Jump to content

[esu.familia]robbO

Captain
 • Content count

  908
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

[esu.familia]robbO last won the day on January 16

[esu.familia]robbO had the most liked content!

Community Reputation

1,242 Excellent

About [esu.familia]robbO

 • Rank
  F.G.I

Contact Methods

 • AIM
  Only the knife and sniper
 • Yahoo
  [email protected]

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  FGI's
 • Interests
  Best friends on the world
 • Nickname
  robbO

Recent Profile Visitors

20,270 profile views
 1. [esu.familia]robbO

  Tentativa de teapa

  Nu merge video, cel puțin la mine
 2. [esu.familia]robbO

  Doua GWAR-uri vs ESU

  No...ti am mai zis, joci ok dar nu ești cine știe ce...sunt multi cu mult peste tine, doar ca esti ofticos pt vârsta ta si tu nu faci diferența dintre distracție, relaxare și competiție pe acest joc, nu accepți ca altu sa fie mai bun decât tine, probabil pt ca ti ai atins limita aici:))) Din 2012, la rw când majoritatea nu știau "no reload", eu sunt legendă nu neapărat viral, robbo e fenomenal. Iar dacă imi faci comparație din timpurile de azi, da, multa lume a avansat si până la urmă atingi si un maxim la jocul asta, si ca exemplu ti l dau pe krypton, era printre cei mai cunoscuți si buni la ww ,iar daca i compari nivelul de joc de atunci cu d ăștia mai mici în ziua de azi, poti zice ca el juca slab:))) dar meeh astea s vremurile, lumea acum evolueaza pe când atunci se "descoperea".
 3. [esu.familia]robbO

  Auto/Moto

  Mai mișto cele gri, app tu la viteza aia nu simțeai nimic încât sa te facă sa oprești si sa te uiti?:)) puneai rezerva si go home:))
 4. [esu.familia]robbO

  Doua GWAR-uri vs ESU

  Ai uitat când mi ai zis ca am "avansat" la ww, deși eu nici măcar nu exersasem sau ceva, jucam ocazional, si încă asta fac cu ww. Probabil daca as vrea sa ma axez doar pe asta, te aș învăța după si n as vrea sa ma acuzi de aim, rămân la rw, ca să înveți ww tre sa ai un talent înnăscut pt acest joc....
 5. [esu.familia]robbO

  Auto/Moto

  @RuNix ct face furori:)) http://www.imgz.ro/view.php?id=250456
 6. [esu.familia]robbO

  Doua GWAR-uri vs ESU

  Mai puțin tu, și jucător de ww🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 7. [esu.familia]robbO

  Auto/Moto

  Ai uitat ca ai avut compact?😁😅
 8. [esu.familia]robbO

  Auto/Moto

  Cand zici ocupe, aproape ca te gândesti la bmw :))) depinde și ce bani vrei sa dai, până la urma orice masina e bună atata timp cat tre sa fii tu ala cumpătat. Eventual poti lua una mai mica, golf ceva, pt o perioadă mai mica de timp, eu acu iti zic tie de masina mica dar eu in perioada aia am mers si cu dubă:))) cam pe asta o prindeam:)) @Armonarh
 9. [esu.familia]robbO

  Auto/Moto

  Baaa, mașina asta imi place mie, dar păcat ca i automată:))) cred ca ai destui cai deocamdată
 10. [esu.familia]robbO

  Auto/Moto

  Mamaaa:))) stii faza aia cand intreba ala care vine pe față și care pe spate?:))) Cum maaa:))) ma gandesc ca ai suport d ala normal de numar, totuși nu intră asa ușor, nu ti am dat seama cat incercai acolo sa l bagi? Bine ca nu ai mers pe metoda cu lipitul:)))
 11. [esu.familia]robbO

  Auto/Moto

  http://www.imgz.ro/view.php?id=250455 @RuNix așa circulă bmw urile la ct?:)))
 12. [esu.familia]robbO

  Account Locked Ueid12

  🖐
 13. [esu.familia]robbO

  Reclamatie [radar.] [Aimbot]

  Mergeai incet, ceea ce ii da lui un avantaj sa te nimereasca mult mai bine, nu stiu cine e el ca sa spun sigur dc da hit dupa hit, chiar daca i posibil pt ca eu as da daca unu mi ar fugi asa, ultima dovada mai concreta dar insuficienta pt ban, multumim pt incercare, fii cu ochii pe el, la fel si noi. Lock!
 14. [esu.familia]robbO

  Sugestie /preturi

  Daca ar fi dupa mine, as pune undeva o listă dar as si accepta ca fiecare sa si faca un preț. Un exemplu bun? Sa zicem ca pe lista respectivă un vip gold e 150 gems iar pe site 250, daca cineva are nevoie mare si chiar nu găsește pe nicăieri pt ca mai nimeni nu vinde, sau pur și simplu nu se găsește in perioada aia, m ar tenta sa l dau cu 180, iar celalat poate fi de acord din moment ce e disperat să găsească.
 15. Încă am acest dubiu, atunci cand există 2 conflicte (in mare parte like-ul semnifică ca susții si dai dreptate) de ce va afirmați cu like uri de fiecare parte?:))) n am înțeles niciodată,  asta indică ca nu știți ce se întâmplă acolo si sunteți total pe dinafară ori dați de dragul de a da....

×