Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


DjAndy

Lord
  • Posts

    2,888
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    87

DjAndy last won the day on December 19 2023

DjAndy had the most liked content!

About DjAndy

  • Birthday 08/18/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Arad
  • Interests
    King
  • Nickname
    DjAndy

Contact Methods

  • Discord
    DjAndy#9242

Recent Profile Visitors

213,896 profile views

DjAndy's Achievements

  1. nighttt_ a primit demote cu succes!
  2. Deci din logica ta e mai bine sa faci ceva interzis de cat sa ai dovezi solide din care reiese ștergerea obiectelor / vehicul lui ramses. Iar scuze nu vreau sa aud că nu există regula pe aceasta temă. "Folosirea mașinilor personale (Hunter / Hydra / Baron / Tank) in zonele publice: /lv, /sf, /ls → Sancțiunea: Ban de la 3 zile pana la ștergerea vehicului." Cea ce privește 'manevra' cu godcar cam oricine poate face același lucru dar se poate trezi cu ban pe motiv: cheats. /Godcar nu merge activat pe un vehicul de lupta, dar odată ce se activează pe o mașină simpla, după asta te urci in hunter/hydra, etc, o repari și bam ai activat așa-zisul "cheat" Daca pe voi nu va potolește vorba buna, atunci doar banul, o faceți pe pielea voastră.
  3. Unbanned, sanctiunea a fost aplicata pe PC id, de aia nu te-am gasit in lista cu playeri care au ban pe site. Lock.
  4. Cu toti am intampinat probleme cea ce priveste bloatware inclus de producator, find de la placa de baza pana la periferice, indiferent de producator... Programul le combina pe toate intr-unul singur, in special cand exista versiunea "portable", contine doar fisierele necesare, fara a mai fii nevoie de instala programul. Sunt multe alte programe diferite care sunt "portable" si cu mult mai usor de actualizat si fara sa mearga pe fundal, doar cand e nevoie de user. Website: https://openrgb.org
  5. Berlina, 1.9JTDm V8 120cp din 2009
  6. " Daca am uitat fii sigur ca am uitat din cauza ca prioritatile de zi cu zi conteaza mult mai mult, eu n am cum sa mai stau cu gandul ca trebuie sa vin sa dau renew cand am altele pe cap, oarecum asta e un gand care pentru multi e pus pe ultimul loc si bineinteles ca se uita Este o necesitate, nu zic nu, dar nu este o necesitate asa mare incat sa ti ramana gandul fixat in minte cum ca trebuie sa vi sa dai renew, il zici acum si maine il uiti, si chiar daca imi amintesc sa vin si nu pot, ce fac? il pierd ca ce? la business mai inteleg, dar la masinile personale e chiar o prostie, o masina cu premium options este 200 gems, nu 50. Daca esti inactiv aia e frate, de ce sa fii obligat? e spre binele serverului dar dezavantajele apar catre tine " Pe server ar bate vantul, dar ar exista un numar exagerat de vehicule care doar stau si nu au niciun un folos, cu ce ar ajuta asta serverul, sa-l puna la mai mult treaba pe degeaba ? Cam asa se reflecta si gandirea omului, orice cumperi trebuie sa aibe un folos anume, daca nu-l folosesti, la ce il mai cumperi? Lock.
  7. In urma cu cativa ani multi v-ati plans dc mai exista antivirus, acuma in ziua de azi nu ai grija unde dai click, uite ce caine nedresat va devoara conturile in propriul lor scop. Daca cazuri tot ajung sa se repede, in cel mai rau caz useri cu grad de guardian / guardian master ajung sa isi piarda rankul. Lock.
  8. Nu e specific legat de lag, mai mult o limita globala asupra obiectelor, iar pentru a balanca lucrurile, playeri inactiv isi pierd casele personale, dupa alti playeri isi fac insule / case personale. In shop nu e specificata o valabilitate. Lock.
  9. Dupa mai multe teste anumite checkpointuri pur si simplu nu dau trigger la urmatorul... Iar asta era de asteptat, nu poti reface chiar orice dintr-un joc in altul cu aproape 10 ani mai nou, fata de ce e sampul. Lock.
  10. In felul asta ce pot crede playeri, primeste kick pentru speed hack, la a doua abatere ban 10 zile, e una sau alta, sau admini sunt fumatii La anumite lucruri deja sunt prezente sanctiuni, specific pentru limbaj sau spam -> mute -> warn -> ban. Dar la acest aspect in privirea jucatorilor care folosesc cheaturi doar pentru anumite avantaje nu m-as uita de doua ori la acelasi lucru. 1. Fiecare om e in felul lui si niciodata nu stii ce poate face, cum poate reactiona... 2. Vorbele omului nu garanteaza absolut nimica odata ce are "uneltele la nevoie"
  11. Nu-i destul la cat va plangeti de codati, acuma mai bine stati cu ei, dar legati ca niste caini de lesa. Hai sa zicem ca pot crea o functie similara cum e /freeze, adica si dupa relog ar fii tot in acel stagiu, dar penalizat pentru un interval de timp, dar greu sa retina serverul durata dupa relog, cum e si mute. Cea ce pentru unii admini oricum folosit pe oricine de curiozitate "vreau si eu sa vad", la cati playeri fie mie sau altori RCONi au cerut ce face /crash, nu mai zic ca si RCONi fac prostii cu comanda crash si asa.... Doar pentru ca regasiti anumite lucruri pe alte server, asta nu inseamna ca ajungem sa integram si noi asemenea lucru si aici, anumite lucruri, poate, altele clar ca nu. Treaba asta de a "restrictiona" anumiti jucatori de la DM ar fii ceva temporar, si daca am adauga o cerinta, spre exemplu Killer rank: Advanced, dar asta cam pe multi ar face sa plece, din cauza "pretentiilor" pentru a juca la un DM. Cam toata lumea e libera sa faca ce vrea, daca vrea sa joace cu coduri, sa stea in afara serverului, in felul asta ce demonstram, ca odata penalizam temporar un jucator pentru aim, iar urmatoarea zi cu ban 20 days, ce pot intelege playeri din asta, e ceva temporar sau pentru cateva zile ? De asta s-a modificat si regulamentul, sa fie cat mai simplu de inteles pentru toti, marea majoritate oricum nu baga de seama ce e in regulament, dar voi insistati sa dam demote la admini imbecili, pai eu de exemplu daca e sa fac asta, arat dovezile unde a gresit, daca e sa incep sa dau demote, ca mi sa pus pica pe x sau y, unde ajung ? La un numar record de contestatii, iar rezultatul ar fii un timp pierdut, si al meu, dar si al acelei persoane. La acest aspect nu am ce concluzie sa trag, doar RuNix.
  12. Vorbele lui kappa cam reflecta asta, tare-n gura, facand magarii, toate cele, dar daca e sa-i faci o vizita, stiind si unde sta, acolo deja e cu totul altceva, in viata de zi cu zi, nu poti sa ai alta identitate, dintr-o pocnitura data din deget, cum e pe samp. Dar si imperialist are dreptate in felul lui, si daca ai cunoaste acea persoana de ani buni, tot la un moment dat ajunge sa isi schimbe fata, iar asta am intampinat in viata de zi cu zi, fie cu daune, fie cu politie Referitor la blacklisteri, hai sa zicem ca ar fii o saptamana, dupa fiecare e pe treaba lui, unii fie mai face magarii cum a fost cu forumul, altu joaca cu cheaturi ca de obicei, omul daca e liber sa faca ce vrea, face, doar responsabili care-l pedepsesc / executa. Nu are rost sa mai zic de treaba asta ca omul are mai multe fete, deja au demonstrat fiecare ce poate, printr-o cerere de unbl, iar continuarea sa fie fix opusul din cea ce a scris in cerere sa se desfasoare fie pe forum in pm, discord, sau chiar pe server. Omul daca vrea sa obtina ceva, se poate schimba, dar multi cedeaza psihic, si ajung sa intoarca spatele si sa faca cea ce "cred ei ca rezolva problema". Si stafful cand trage concluzia asupra unui jucator, o face, nu peste cateva ore se razgandeste, "ba nu trebuia sa-i dau, mai bine il lasam sa se joaca", adica aici nu e piata sa negociem. Nu am absolut cu nimeni nimic, omul e in felul lui, daca vrea sa intelegea cea ce face nu e bine, i se repeta, daca nu, fain frumos la azilul de batrani, sa iti revi. Deci eu nu consider sa fie acest lucru executat, in special cand coltul rusini cam demonstreaza, ce promite, dar si unde ajunge din vorbele fiecaruia. Ce e in teorie, dar opusul in practica.
  13. Meah, un dm doar cu drujbe nu mi se pare ceva interesant de adaugat, ar fii simplu de adaugat in acest interior cu random spawns. Dar ma astept sa fie spawnkill, cat si sa fie one sided, adica mereu cineva o sa aibe un avantaj fata de restul. 2. A fost circul cu boti pe server care terorizau serverul, cum un complice poate "revendica" o suma de iteme, doar cu 10 boti ca exemplu, aici nu prea cred sa fie modificari.
  14. Solutia cea mai simpla ar fii anumite verificari la comanda /leave Exemplu: if(strcmp(cmdtext, "/leave", true) == 0) { if(minigun[playerid] == 1 && prodm[playerid] == 1 && de[playerid] == 1 && m4[playerid] == 1)//Deathmaches: /minigun - /prodm - /de - /m4 { new Float:health; GetPlayerHealth(playerid,health); if (health < 99.0) { SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "ERROR: You can't leave on low health!");SetPlayerHealth(playerid, 0.0); ResetPlayerWeapons(playerid); SendClientMessage(playerid, 0xFF0000FF, "ERROR: You can't leave on low health!"); } return 1; } Cu diferite optiuni pe care le-am ales eu Daca jucatorul are sub 99 HP serverul automat il: 1.Omoara cu mesajul aditional atasat "ERROR: You can't leave on low health!". 2.Disarm si nu-l lasa sa paraseaca zona de DM. 3.Mesajul atasat "ERROR: You can't leave on low health!" cat si nu-l lasa sa paraseasca zona de DM. Solutii exista, dar nu cu toti gandim la fel, fiecare adauga / modifica / scoate anumite lucruri cum considera.
  15. Accesul de a adaugata / edita / sterge un job, nu ar fii problema, se pot alege anumiti jucatori care se pot ocupa de acest lucru. Dar la cum marea majoritatea nu e de incredere intr-un joc sa aibe acces la lucruri mai sensibile, nu se va intampla asta. Pai si de ce doar RCONI au accesul la acest lucru? E simplu, ei nu prea mai au ce sa fac cu iteme odata ce sunt setate, admini sau un player specific, cam are ce sa faca, in special cand joburile pot sa fie facut dintr-un stagiu, timer de 3 secunde, dupa asta, win 100 coins si cash, inmultit per minut = 33 jobs done. Mai e cazul sa dau alte exemplare cand singura limita e imaginatia omului? I guess no. Cat despre ajutorul la job, ele se fac solo si doar ei vad obiectivul, anumite joburi sunt mai grele cu un motiv anume, sa muncesti pentru a obtine ceva, dar si premiul e pe masura, nu doar vip, dar si coins / cash-ul acumulat. Daca vreti sa ajutati jucatorul, o faci daca vreti, oricum nimeni nu va obliga sa o faceti, nu-i implicata o regula pe tema asta, dar daca exista probleme, se posteaza la sectiunea joburi - probleme, diferite probleme fie nu se inteleg din ce vi le spun playeri si de adesea ori necesira si un exemplu video. Lock.
×
×
  • Create New...