Jump to content

[esu.familia]Anger=D

Members
 • Content count

  908
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

[esu.familia]Anger=D last won the day on September 21

[esu.familia]Anger=D had the most liked content!

Community Reputation

225 Excellent

About [esu.familia]Anger=D

 • Rank
  Maniac Member
 • Birthday 10/24/1999

Contact Methods

 • Yahoo
  wtf.anger

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Braila
 • Interests
  Empire States Underground
 • Nickname
  [esu.familia]Anger

Recent Profile Visitors

7,430 profile views
 1. @bkp, Winner ! ❤️ 

  1. bkp

   bkp

   Ma-i si speriat cand am vazut notificaria :) . Mersi de urari 😘 

 2. [esu.familia]Anger=D

  Sugestie gang

  contra, sugestia de-a fost adaugata este folositoare impotriva membriilor care vor sa faca rau gangului si nu dam da ei sau membrii care nu mai intra deloc, nu sa putem seta rankul de pe site, mai ales ca iti ve-i da seama ca ownerii isi vor face treburile dupa site(ar fi mai usor) decat sa intre in joc asa ca sigur le-ar creste si inactivitatea mai mult .
 3. [esu.familia]Anger=D

  Cerere Capitan - AddyWP

  Contra, ești un om cu 2 fete, o sa faci ce vrei, o sa favorizezi.
 4. [esu.familia]Anger=D

  Cerere Căpitan Twest

  contra, comportament murdar, ori atat te duce pe tine capul deci nu esti capabil sa deti acest grad.
 5. [esu.familia]Anger=D

  Contestatie Buzz. (demoted admin)

  Nickname: [esu.familia]AngerTopic: Motivul Contestatiei: demoted la admin pt "aimbot" pai mi-ai cam dat aiurea dc asi folosi chiar acum aim ? nu am ce sa fac ?, stind ca am admin, stind ca sunt player vechi dc sa folosesc hackul ala + ca nu ar trebui sa fiu si eu acolo oleaca bun daca joc zi de zi ? eu am venit cu video-uri de nu rata deloc GR4H si sa vazut aimul clar ca ma nimerea si de pe nrg si tot s-a ajuns ca nu are aim "cica playeri vechi stie sa joace" i-am facut reclamatie pt fastwalk se vede clar cum se teleporteaza si tot scuza ca: lifefoo dela are... si mie mi-a dat demoted pt un video de 8 secunde care sa zicem ca cu noroc au fost faze bune ca sigur aimbot nu am sa clarificam: la inceput fac fast nu-l nimeresc, dupa trag cu sw-off noi find jucatori de rw le-avem in mana, stim sa tintim, iau iar deagle in mana trag, daca as avea aim nu trebuia sa l nimeresc si sa moara cand sare si fuge? a facut experiment @SHAHMEN . dati frt pe cinema hd sa vedeti mai clar ca nu faceam contestatie degeaba, serios ca am luat demoted pt faza asta precum ca am aim dar nu am... cum se face ca pana acum 2-3 luni nu am avut probleme, e decand au luat astea un-blacklist o mare partea care nu trebuia ca rup codurile si voi tot mie imi dati demoted, nu s-a opus nimeni decat acest GR4H care ia instigat pe restu
 6. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nick-ul tau pe forum: [esu.familia]Anger Nick-ul celui reclamat: [sN.Army]ANDREW._ #DBPN Link catre profilul celui reclamat: http://forums.rss-ro.com/index.php?/profile/16191-snarmyandrew_-dbpn/ Motiv: se bagă unde nu are voie. Dovada: click topic Topicul(optional): Altele cuvinte: +1 Warn Bănuiesc, eu chiar noi toți membrii primi ban 3 zile, numai zic ca dai și shituri aiurea chiar aiurea. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nick-ul tau pe forum: [esu.familia]Anger Nick-ul celui reclamat: NoPulse Link catre profilul celui reclamat: http://forums.rss-ro.com/index.php?/profile/16697-nopulse/ Motiv: Instiga la cearta dar mai mereu. Dovada: https://imgur.com/gallery/msImxNb Topicul(optional): Altele cuvinte: pe sv numai zic cât l-am sancționat pentru comportament, a avut blacklist și tot așa se comporta, urat din partea lui. Le-am făcut la amândoi aici sa nu mai fac încă un topic.
 7. [esu.familia]Anger=D

  Reclamatie GR4H (fastwalk)

  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. ai voie sa vi tu sa te bagi ? doresc sa fi sancționat.
 8. [esu.familia]Anger=D

  Reclamatie GR4H (ban admin si 300days)

  nu vezi ca faci ce vrei tu?, tu dai ban 300 , tu le dai voie sa poteze, da cfm tu-mi dai ban pt ca nu mi-au raspuns la reclamatii? pai ar trebui sa primesti si tu ban am trait s-o vad si p`asta, vezi ca deja intreci masura ai vazut ca nu-ti mai dau atentie acum imi dai ban 300 degeaba?
 9. [esu.familia]Anger=D

  Reclamatie GR4H (ban admin si 300days)

  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: [esu.familia]AngerNumele Adminului pe RSS: GR4HMotivul reclamatiei: ban unui admin si ar vrea sa-mi dea si blacklist observ = 300 zile, dar pentru ce?, eu cand am considerat ca ai hackuri ti-am facut reclamatie nu te-am scos depe joc cand ti-a fost mai drag si multa lume/ distractie alea alea, ai stricat tot cum o faci mereu + ca esti nesimtit de ai dat 300 zile mie jucator mereu online, sa vede ca o faci din ura si nu sti cum sa scapi de mine., aveai-i ceva de spus facea-i o reclamatie iar daca aveam hack "sigur o sa zici ca am aim" altceva nu stiu dacaa o sa zici .ca mereu asta ai facut-, v-am zis nu suneti de neinvins ca-sa zici ca am aim cand te omor, joc din 2013 sa zic ar trebui sa stiu multe tactici de dm si eu?. acum ce fac ? stiu trb sa astept pana maine si sa nu mai ma joc mda a fost din invidie/rage, acum poti captura iar esu csz.. daca sariti 3/4 pe mine, ma bateti normal, si tot spuneti ca am hackuri clar. Banarea unui alt admin - 50 Admin Warning Points Dovezi: https://imgur.com/c2GSvbe
 10. [esu.familia]Anger=D

  Reclamatie GR4H (fastwalk)

  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: [esu.familia]AngerNumele Adminului pe RSS: GR4HMotivul reclamatiei: fastwalk B+3Dovezi: dela inceput se observa adica aici a jucat tot mereu cu el + ca la secunda 8 se vede cum se teleporteaza direct intr-o parte rapid, eu v-am zis ca are si prima data dar probabil era setat pe mai putin de nu va-ti dat seama dar sa vedem parerea voastra... video cu hackul fastwalk:
 11. [esu.familia]Anger=D

  Reclamatie GR4 (Cheats / speed hack)

  daca si aici ai fost curat, insemna ca pe rss exista numai codat si nimeni nu-si da seama.
 12. [esu.familia]Anger=D

  Reclamatie GR4 (Cheats / speed hack)

  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: [esu.familia]AngerNumele Adminului pe RSS: GR4HMotivul reclamatiei: speed hack & aim dar sunt sanse sa nu credeti ca mna cica "asa nimereste el" l-ati pus vreodata sa joace fara aim ? mai omora el la vara playerii fara l-am vazut cu si fara ce fel da + ca se roteste de rupe si de-asta si-a luat acel skin sa bage vina pe sensibilitatea ei si ca de-asta "face mereu rotatie" chiar il credeti ? sa vedem ce are de spus despre speed hack wastwalk, da vina pe space?, ei tot incerca sa-mi faca mie reclamatie pentru aimbot ei vin cu dovezi de 8 secunde, eu cu 2-3 min si 2-3 videoclipuri sa nu spuneti ca a avut noroc ca mereu gasesc scuza asta, asa ca mi-sa zis sa filmez mai mult, am facut-o . dar va rog sa va uitati la videoclipuri pana la final ca nu o sa-l mai credeti pe minunatul GR4H ASA curat,sa spunem ca am facut acesta reclamatie pentru speed hack nu pt aim dar eu zic ca se vede si ala.Dovezi: 1, aici pe ce te-am omorat l-ai activat de invidie sa ma omori ca fara hackuri am vazut cine esti mai ti-ai luat si iar admin. (speed hack & aim ) 2. aici cum se plimba dupa mine ma lasa la low hp si il dezactiveaza sa arate ca rateaza si el putin dar acum sa vad ce spune-ti voi despre asta... :/ 3. aici va rog sa ti stop la sec 6 sau sa va uitati cu atentie cum ma nimerit el de jos de acolo si uitati cum ise roteste skinul si bum dintr-o parte glontul vine direct in CAP\ SI EL IMI FACE RECLAMATIE PT CA M-AM ROTIT PUTIN (O DATA) si ca folosesc aim.. dc sunteti singuri din acesta haita de oamenii(grupare) doar voi spuneti ca am aim decand mi am luat pc inainte va bateam si fara mouse de-asta a-ti crezut ca`s praf nu ca joc eu cu coduri.
 13. [esu.familia]Anger=D

  Reclamatie [esu.familia]Anger(aimbot)

  si unde-i aimul :)))))) ,cine are 20 fps? uita-te la tine si spune-mi dupa cine joaca cu coduri.
 14. [esu.familia]Anger=D

  La multi ani, El3ktrozZ

  La mulți ani !
 15. [esu.familia]Anger=D

  Reclamație [esu.familia]Anger aimbot (self busted)

  Și cine are aim acolo? , dacă a fost dovada la o cerere lwi Gr4h pe motiv "aimbot", a primit accept și nu ratează, și tw ai tupeu sa mi faci reclamație cw acest video
×