Jump to content
In legătură cu BAN-UL jucătorilor cu experiență !!! Read more... ×

[esu.familia]Anger=D

Members
 • Content count

  937
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

[esu.familia]Anger=D last won the day on September 21 2019

[esu.familia]Anger=D had the most liked content!

Community Reputation

233 Excellent

About [esu.familia]Anger=D

 • Rank
  Maniac Member
 • Birthday 10/24/1999

Contact Methods

 • Yahoo
  wtf.anger

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Braila
 • Interests
  Empire States Underground
 • Nickname
  [esu.familia]Anger

Recent Profile Visitors

7,935 profile views
 1. [esu.familia]Anger=D

  RSS random memories 2020

  doar in poze sa ma vad si eu.
 2. [esu.familia]Anger=D

  cerere un ban - [esu.familia]Anger

  Nickname: [esu.familia]Anger AKA: [RSS]Anger=D Vechime: 2013 Motiv Blacklist: AIMBOT Mesaj: nu am primit blacklist dar am primi ban multe zile, a mai mult de 80 de zile de-atunci, am zis sa nu mai incerc prea recent sa revin ca nu sunt sigur daca voi reusi, asa ca am ales sa revin de 8 martie sa fac cerere atunci, dar forumul a fost inchis am vrut sa fiu fericit de luna martie+ ca nu am am facut niciodata rau comunitati cu reclame,instigare si multe altele, va multumesc pentru timpul acordat mereu cand v-am cerut ajutorul si eu am ajutat la timpul meu, ca de-dujmani va fi vorba, daca voi fi respins iar voi disparea mult timp, pentru a fi totul bine, dar nu mi doresc eram destul de activ inca de la 8 dimineata, sa ma las de cariera de sa:mp nu vreau da nu am csf, doar rss joc, de-asta am zis sa respect niste reguli marunte, barim nu pana la capat, dar cat ar trebui si zic ca am aparut la momentul potrivit, acum parerea haterilor sau dujmanilor care m-au adus in aceasta problema, nu v-a mai conta pentru nimeni, sau poate da . JOC PLACUT good: http://forums.rss-ro.com/index.php?/topic/99171-in-legătură-cu-ban-ul-jucătorilor-cu-experiență/
 3. [esu.familia]Anger=D

  Sugestie Comenzi Admin

  A mai fost postat și raspunsul a c--am fost "vei face totul din arena de dm și nu prea o sa-ți dai silință sa rezolvzi cazul, o s-o faci din graba pentru ați continua joaca in dm și probabil nici spec n-o sa dai pe jucator dacă v-a fi cazul, lene sa dai /leave, sa vezi mai exact ce și cum sta treaba".
 4. [esu.familia]Anger=D

  Sugestie AKA

  Măcar admini lvl 1+ -Dar spun ca vor fi cazuri ca respectivul sa aibă mult text la aka și tot mai bine ar fi pe site, nu știu.
 5. [esu.familia]Anger=D

  La mulți ani XRoyaL

  La mulți ani!
 6. [esu.familia]Anger=D

  Sugestie Email.

  Dar nu să nu-l lase să intre pe sv din cauza că nu are emailul băgat, sa-i arate acea frază pana își adaugă dar sa și poată da "Close" (adaugă mai târziu).
 7. [esu.familia]Anger=D

  Cerere moderator [esu.familia]Anger - design

  Jucatori care posteaza la acest reply dar nu are nimica de aface cu acest topic va primi ban! Nume : [esu.familia]Anger Varsta: 20 Sectiunea dorita: Design Experienta in domeniu: da cam 8/10 Vei aplica regulamentul?: da Accepti sa fi sanctionat daca gresesti?: Sigur ca da. Timpul dedicat pentru a modera?: 10h/12 reale online pe forum, o mare partea din staff chiar si membrii sigur mi-au vazut activitatea pe forum, ca mna intru prea des , imi place. @bkp Lucrari in photoshop:
 8. [esu.familia]Anger=D

  Sugestie /preturi

  Merge, dar exista pe undeva un topic chiar și pe site la shop.
 9. [esu.familia]Anger=D

  Da-i o nota persoanei de mai sus!

  Odată 8 akm 5.
 10. [esu.familia]Anger=D

  Cerere admin [RSS]Toffe

  Fail http://forums.rss-ro.com/index.php?/topic/99045-reclamatie-rsstoffe-abuz/
 11. [esu.familia]Anger=D

  Da-i o nota persoanei de mai sus!

  9
 12. [esu.familia]Anger=D

  contestatie un-ban

  Scuze de intarziere, va rog sa va uitati la tot daca vreti am adus video mai lung mereu fata de ce-au adus baietii 30-sec 1min da hai.. multi spun ca joc curat ca-si pana acum.. dar au revenit uni blacklisteri ei nestind prea multe despre mine s-au pus pe capul meu ca am aim cu dovezi si faze de-astea, inainte era liniste si pace dc nu s-a auzit pana acum ca folosesc acest hack "aim" pana sa revina uni, asta-ar fi parerea dar fie.. am venit cu dovezi sa dovedesc ca nu am am sau sa joc cu aim dar vad c-an zadar..dar cine stie cunoaste oricum. UN-BANNED MEREU AM FOST AICI CU VOI DC SA BAG AIM CA SPUN UNI SAU CA O TIN PE-ALOR DC NU M-AR SUSPECTA DE ALT COD? CA NU AU CUM SA SCAPE DE MINE ASA CA PRIND FAZE SI BAG MOTIVUL: AIM, SA PRIMESC BAN SI TOATE CELE, VA DATI SEAMA? NU.. dOVADA Gwar:
 13. [esu.familia]Anger=D

  contestatie un-ban

  Da voi face azi cel târziu. Exact + ca mere u am fost aici De ce mai nou pare sa am?.. ratez și mă Țin după el , normal sa mi-fie ușor, + ca Member since 2013, normal să Sti u ceva ceva tactici de dm și bun de asemenea .
 14. [esu.familia]Anger=D

  Cerere AVATAR

  poate iti place.
 15. [esu.familia]Anger=D

  Scuzele mele HULK/SIRO

  Cred ca ai greșit persoana . 1. Sa-ți aduc aminte ca doar acum puțin timp nu lasă i playeri in pace Troll sau ce făceai dar se bloca jocul trebuia sa dai rr la pc + nu mergea sa dai spec ți-se bloca la fel, ai jucat undercover ai obținut și grad dar și atunci tot rău faceai. Ceva, ceva știe și @rullz #DBPN c-am vazut a aflat cine este Deofapt și s-a ocupat de el, chiar și @RuNix știe ca-i trimiteam dovezi pe Instagram cum scoate jucatori de pe server și ce mai făcea. ai și jucat câteva săptămânii pe sv pana s-a aflat cine ești ca ai Început sa dai flood sau ce făceai Și după acel cont, vrei să revii degeaba ca tot o sa bagi iar hack ul ăla și tot aici ajungi. 2. Mai vrei sa revi acum?.
×