Jump to content

»ζ͜͡ЯaulDєиis

Members
 • Content count

  653
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

»ζ͜͡ЯaulDєиis last won the day on August 1 2016

»ζ͜͡ЯaulDєиis had the most liked content!

Community Reputation

620 Excellent

4 Followers

About »ζ͜͡ЯaulDєиis

Contact Methods

 • AIM
  ON/OFF :))
 • MSN
  Navem
 • Website URL
  http://www.rss-ro.com
 • ICQ
  DaFoq
 • Yahoo
  skype
 • Jabber
  Avem,avem
 • Skype
  qpal3csbwa

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  California
 • Interests
  Hmm :-? Stai sa ma gandesc
 • Nickname
  .x.y.z.

Recent Profile Visitors

9,266 profile views
 1. »ζ͜͡ЯaulDєиis

  Reclamatie [Cox_] [Godmode + DM]

  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:[RSS]Toffe Numele reclamantului:Cox_ Motivul reclamatiei: Godmode + DM Dovezi:
 2. »ζ͜͡ЯaulDєиis

  Reclamatie [Stef.] [Aimbot]

  Din cate am inteles, -> https://imgur.com/a/ycP6ccV
 3. »ζ͜͡ЯaulDєиis

  Reclamatie [Stef.] [Aimbot]

  Hai ca n'ai aimbot daca e, d'aia nu ratezi, a ? @[esu.familia]robbO , @[esu.familia]mitzy, (vreau si parerea voastra, fiind RW), P.S. @[esu.familia]robbO, azi cand ati atacat T4L, si eram sho prin zona, de cate ori ai mai ratat si t pe cnv ? (si erau la gramada acolo, era imposibil sa nu ratezi), @[esu.familia]mitzy, spune si tu, ca erai on. (cand mi'ai dat bucata cu rocket ). Tu esti ala curat, n'ai aim, d'aia ai primit demoted de 2 ori (1 data pe 'capslock' motiv aimbot,), si a 2'a oara de la @DjAndy(daca nu ma'n-seala memoria), pe motiv (ca ai primit demoted, pe 'capslock', si n'aveai dreptu' iar la admin. Ti'a spus si @7kick., tot pe server (cand ai primit demoted) ceva'n gen: "Cum sa'ti iei ma admin pe alt cont, dupa 2 zile de la demoted ? ", sau ceva de genu'
 4. »ζ͜͡ЯaulDєиis

  Reclamatie [Stef.] [Aimbot]

  =))), ok, sa fie bug-vizual. 1 la mana. Ti'am spus, eu m'am axat pe tine, nu pe el, daca ma axam pe el, ii faceam lui reclamatie, nu tie, ai zis ca ai dovezi, fa'i reclamatie, sau daca un admin, doreste sa'i dea ban (din dovada mea pentru tine), n'are decat, eu nu sterg videoclipu'. (daca sustii sus si tare, ca are cheats. te las sa'mi folosesti video drept dovada.) 2 la mana, Ti'am zis ca nu fac gwar, ca nu'mi merge rotita de la mouse(si schimb de pe tastatura armele), am vorbit cu curierul, si azi pe la ora 11, ar trebuii sa ajunga, si facem dupa gwar. daca esti asa entuziasmat (sa faci gwar cu mine). 3 la mana, Sigurat n'a mers obs, bandicam, etc, d'aia ai zis ca ai dovada, si pui si tu pe forum =)), nu te'ai asteptat sa te filmez, credeai ca zic la misto. E uite ca n'am zis la misto.
 5. »ζ͜͡ЯaulDєиis

  Reclamatie [Stef.] [Aimbot]

  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: [RSS]Toffe Numele reclamantului: Stef. Motivul reclamatiei: Aimbot Dovezi: 1) La inceput se vede foarte clar, ca nu rateaza absolut nici-un hit, nici @[esu.familia]robbO, nu trage asa (mai rateaza si el din cand in cand), Min: 03:50- Incepe sa traga cu sniper, la 03:55 (imi da hit in timp ce eram in jump, bun) 04:18 (de cand a ajuns sus, trage hit dupa hit, nu rateaza), inclusiv cand fug. Dovada 2) La inceput (mai exact) sec: 0:05 (trage cu glontu' prin tavan), ok sa zicem "bug vizual" Incepand de la : 0:25 (Cu m4), va rog sa va uitati atent, sa vedeti ca el incarca arma, si in timp ce trage cu ea Sec: 0:48 -> Incepe iar sa traga, si ghiciti ce ? nu rateaza nici-un hit. Si cam atat din al 2'lea videoclip
 6. »ζ͜͡ЯaulDєиis

  Reclamatie [radar.] [Aimbot]

  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: [RSS]Toffe Numele reclamantului: radar. Motivul reclamatiei: Aimbot Dovezi: 1) Secundele: 0:09( trage cu spatele) / 0:12 (La fel, trage cu spatele, mai are rost sa zic ceva? & https://imgur.com/a/a8q7NmK ) Aici mi'am luat DMG cu spatele, btw asa'i mai nou ( https://imgur.com/a/TIHOjae ) Am video la poza asta, dar e doar faza asta, daca'i nevoie il urc sus. @[esu.familia]robbO , Vreau si de la tine un raspuns, ca esti cel mai bun pe RW.
 7. »ζ͜͡ЯaulDєиis

  Cerere admin [RSS]Toffe

  Destul de mare, sunt on cam intre orele 22-23P.M, pana la 12AM, cate'o data 14-15(P.M) Ok șefule, cum crezi tu 😎 =))
 8. »ζ͜͡ЯaulDєиis

  Reclamatie [RSS]Toffe [abuz]

  1 la mana, sa'mi faca el reclamatie, nu tu. 2, Toti stiu ca n'am mai jucat o perioada, deci n'aveam de unde sa stiu ca nu'i voie.
 9. »ζ͜͡ЯaulDєиis

  Cerere admin [RSS]Toffe

  * Nume pe server: [RSS]Toffe * AKA: [RSS]Aleq (NU CONFUNDATI CU 'ALLEQSZ'), [RSS]DeNNNys * Vechime pe server: 8 ani *Mic reminder cu activitatea mea in comunitate*: Deci, sa incepem cu inceputul. Joc din data de 5.12.2011. Am avut contul '[RSS]Aleq', eram mai n00b, fiind la inceput. Tot ce faceam la vremea aia era (/hold) . Mi'am facut prieteni 'Maddo', 'ISeeYou'(aka: CapitanuL, cel cu gangul 'End Line (care urmeaza sa fie precizat mai jos)')'. NuTeLLa(rocky), Scolarul_)', ZomBoy, Pistolaru_77. Dupa ce am inteles mai bine cum sta treaba cu sa-mp,am inceput sa intru in ganguri. Primul gang fiind "End Line" a lui 'YSeeYou', in care am intrat, cu rank-ul de Co-Leader, si am ajuns sa fiu Owner. Atunci am avut pentru prima data 'VIP level 7 Permanent'. Am primit tag-uri de la gang-uri(la care nu ma asteptam sa primesc). * De ce m-am hotarat sa devin Admin: Ma consider un bun mentor in absolut tot ce fac, am mereu tendinta de a ajuta oamenii si de aceea consider acest "job" este ideal pentru mine. Fiind sincer, orice om isi doreste o functie intr-un anumit loc, mai ales in jocuri avand in vedere generatia zilelor noastre. Point reach-ul meu va fi diferit. Acordand acestui joc ceva timp, in jur de 7-8 ore pe zi pot spune ca starea generala a plictiseli poate predomina in unele cazuri. Asadar doresc sa ajut aceasta comunitate cat mai mult prin orice mijloace, unul dintre ele fiind functia de Admin. * Video de probă : P.S. Am vorbit cu DjAndy, si cum nu mi'a dat "timp de asteptare", mi'a spus ca pot sa fac alta dupa ce fac upgrade la componente(zis si facut). Link de la cererea anterioara: EDIT: New video 1080p60 HD
 10. »ζ͜͡ЯaulDєиis

  Reclamatie [RSS]Toffe instiga la suicid

  Damn, ce copil petarda esti, daca ajungi admin, o sa fie jale. Pune ma [/TimeStamp] si pe (KillList), sa vezi, a fost scris inainte sa ma omori, sau nu ? ca estu prea paleta ma jur. si cica joci din 2012/3 =)))) Si tu esti vai de tine, cica "instigare la sinucidere" =))))))))))))))
 11. »ζ͜͡ЯaulDєиis

  Reclamatie [RSS]Toffe instiga la suicid

  Vai de capu' meu . De cand exista si "instigare la sinucidere"? 😂😂😂 1 la mana n'am vorbit cu tine, 2 la mana, am scris inainte sa ma omori, dar ksf si tu. 3. Trebuie sa te oftici si tu ca n'am venit in gangul tau. Nu asa'i corect ? =))))
 12. »ζ͜͡ЯaulDєиis

  Reclamatie [ [esu.familia]Anger ] [Abuz GodMode + Kill]

  1. Se vede in poza clar. 2. Nu tin minte sa'ti fii dat vre'un drept de post. Degeaba esti admin. nu ma impresionezi daca postezi fara 'sa fii implicat'.
 13. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: [RSS]Toffe Numele reclamantului: [esu.familia]Anger Motivul reclamatiei: Abuz GodMode + Kill Dovezi: https://imgur.com/a/4C8NSAC Poi fratele meu, iti dai seama daca toti am face asa ?. Nu mi se pare corect, sa stai cu /godmode si dupa sa dai kill, Da frate, stai cu /godmode, stai pana la capat, ce isi termina capturarea, etc, nu vii tu cu /godmode, si cand ti se nazareste tie, dai mare kill.
 14. SANDWAVE, asa grav te impacientezi ? incat imi dai -1 (rep) la postari din 2018 ? =))).

  1. NoPulse

   NoPulse

   de la atatea dislike a ramas cu 0, i-am dat si eu vre 2 dis ca sa fie cu rosu asa, mai misto rosu de cat verde nu sand ? tu ce zici? poate mai primesti dis de craciun, ca tot suntem pe tema craciunului, cu culoarea rosie iti sta superb

 15. »ζ͜͡ЯaulDєиis

  Cerere admin [RSS]Toffe

  * Nume pe server: [RSS]Toffe * AKA: [RSS]Aleq (NU CONFUNDATI CU 'ALLEQSZ'), [RSS]DeNNNys * Vechime pe server: 8 ani *Mic reminder cu activitatea mea in comunitate*: Deci, sa incepem cu inceputul. Joc din data de 5.12.2011. Am avut contul '[RSS]Aleq', eram mai n00b, fiind la inceput. Tot ce faceam la vremea aia era (/hold) . Mi'am facut prieteni 'Maddo', 'ISeeYou'(aka: CapitanuL, cel cu gangul 'End Line (care urmeaza sa fie precizat mai jos)')'. NuTeLLa(rocky), Scolarul_)', ZomBoy, Pistolaru_77. Dupa ce am inteles mai bine cum sta treaba cu sa-mp,am inceput sa intru in ganguri. Primul gang fiind "End Line" a lui 'YSeeYou', in care am intrat, cu rank-ul de Co-Leader, si am ajuns sa fiu Owner. Atunci am avut pentru prima data 'VIP level 7 Permanent'. Am primit tag-uri de la gang-uri(la care nu ma asteptam sa primesc). * De ce m-am hotarat sa devin Admin: Ma consider un bun mentor in absolut tot ce fac, am mereu tendinta de a ajuta oamenii si de aceea consider acest "job" este ideal pentru mine. Fiind sincer, orice om isi doreste o functie intr-un anumit loc, mai ales in jocuri avand in vedere generatia zilelor noastre. Point reach-ul meu va fi diferit. Acordand acestui joc ceva timp, in jur de 7-8 ore pe zi pot spune ca starea generala a plictiseli poate predomina in unele cazuri. Asadar doresc sa ajut aceasta comunitate cat mai mult prin orice mijloace, unul dintre ele fiind functia de Admin. * Video de probă :
×