Jump to content

DROP

Members
 • Content count

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DROP last won the day on June 22 2020

DROP had the most liked content!

Community Reputation

300 Excellent

About DROP

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  DROP

Recent Profile Visitors

3,339 profile views
 1. DROP

  Reclamatie [RSS]CRIS. aimbot+anti stun

  In legatura cu aimbotul, cum a zis si @MAIDEN, nu exista. In schimb la lag.cs se vad clar fazele cand nu ia hituri. Si aici sa nu apara scuzele "de la host". Ca din ce am vazut gwarul a fost facut cand erau vreo 30-40 playeri pe server si la 30 de playeri nu cred ca e chiar asa mare lag. Mai asteptam pareri.
 2. DROP

  Cerere admin dream)

  Un baiat cu un caracter frumos. Pro si succes cu cererea asta !!
 3. DROP

  Reclamatie [RPG]Mrle aimbot

  "I dint record that but here are some vids". Spune multe fraza asta Videourile lui mrle de acum 2-3 luni sunt irelevante. Dovezile mai vechi de 48h nu se iau in considerare. 10 secunde doar? Pai 10 secunde uneori valoreaza cat 5 minute. Altii au luat ban si pe o faza de 5 secunde, recent chiar si nu s-a mai simtit nimeni deranjat atunci. Daca nu aveti o opinie care sa ajute reclamatia asta va rog sa va abtineti din comentarii inutile si sa va aratati frustrarile prin alte locuri. Mai asteptam parerea altor admini. Multi au parerea ca joaca foarte ciudat. Dar mai asteptam si alte pareri.
 4. DROP

  cerere unblacklist rocky#nutella

  Tot repeti "vreau sa ma joc cu numele meu" Te-ai mai jucat cu alte nume in timpul asta? Anyway, cum am zis si la addy, succes cu cererea asta. Iti dau PRO ca deh e Craciunul si oricine merita o sansa.
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. DROP

  Cerere unblacklist - addywp !

  Pacat de baiatul care erai cu 2-3 ani in urma: super caracter si un om intelegator. Orgoliile din cauza gangurilor te-au dus departe. Iti urez succes cu cererea asta si poate vei fi iertat de staff si de restul comunitatii.
 7. DROP

  Cerere Admin - [T4L.OuTlawz]Tweet

  Ba tuit ne intelegem bine noi. Esti un baiat cu un caracter frumos. Nu prea ai mai cautat cearta si ai stat cuminte de cand ai revenit. Eu iti dau un pro pentru ca oricine merita o noua sansa. Din greseli inveti si te schimbi. Succes!
 8. DROP

  Cum sa joci samp de pe telefon

  Si de pe telefon tot cu aimbot joci sau?
 9. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: DROP Numele reclamantului: [LA.Squad]Adelinho Motivul reclamatiei: jignirein pm Dovezi: https://imgur.com/a/xapnuii Ma injura pe mine in PM cand toata lumea il ignora. Eu vorbeam cu ovvy despre ceva si s-a trezit baiatu sa ne instige. Si-a luat o data mute de la ovvy si dupa a continuat sa ma injure pe mine in PM. Sa imi zica de mama si altele...
 10. DROP

  Gwar T4L vs MS13 won [vs montex]

  Off aerele astea de superioritate pe care vi le dati unii... + mai si vorbiti despre o persoana despre care nu stiti nimic Asa e romanasul.
 11. DROP

  Gwar T4L vs MS13 won [vs montex]

  Noroc cu laptopul la 5 milioane ca altfel nu castigai hahaha joking. Te pup fratele SK. Nu ne punem mintea cu ei. Maine trb sa vorbim ceva pe discord.
 12. Pacat de evolutia pe care au avut-o. Au jucat fenomemal pentru o echipa care abia si-a schimbat antrenorul. Camora cel mai bun de pe teren aseara. Portarul intrat in locul lui Balgradean aproape sa scoata mingea din penalty... a atins-o cu varfurile. Una peste alta meci bun, dar daca aveam VAR si in faza grupelor, golul ar fi fost anulat iar acolo nu s-ar fi dat penalty.
 13. DROP

  Kiss/Marry/Kill persoanei de mai sus

  Kill si te dau la porci
 14. DROP

  La mulți ani [T4L.OuTlawz]Tweet

  La multi ani ba Tweet. Sa fi sanatos si fericit. Te astept diseara cu petale de trandafir
×