Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


† T4L.OuTlawz † MC.Ren

Members
  • Posts

    1,166
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

† T4L.OuTlawz † MC.Ren last won the day on December 30 2015

† T4L.OuTlawz † MC.Ren had the most liked content!

About † T4L.OuTlawz † MC.Ren

  • Birthday December 1

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.rss-ro.com
  • Skype
    supertrimel

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Romania / Craiova .
  • Interests
    ur mommy
  • Nickname
    [RSS]MC.REN

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

† T4L.OuTlawz † MC.Ren's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

1k

Reputation

  1. Bun , m-am gândit sa facem un grup pe WhatsApp , toți membrii care au fost în gang și care au ieșit ulterior o sa fie in grup , o sa se faca si un grup doar cu persoanele mai importante așa , puteți sa îmi dați numele și numărul de telefon or aici or în PM . Este vorba doar de o reuniune for fun , nimic mai mult , nu se va reface gang-ul , e vorba doar sa discutam , chiar dacă majoritatea suntem în Thug 4 Life , acest grup o sa fie deschis permanent .
  2. Nume:MC.REN Gangul Tău:Thug 4 Life Gangul Provocat: Borns To Kill Caţi playeri participă la provocare:[?/5] 6 Nume Playeri:Poseidon,KAPPA,Yahoo,Legolas,Eu,Drike Tip GWar [Race / DM/AAD]:g-war 6-6 dacă nu aveți echipa de lag. Fără undercoveri , adică membrii din gang sa aibă măcar 20 de ore . Borns To Kill cel mai bun gang de dm.
  3. Nume:MC.REN Gangul Tău: Thug 4 Life Gangul Provocat:Borns to ILL Caţi playeri participă la provocare:[?/5]4 Nume Playeri:Eu,KAPPA,Yahoo,Remyx. Tip GWar [Race / DM/AAD]:Lagshot. b2k cel mai bun gang de dm.
  4. Omule,tu adu-mi o dovada ca erai la /rec dinaintea mea,eu am venit acolo si nu era nimeni,am dat anunturi si apoi ai venit tu,care e vina mea?
  5. Învață să citeşti , SIMPLY a jucat și Stero nu mai e în To , nici KrYpToN , Slike e în T4L , tu gândești puțin ?@HACK_ , de unde știi ca nu ?
  6. nu a jucat shendlaw la noi si la ei a jucat si sucre si simply , nu e problema noastra , au jucat cu teamul care au vrut de la inceput , mare branza , daca era stylz in locul lui kuwapt se schimba scorul de la 9-2 la .. steroclis a iesit din To .
  7. BA,CE NU INTELEGI ?=)))))))))))))))))))))))))) GANG-UL ERA AL LUI LETAL , LETAL ERA OWNER PRINCIPAL , LETAL A DONAT CA SA IL CUMPERE , ESTI GREU DE CAP ?=))))))))) @†esu.familia†DareDeviL nu a jucat shendlaw,daca juca shendlaw puteam sa jucam si 4-2 , stai calm
  8. Omule,in ce limba sa-ti explica ca LETAL ERA OWNER PRINCIPAL CAND EU AM DAT LGANG , sa-ti desenez sau ce dracu sa-ti fac ? I-AM VANDUT GANG-UL LUI LETAL , in cate limbi sa-ti mai explic ? A fost decizia mea sa vin in Thug , nu mi-ai dat tu owner , mi-a dat 2Pac si sigur are mai multa experienta ca tine , veziti de treaba ta , nu trebuie sa insemn nimic pentru nimeni pentru ca nu sunt un disperat ca tine ,poti sa faci ce vrei cu gang-ul tau , nu ma intereseaza , nu ma laud cu absolut nimic , insa sunt bucuros ca am reusit sa aratam tuturor cine este marele clan TheOuTlawz , tu te dai mare legenda si folosesti pro.aim.cs , pe mine ma intereseaza doar de mine si gang-ul tau , pe tine te aproba doar pupincuristii din To , in rest cine ma ? Toti care te-au aprobat nu au avut in viata lor treaba cu GSF-ul , ma faci sa rad , te doare adevarul rau de tot . David,diferenta este ca noi am jucat cu membrii T4L , nu au venit undercoveri din alte gang-uri cu alte nick-uri la noi in gang , sa-ti pictez si tie ?
  9. In primul rand , SIMPLY a zis sa venim cine vrem În al doilea rand , sunt toți trecuți ca leaders și co leaders
  10. Din câte știu KrYpToN nu se duce în To , am vorbit cu el în PM și părea dispus sa revină în Thug , acum idk .
  11. Baiatu' , ești cam penibil de .... Sa-ti explic eu cum sta treaba și cum a stat ca sa nu mai repet pentru 200 de incapabili . Când am dat lgang din GSF , am dat pentru ca deja nu era gang-ul meu , când s-a desființat ESU eu am zis ca nu mă mai joc , nu mai intram deloc pe PC și am zis sa-i vând gang-ul lui LETAL . Când m-am reapucat , gang-ul nu mai era cel dinainte.. În vara a fost intr-adevăr un gang super , eram 30 leaderi și 15 co , de când luase Letal gang-ul erau 130 leaderi și 150 de co'leaders . Eu am spus ca nu îmi convine , nu accept așa ceva .. Asta era abuz de trecut , fix ce a făcut ESU cu 6 luni înainte de desființare , știu cum imi era mie și nu am vrut sa pățească asta și alții , eu nu mai aveam ce face doar sa dau lgang cu speranța că măcar se va desființa gang-ul și îl voi reînfiinta eu intr-o bună zi , așa cum trebuie.Eu nu mi-am bătut joc de nimeni , din acest motiv 85% din membrii gang-ului sunt acum în T4L , Eklipsa este în gang . Deci , eu nu făceam nimic în gang ? ))) Pai eu cu ARSENAL făceam tot , nu cred ca putea cineva sa captureze GSF când eram amândoi online în gang , nu spune ca doar eu am greșit fata de el , pentru ca și el a greșit fata de mine dar totuși mi-am cerut scuze , dacă el vine în T4L oricum nu va fii obligat sa mă ajute sau ceva doar pentru trecut , pentru ca noi nu stăteam la GP toată ziua , ne jucam din plăcere și făceam echipa perfecta Intr-un final , am reușit sa se desființeze gang-ul , decât sa își bata unii joc de el . Mă abtioneaza ca spui de mine ca nu merit rank-ul , o sa încerc sa dovedesc cât mai mult ca-l merit . Și faza cu cei mai buni la DM , EKT nu are curaj nici provocările sa le accepte , uS .. , 18stg same .. T4L si To mai rămân , o sa mai facem provocări .
×
×
  • Create New...