Jump to content
Anunt important in legatura cu moderarea topicurilor !! Read more... ×

DjAndy

General
 • Content count

  2,485
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

DjAndy last won the day on May 22

DjAndy had the most liked content!

Community Reputation

2,688 Excellent

About DjAndy

 • Rank
  ★Special Administrator★
 • Birthday 08/18/1997

Contact Methods

 • AIM
  pe butoane
 • MSN
  Ce drq e asta ?
 • Website URL
  http://steamcommunity.com/id/djandy97/
 • ICQ
  Nu exista asa ceva la mine
 • Yahoo
  duso1997
 • Jabber
  whaaaaaat ?
 • Skype
  razer.razer7

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  :Arad
 • Interests
  King
 • Nickname
  DjAndy

Recent Profile Visitors

151,741 profile views
 1. DjAndy

  Problema cont

  E si acuma prezent 😂 Conturile inactive sunt mutate in alt fisier de server , motivul ? -> aimeri / trolleri Cand e mutat in alt fisier , pe server nu mai exista. Insa , daca apare pe site , contul inca exista @RuNix Doar el daca te ajuta 😂
 2. DjAndy

  Gang Tester V3.2

  V3.2 - Old Capture Aceasta versiune a primit mici inbunatatiri / schimbari! Pentru inceput sa adaugat 2 lucruri noi in lista /editgang Primul find evident de la titlul Set Capture - Set Capture on Territory / Set Capture (pickup) / Destroy Capture (pickup) Vechiul capture pe teritoriu ( e doar pentru testare , sunt bug-uri , nu va asteptati prea mult de la script ) Iar a doua find: Reset Teleports: Functia da reset la fiecare teleport "unde te duce" Altele lucruri find , reducerea teleport-urile , de la 10 la 5 3DTextLabel atasat de player inlocuit cu SetPlayerChatBubble ( text scris manual de server ) - la blowgate / repairgate / capture Iar la final am inclus si: Gang Editor Camera Deja se stie de la versiunea anterioare , doar ca nu sau afisat datele acestei functii Well , acuma o aveti Download: https://pastebin.com/kQFczQSc Have Fun!
 3. DjAndy

  Restrictie la +1 Owner / +1 Moderator

  UPDATE 22.05.2020! Daca va hotarati sa achizitionati +1 moderator pe forum , discutatii cu fondatorul gangului daca va ofera drepturi! In cazul in care nu faceti asta , nu primiti moderator / nici refund la gems , daca au trecut mai mult de 24 de ore de cand sa achizitionat comanda! Fondatori de la fiecare gang trebuie sa dea PM la generali cu titlul "+1 Moderator"! ATENTIE! Fondatorul gangului , nu owneri! REPET, jucatori cu blacklist inainte de 8.May.2020 , nu sunt afectati , doar cei dupa acea data!
 4. DjAndy

  Contestație DjAndy -awp acordate aiurea.

  "unuia" , acea persoana de care zici e admin , nu e un player! Daca te jigneste , i faci reclamatie / intrebi staff-ul ce ar merita sa primeasca , nu proceda tu cum crezi ca e mai bine Am vazut ca i-ai dat +1 WARN , si ultimul ia dat ban 5 zile , well , in sanctiunile nu specifica comanda /ban , doar daca ia ban , deci si de la /warn poate fi.
 5. DjAndy

  Cerere rank night

 6. DjAndy

  Cerere rank TEMPNAME

  Ce legatura are discordul cu serverul , nu vad. VIP Added! Nu esti pregatit inca pentru Guardian. Lock!
 7. DjAndy

  LA MULTI ANI LOVINNNN !!!

  La multi ani!
 8. DjAndy

  Reclamatie [esu.familia]Slayer_

  +15 AWP Lock!
 9. DjAndy

  Cerere moderator - KaTaNa

  Added!
 10. DjAndy

  Lista Roluri Discord

  UPDATE 16.05.2020!
 11. DjAndy

  Cerere RANK UP

 12. DjAndy

  Cerere rank th3b3st

 13. DjAndy

  Cerer Rank - AEPTYUS

  Incepi cu guardian Lock!
 14. DjAndy

  [Model] Cerere demote !

 15. Dupa cum va spune si titlul , am decis sa trag o linie la cea ce priveste +1 owner / +1 moderator , de ce va intrebati ? Foarte simplu , unu player asa zis numit spider dupa ce a luat blacklist iara sa gandit ca e bine sa dea kick la toti membri din gangul Lethal Alliance! Cea ce a adus o dauna totala la gang , insa cazul se repeta daca alti owneri acorda grade asa dupa bunul lor plac. Asa ca de acuma inainte doar ownerul principal al gangului ajunge sa decide la cine da rank , discutatii , votati si ajungi la un verdict. Insa , pentru blacklisteri sa nu se mai repete cazul "Au interdictie de a detine owner/moderator" la fel si cei care acorda rankul fara a discuta pe tema asta. Jucatori cu blacklist au interdictie de a detine owner/moderator pe forum Sanctiunea: - Jucatori cu grad de owner care ofera rankul la playeri care au avut blacklist in trecut risca Rank Down / Gang Kick! - In cazuri extreme si BAN 10 Zile pentru cazurile repetitive! Note: - Cei din prezent nu sunt afectati , doar in urmatoarea perioada daca jucatori cu blacklist primesc o sansa pentru a reveni pe server! - Daca aveti dubi legat de un jucator cu blacklist din trecut sa faca acelasi lucru , contactati in cel mai scurt timp Generali - In alte cazuri daca Generali nu sunt prezenti / nu raspund la mesage se poate contacta si Captain pentru a sanctiona acel jucator cu BAN PE SITE / FORUM!
×