Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ร—

DareDevil

Captain
 • Content count

  878
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

524 Excellent

About DareDevil

Contact Methods

 • Yahoo
  uzzy.samp00@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kent , UK
 • Nickname
  [esu.familia]DrDevil

Recent Profile Visitors

5,528 profile views
 1. DareDevil

  Contestatie Daredevil

  N are nici o relevanta gwaru asta cu cel vs tiba. Nu tragi la fel , nu te misti la fel . In video lu tiba faci litefoot non stop in fazele puse de tine. Culmea e ca la tine in video in aceleasi faze tu nu faci litefoot deloc ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ cum vine asta ?
 2. DareDevil

  Contestatie DareDevil

  Rau e doamne sa fi prost ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ tu crezi ca eu asa de capul meu am decis ? Te las sa fi prost in continuare ๐Ÿ˜˜ much love
 3. DareDevil

  Reclamatie skivo. [aimbot]

  Vai de viata lui si a ta. Citate celebre : " si el are ceva, aimbot si mai ceva mod de il ajuta si nu primeste majoritatea hiturilor, nu ai cum sa patinezi asa de rau doar daca ai ping foarte mare sau slide.cs sau lag.cs. avand in vedere ca el nu prea a mai jucat, mi se pare destul de ciudat cum trage asa de bine,fara antrenament. ceva are . a taiat prea multe faze, partea amuzanta ca le-a taiat fix pe alea suspecte :))), oricum minte. daca era sigur pe el,filma tot gwarul, nu e fragmovie sa ne arate doar cand l-a omorat el pe tiba si niste faze pe care nu se vede mai nimic. " "Skivo foloseste un program, nu ii mai stiu exact numele acum dar daca e nevoie, ceea ce nu cred ca va intereseaza neaparat, va spun cand deschid pc ul diseara. Foloseste silent aimbot setat din program la o frecventa de 20-30% maxim, cam asa + fastwalk mic combi๏ปฟnat cu lag, de aia patineaza asa.." "iar skivo din ce am vazut in videoclipul lui nu prea mi se pare ceva ciudat la cum trage, dar cum patineaza in videoclipul lui tiba e cam imposibil, uitandu ma la videou din perspectiva lui skivo am vzt ca nici macar nu face litefoot nimic. adevaru e ca exista un bug la litefoot care te face sa aluneci mult in perspectiva oponentului dar repet skivo ala in videou lui nu face litefoot nu nimic. cred ca ar avea ceva de speed" Tiba demoted + ban 50 zile .(banned) Skivo demoted + ban 50 zile . Te astept pe server pentru confruntarea shaolin .
 4. DareDevil

  Reclamatie skivo. [aimbot]

  Intradevar , patineaza ciudat , asta poate fi din cauza lagului si a desyncului . @ั•ะบฮนฮฝฯƒ astept tot video , needitat .
 5. DareDevil

  reclamatie cYborG (warn aiurea)

  Ti l meriti. Cyborg , cu tine am vorbit ceva. Lock.
 6. DareDevil

  reclamatie cYborG (limbaj)

  +10 awp. Lock
 7. DareDevil

  Reclamatie cYborG ( limbaj )

  +5 awp pentru instigare la cearta. Lock.
 8. DareDevil

  Reclamatie Johnny (kick aiurea unui player)

  Hai sa i dam kick lu Runix. Nu ti a dat tie kick , asa ca nu mai plange. Sigur te a rugat pe tine un incepator sa i faci reclamatie fara sa i dai tu pm si sa i spui ceva. Lock. Ah , inca ceva. De data asta scapi doar cu +1 adv , data viitoare iei 1 warn. Nu cred ca pe server ai numele Slayer_ si ca vezi doamne tu esti iepure si iti pui ce nume vrei la "nume pe rss" . Asta e valabila pentru toti cei care faceti reclamatii. Astept contestatie iepuras . Pwp3k dulk3 .
 9. DareDevil

  Propunere /disarmall

  Ai si comanda /disarm id . Nu cred ca la un event se strang mai mult de 15 20 jucatori , maxim , iar eventul nu cred ca il faci doar tu fara alt prieten admin sau fara sa vina vreun admin la event. Ii poti ruga frumos sa dea si ei disarm pana dai tu anunturi sau etc . A mai fost o propunere asemanatoare si parca s a zis aceeasi chestie .
 10. Bravo si voua๐Ÿ˜…
 11. DareDevil

  Reclamatie Johnny jail aiurea

  Ti-a dat tie jail cumva? AOLEOOO . Atata frustrare . Lock
 12. DareDevil

  Reclamati [T4L.OuTlawz]th3b3st (jigniri)

  Te a jignit zicandu ti ca esti un nimic ? Mama ce jignireee. N am mai pomenit asa ceva. Lock
 13. DareDevil

  Reclamatie n0thing. jail aiurea

  Video? Nu poza
 14. DareDevil

  Cerere admin - mafioso

  Nu. Revino cu o alta cerere peste 2 luni.
 15. DareDevil

  Cerere admin - [Loyal.p]Drop

  Acceptat. Am sa i dau eu mesaj lui Runix ca sa primesti reducerea. Azi cel tarziu maine seara. Lock
ร—