Jump to content

DROP

Members
 • Content count

  138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DROP last won the day on June 22 2020

DROP had the most liked content!

Community Reputation

382 Excellent

About DROP

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  DROP

Recent Profile Visitors

4,191 profile views
 1. DROP

  Reclamatie [LA.Squad]SANDWAVE [aimbot]

  Nu are nici o relevanta ce pui tu. Si vezi ca acolo unde arati fisierele jocului, folderul cleo apare modificat pe 4/18/2021. A lol, adica azi. Tzeapa cumetre.
 2. DROP

  Reclamatie [LA.Squad]SANDWAVE [aimbot]

  Acolo nu e o miscare naturala. Se observa clar cum camera se fixeaza pe caracter. E o schimbare brusca a camerei. Parerea mea : Aimbot.
 3. DROP

  Reclamatie DROP [kick aiurea]

  N-am dovada. Imi asum. Pixelul a facut diferenta intr-o relatie de amicitie. Rog staff-ul sa ma sanctioneze conform regulamentului ca sa nu dam satisfactie la frustrati ca sunt favorizat. Imi asum mereu. Nu luati in considerare ca isi retrage el. N-am nevoie. N-am dovezi, platesc.
 4. Pai si vezi ca pe mine ma acuzai de acelasi lucru. Imi ziceai ca dau din reload. Da tu aici ce faci? Ca la pump se vede cum dai din dita mai stun-ul si la tine nimic. Deci? Te luam si pe tine pentru anti-stun? Sau imi zici ca e bug vizual?
 5. @woll explica-mi si mie toata faza ta de la minutul 4:00 ca eu sunt mai prost asa. Edit : da @bkp sanctioneaza-ma ca incerc sa aduc niste opinii clare si sa incerc sa obtin niste raspunsuri la niste neclaritati din postura de admin. Go.
 6. DROP

  Schimbari la sistemul de capture

  Pro. Actualul sistem deja a devenit o porcarie. Stau in capture, vine inamicul frumos si isi spawneaza hunterul fix in fata mea, langa capture. Nu am nici o sansa sa mai iau teritoriul in situatia asta cand el incepe sa isi spameze rachetele.
 7. E ultimul reply pe care ti-l las. Da ai dreptate si imi sustin ideea pe care ai mentionat-o legat de filmat cu aim pe off. Aici tu nu intelegi o chestie. Te-a batut in acelasi mod atat in dovezile tale cat si in contradovada lui. Ai filmat o dovada in care erai convins ca are aimbot si in care ai suferit "ti-ai dat busted". El a fimat si ti-a adus dovada lui pentru care il acuzai. Okey s-a filmat cu aim off in contradovada lui. Sa zicem ca tine. Dar chiar si-asa cum zici tu, te-a batut de te-a facut sa suferi cu fraza "ti-ai dat busted". Te cam contrazici singur. In fine nu ma mai bag. Las pe altii sa isi dea cu parerea ca deh sunt din upc.. Nu trebuie sa fi din upc ca sa vezi mici detalii pe care tu nu le vezi.
 8. Esti penibil. Ti-a filmat la cel mai recent video al tau si a fost curat. Te-a spart in contradovada cum te-a spart in celelalte. Daca in contradovada lui te-a batut la fel ca si in toate celelalte dovezi ale tale, nu e clar ca a jucat curat mereu?
 9. Soo avem contradovezi. Tzac pac. Ce imi plac astea cand alpacino spunea "ti-ai dat busted" dar pump isi filma gameplay-ul.
 10. DROP

  2021

  Ai tras bine la 1:40. Ala statea pe loc ai ratat toate gloantele.
 11. DROP

  random footage

  Gg wp bro. Now i see. Sorry fot what i said about you. I am happy to see new pro dm-ers coming and playing here on RSS. Good luck and have fun.
 12. DROP

  Reclamatie PunKeX. (s-aim)

  2021-04-13 13:00:47 [cP.Force]MaRiO72 has been banned for 99 days by Admin DROP. Reason: ai ban stai cu ban tempname 13/4/2021 at 0:46:14 [cP.Force]TEMPNAME changed his name in [cP.Force]MaRiO72 Sa dea cineva lock. Aparent mario asta era tempname care are ban sau bl din cate stiu.
 13. Fabiane ma dezamagesti... tu aici ceri videouri proaspete dar la reclamatia ta vrei sa aduci videouri din alte zile cu gameplay-ul tau. E same shit. Sa te banam si pe tine atunci no? Cu ce ne ajuta alte video-uri daca nu ai contradovezi din momemtul respectiv. "Trage suspect"..nici tu nu esti sigur daca are sau nu, dar vrei sa il banezi 300. Eu zic sa apelam la staff-ul mai mare sa ii lasam pe ei sa decida ca noi fiind intr-o lupta intre ganguri o sa vorbim aiurea si nu are rost.
 14. Auzi la asta sa fie lasata reclamatia deschisa pentru o saptamana. Alta dorinta mai aveti stapane? Cat despre reclamatie, nu vad niciun aimlock. Sunt fighturi cu sawnoff unde stim si noi cum merg gloantele la sawnoff. Iar unde e deagle, mi se par miscari naturale. In fine sunt din upc si favorizez. Eu zic sa nu se bage nimeni din t4l si upc. Sa ii lasam pe ceilalti sa isi zica opinia pentru ca e clar ca noi ne vom sustine gangul si o sa iasa show. So, cei din CP, ESU, LA, PR etc va asteptam opiniile pt ca si la voi sunt oameni capabili sa analizeze niste faze ca astea.
 15. DROP

  Reclamatie radar) (lag.cs + aimbot)

  Nu vreau sa se supere cei din LA pe mine ca nu le port dusmanie, ba din contra ma inteleg super cu ei. In acest video se vede clar in ultima faza cum gloantele il urmaresc pe Hypnos. Daca stam sa analizam directia in care se duce Hypnos si directia opusa pe care o ia radar, niciodata gloantele nu se vor duce atat de exact. E putin cam greu sa o iei in partea opusa, dar tu sa ai reflex sa iti ghidezi gloantele totusi dupa inamic. E doar opinia mea, mai asteptam si alte opinii chiar si din partea celor din LA ca sa nu existe probleme.
×