabu'

  # Grove Street Family - OFF TOPIC

  te iubesc si eu
 6. arabu'

  SIMPLY vs REMYX

  si in momentul de fata sorasa e mai barbat ca simply ahahahhaahah
 7. arabu'

  Scuzele mele HULK/SIRO

  Contra joci cu cheats pe alte conturi
 8. arabu'

  la multi ani 16hp

  @16HP. #DBPN la multi ani mihai mihai
 9. arabu'

  Sincere scuze! - SuZa

  pro , da unblock pe fb acuma
 10. 123456789

  Edited by arabu'
 11. an nou fericit , votez lovin capitan

 12. Ce faci ba drogatule

 13. arabu'

  salut cf

  ce se intampla doctore
 14. Da

  1. Sadrik.

   Sadrik.

   ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

×