Jump to content

Abecedar_

Members
 • Content count

  181
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Abecedar_ last won the day on December 22 2019

Abecedar_ had the most liked content!

Community Reputation

186 Excellent

About Abecedar_

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 08/17/1995

Contact Methods

 • Yahoo
  /////

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  [RoA.Gods]Abecedar_

Recent Profile Visitors

1,520 profile views
 1. Abecedar_

  Doua GWAR-uri vs ESU

  Un "BOT", csf BOT_IoN2k20 😂 Gg
 2. Abecedar_

  -80000 coins - sinNeer_420

  Lol..si eu aveam aproape 40k si mai am doar 20,ce porcarie...
 3. Abecedar_

  Map /Planes

  Super ,meritam ceva nou! Bravo frate.
 4. Abecedar_

  Cerere unblacklist ALEAX16

  Pro
 5. Abecedar_

  Reclamatie CapsLocK_ (AIM)

  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: [cP.elite]Abecedar_Numele Adminului pe RSS: CapsLocK_Motivul reclamatiei: AimDovezi: minut/secunda nu am cum sa pun pentru ca tot este interesant. (mai am unul in caz ca dovezile sunt ''insuficiente'') PS: de la min. 5 il da baiatul pe POWER Min 3.40-4.00
 6. Ba zmeule pune si poza cu instigarea ta "cu supa la plic" (daca nu o pui tu o sa o pun eu) victima p... ,instigi oameni te bagi aiurea in seama si dupa tot tu faci pe victima ,nu mai am nimic de zis despre acest specimen!
 7. Abecedar_

  Reclamatie: [cP.elite]Abecedar_ (abuz)

  Ba tu nu stateai cu mine dar la mi e ai dat goto ,a dracu situatie:)))si astazi seara la fel,ciudat rau ,apropo si harrem poate confirma ca dai goto ca nesimtitul si tot tu faci pe victima,sa vedem ce zic generali
 8. Abecedar_

  Reclamatie: [cP.elite]Abecedar_ (abuz)

  Ba desteptule ,odata ce tu dai goto la noi inseamna ca vrei sa interactionezi cu noi ,e uite ca eu @Cristi.S si @dOmiNNo_=D gustam glumele de genul + restul care erau pe langa ,si tu radeai la asta sanki nu le gusti,ba gustere de ce dai mereu goto la mine ,ti se pare ca suntem amici?dar nu ti-am zis nimic ca mna.. stai dracu potolit in banca ta si vezi-ti de treaba iar daca nu gusti glumele noastre nu sta cu noi,SCURT! daca e sa fiu sanctionat mi-o asum. Apropo,pune si dovezile in care ai luat unmute si unjail in 20 secunde,daca le ai ,ca faci screen doar sa pari o victima ,jalnic.
 9. Abecedar_

  Sugestie /reports

  Ar trebuii si la gwar sa fie scos.
 10. Abecedar_

  ● Street NiggaZ ● - OFF-TOPIC

  Petarda gheng ce faceti?😂😂😂
 11. Abecedar_

  TAG ASAP

  Helau vere,tu ai cumparat un amarat de slot nu un gang gata facut de unde dracu le scoateti ma CUMPAR GANG = CUMPAR SLOT cu numele SLOT LIBER.asa e de greu.. daca spre ex eu iti vand RoA ,ok o cumperi dar numele il folosesti daca-ti permit eu ,egal ca e vorba de gang renumit sau nu.
 12. Abecedar_

  GAME OVER RoA

  Noroc fetili, din lipsa de timp si de oameni activi am decis sa inchei povestea RoA pe RSS,au fost si momente bune si momente rele cum are fiecare Gang,ma bucur mult ca am reusit impreuna cu unii dintre voi sa tinem Gang-ul in viata atata timp. Pe aceasta cale va multumesc tuturor membrilor,ownerilor pentru fidelitate si munca depusa. Cu mare stima si respect! @Syree @[RoA.Gods]AZEROT @GR4H @KsmiNNN Lefury scuzele mele daca am uitat pe cineva!
 13. Abecedar_

  Sugestie palmares.

  Merge,pro
 14. Abecedar_

  Scuze

  Ia facut sa de-a un backup la Forum,poate nu mergea bine 😂 . Pro la Renex
×