Jump to content

[esu.familia]robbO

Captain
 • Content count

  1,135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

[esu.familia]robbO last won the day on June 10

[esu.familia]robbO had the most liked content!

Community Reputation

1,707 Excellent

About [esu.familia]robbO

 • Rank
  F.G.I

Contact Methods

 • AIM
  Only the knife and sniper
 • Yahoo
  [email protected]

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  FGI's
 • Interests
  Best friends on the world
 • Nickname
  robbO

Recent Profile Visitors

22,611 profile views
 1. [esu.familia]robbO

  Contestatie bkp

  Eu n as fi dat ban si nici n as sancționa pt chestia asta, ăsta i jocul si bazele voastre de intergalactici. Sunt multe exemple similare la aceeași baza, de exemplu dacă era el unde ai fost tu si trăgea cand tu erai fix jos, la "parter" cam acelasi lucru. Cu ultimul video nu demonstrezi nimic, n ai cum sa i impui sa tragă de acolo:))) e cam absurd exemplul (de ăsta ziceam mai sus cu multe exemple similare) Sa raspunda altcineva ca sa nu se zică ca favorizez.
 2. [esu.familia]robbO

  Contestatie DareDevil

  E 50 50, ai răspuns la cerere ca n ai video dar nu s a plâns cel banat de asta făcându ți reclamație sau ceva si nici el n a avut poza conform regulii . Nu stau sa te intreb de ce n ai video ca pot interveni multe, dar nu pare a fi din rage. Asa că a rămas la.alegerea lui sa fie aspru sau iertator. Cu această contestație aveai șansa sa ti se scoată awp daca trecea peste chestia asta, dar daca zici ca nu mai ai adminul pt ca ai cerut demote (eu asa am înțeles) nu stiu dc ai mai facut o.
 3. [esu.familia]robbO

  TOP GANGS HISTORY

  Iunie 2020
 4. [esu.familia]robbO

  Reclamatie [RSS]ximinal [kick fara nici un motiv]

  Lock, lasa i sa faca poze.
 5. [esu.familia]robbO

  reclamatie [T4l.OuTlawz]th3b3st (limbaj)

  Poze, după poza de sus ti am explicat cum sta situația. Si tu ai zis ceva si el, poate ca ti a dat warn dar n-am dovadă
 6. [esu.familia]robbO

  reclamatie [T4l.OuTlawz]th3b3st (limbaj)

  Din poza asta eu vad ca v ati adresat amandoi cuvinte, nu vad in reclamația asta ca doat tu ai luat warn pt niste cuvinte sau ca doar el te a jignit fara motiv. Tot ce rezultă este ca sunteți chit, mai las reclamația deschisa daca ai dovezi cu alte injurii sau ca ai fost sancționat pe nedrept, daca nu, lock.
 7. Ușa era deschisă, vizibilitate asupra lui era deci nu făcea nimic imposibil..... Acum ce sa zic, noroc de esu ca are baza mare si simpla incat e loc de desfășurare, dar sa nu zicem nimic de bazele mici in care dacă pui o mină n am loc sa ma feresc de ea. T4l dupa ce ca are cea mai oribilă baza, imi ia 677 ore sa urc pe scări, au teleport pe clădirea din fața porții ceea ce nu as putea planta niciodată dacă unu sta acolo cu rocket + folosesc vheli sus imediat după ce apuc sa urc scările alea. Ce sa zic, ii mulțumește ca ii ajută baza, nu skillu. Lock.
 8. [esu.familia]robbO

  Reclamatie [esu.familia]Draxler (ban aiurea)

  De parca n a avut dovezi, altceva e ban aiurea..... about regula aia nu te incadrezi. Lock.
 9. [esu.familia]robbO

  Sugestie ganguri!

  Lumea încă fuge la low si vreți asemenea waruri:))) Ca idee e mișto, întotdeauna am susținut si mi a plăcut gp urile obținute pe baza kills urilor, nu daca detii teritorii la câtva timp iti tot aduce gp
 10. [esu.familia]robbO

  Ranks

  Ba da serios acu, tu dc nu mai intri?
 11. [esu.familia]robbO

  Reclamatie [SbF.HomieS]TEMPNAME (fake gp)

  Fake kills, fake gp tot aia ca si sancțiune, deci go si dati Lock dupa.
 12. [esu.familia]robbO

  nimic interesant

  Si gwaru meu?:(((
 13. [esu.familia]robbO

  Contestatie cerere unban

  Fix din cauza ta nu luasem si celelalte baze, apoi m am gândit sa ți dau jail din senin ca nu puteam:((( Esti penibil, ce amenințare, vr sa ți arăt regula ca orice codat infect e sancționat cu demote plus ban 300? Mai ai si tupeu. Crede ma ca ma scoți din sărite cu ce încerci tu sa faci, si am dreptul la multe vis a vis de faptele tale. Asa ca scoate ma din sărite doar. Esti înapoiat cu gândirea sau? Iti spun ca nu ai voie sa tragi de acolo, apoi iti dau jail sa nu fie ban, mă întrebi ca "de cand se da jail pt asta" ce denotă, ca ai tras, nu? Apoi la insistențele tale normal ca a urmat ban. Hai ca o las deschisă până iti trece banu apoi ii dau lock dacă nu răspunde altcineva. App, urăsc codatii, nu i suport, toți codatii sunt niște prosti, nu i halesc.
 14. [esu.familia]robbO

  Reclamatie [esu.familia]n0thing abuz

  E camp deschis, se putea trage in el, inclusiv eu am făcut asa, am coborat puțin pe scara si am tras, dc nu. Nu e ca si cum spameaza de sus de tot imd acolo la colț, nu e ceva ce impiedica în a trage si voi in el, cum ar fi din spatele unor pereți. La fel ar fi si daca sta in mijlocul bazei si tot trage în voi cand intrați pe usa bazei, tot aia e. Lock.
 15. [esu.familia]robbO

  [esu.familia]PEET gangkick aiurea

  Da vreau sa mi explicati, am spus de multe ori ca nu de la cea mai mica greseala si abatere sarim cu cea mai drastica sanctiune, gasim rezolvari, cand nu se poate abia atunci ramane sa dam afara un membru
×