Jump to content

[esu.familia]Anger=D

Members
 • Content count

  935
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

[esu.familia]Anger=D last won the day on September 21 2019

[esu.familia]Anger=D had the most liked content!

Community Reputation

235 Excellent

About [esu.familia]Anger=D

 • Rank
  Maniac Member
 • Birthday 10/24/1999

Contact Methods

 • Yahoo
  wtf.anger

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Braila
 • Interests
  Empire States Underground
 • Nickname
  [esu.familia]Anger

Recent Profile Visitors

7,773 profile views
 1. [esu.familia]Anger=D

  Sugestie Comenzi Admin

  A mai fost postat și raspunsul a c--am fost "vei face totul din arena de dm și nu prea o sa-ți dai silință sa rezolvzi cazul, o s-o faci din graba pentru ați continua joaca in dm și probabil nici spec n-o sa dai pe jucator dacă v-a fi cazul, lene sa dai /leave, sa vezi mai exact ce și cum sta treaba".
 2. [esu.familia]Anger=D

  Sugestie AKA

  Măcar admini lvl 1+ -Dar spun ca vor fi cazuri ca respectivul sa aibă mult text la aka și tot mai bine ar fi pe site, nu știu.
 3. [esu.familia]Anger=D

  La mulți ani XRoyaL

  La mulți ani!
 4. [esu.familia]Anger=D

  Sugestie Email.

  Dar nu să nu-l lase să intre pe sv din cauza că nu are emailul băgat, sa-i arate acea frază pana își adaugă dar sa și poată da "Close" (adaugă mai târziu).
 5. [esu.familia]Anger=D

  Cerere moderator [esu.familia]Anger - design

  Jucatori care posteaza la acest reply dar nu are nimica de aface cu acest topic va primi ban! Nume : [esu.familia]Anger Varsta: 20 Sectiunea dorita: Design Experienta in domeniu: da cam 8/10 Vei aplica regulamentul?: da Accepti sa fi sanctionat daca gresesti?: Sigur ca da. Timpul dedicat pentru a modera?: 10h/12 reale online pe forum, o mare partea din staff chiar si membrii sigur mi-au vazut activitatea pe forum, ca mna intru prea des , imi place. @bkp Lucrari in photoshop:
 6. [esu.familia]Anger=D

  Sugestie /preturi

  Merge, dar exista pe undeva un topic chiar și pe site la shop.
 7. [esu.familia]Anger=D

  Da-i o nota persoanei de mai sus!

  Odată 8 akm 5.
 8. [esu.familia]Anger=D

  Cerere admin [RSS]Toffe

  Fail http://forums.rss-ro.com/index.php?/topic/99045-reclamatie-rsstoffe-abuz/
 9. [esu.familia]Anger=D

  Da-i o nota persoanei de mai sus!

  9
 10. [esu.familia]Anger=D

  contestatie un-ban

  Scuze de intarziere, va rog sa va uitati la tot daca vreti am adus video mai lung mereu fata de ce-au adus baietii 30-sec 1min da hai.. multi spun ca joc curat ca-si pana acum.. dar au revenit uni blacklisteri ei nestind prea multe despre mine s-au pus pe capul meu ca am aim cu dovezi si faze de-astea, inainte era liniste si pace dc nu s-a auzit pana acum ca folosesc acest hack "aim" pana sa revina uni, asta-ar fi parerea dar fie.. am venit cu dovezi sa dovedesc ca nu am am sau sa joc cu aim dar vad c-an zadar..dar cine stie cunoaste oricum. UN-BANNED MEREU AM FOST AICI CU VOI DC SA BAG AIM CA SPUN UNI SAU CA O TIN PE-ALOR DC NU M-AR SUSPECTA DE ALT COD? CA NU AU CUM SA SCAPE DE MINE ASA CA PRIND FAZE SI BAG MOTIVUL: AIM, SA PRIMESC BAN SI TOATE CELE, VA DATI SEAMA? NU.. dOVADA Gwar:
 11. [esu.familia]Anger=D

  contestatie un-ban

  Da voi face azi cel târziu. Exact + ca mere u am fost aici De ce mai nou pare sa am?.. ratez și mă Țin după el , normal sa mi-fie ușor, + ca Member since 2013, normal să Sti u ceva ceva tactici de dm și bun de asemenea .
 12. [esu.familia]Anger=D

  Cerere AVATAR

  poate iti place.
 13. [esu.familia]Anger=D

  Scuzele mele HULK/SIRO

  Cred ca ai greșit persoana . 1. Sa-ți aduc aminte ca doar acum puțin timp nu lasă i playeri in pace Troll sau ce făceai dar se bloca jocul trebuia sa dai rr la pc + nu mergea sa dai spec ți-se bloca la fel, ai jucat undercover ai obținut și grad dar și atunci tot rău faceai. Ceva, ceva știe și @rullz #DBPN c-am vazut a aflat cine este Deofapt și s-a ocupat de el, chiar și @RuNix știe ca-i trimiteam dovezi pe Instagram cum scoate jucatori de pe server și ce mai făcea. ai și jucat câteva săptămânii pe sv pana s-a aflat cine ești ca ai Început sa dai flood sau ce făceai Și după acel cont, vrei să revii degeaba ca tot o sa bagi iar hack ul ăla și tot aici ajungi. 2. Mai vrei sa revi acum?.
 14. Gang loot 1450:

  https://imgur.com/lULLMnQ

  record pentru mine.

  1. SATANA666

   SATANA666

   Cu gp-ul ala am luat 14 gems si 14,000 coins de N ori.

 15. [esu.familia]Anger=D

  Idea /Gstats

  pro, din cate tin eu minte a mai fost si cu siguranta a fost scoasa.
×