Jump to content

dOmiNNo_=D

Guardian
 • Content count

  249
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

108 Excellent

About dOmiNNo_=D

 • Rank
  Mentor Member
 • Birthday 05/03/1998

Contact Methods

 • Yahoo
  dominno.samp15@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oradea
 • Nickname
  [RSS]dOmiNNo

Recent Profile Visitors

3,019 profile views
 1. dOmiNNo_=D

  [RSS]dOmiNNo - Vând STEAM

  Jucatorii care posteaza reply la acest topic in care fac o oferta sau pun intrebari legat de ceea ce vinde/cumpara/schimba autorul topicului vor primi ban. Nume : [RSS]dOmiNNo Ce vinzi : CONT STEAM (CU PUBG) Ce vrei sa primesti : PaySafe sau Transfer bancar (Banca Transilvania) ~ 10 euro ~ Poza cu ce vinzi : https://imgur.com/a/Gm42ZkY PS: Accept doar PAYSAFE sau TRANSFER BANCAR !
 2. dOmiNNo_=D

  Tu cum crezi ca putem promova comunitatea?

  Vine o generație nouă care este mai deschisă la minte și își ocupă timpul cu altceva mai productiv.Iar dacă într-adevăr mai sunt "copii" care să se mai joace pe PC fiți siguri că nu vor juca SA:MP. Sunt o grămadă de jocuri noi, mult mai interesante s.a.m.d ca să-ți mai pierzi timpul cu un joc din 2004. Trebuie să ne-o asumăm și să acceptăm că vremurile care au fost nu vor mai reveni. Dacă într-adevăr se vrea a se încerca repopularea comunității/serverului eu vin cu ideea a se transforma într-un ROLEPLAY.Mi se pare mult mai interesant să "muncești" În adevăratul sens al cuvântului pentru a obține ceva.
 3. Nume: [RSS]dOmiNNoCe ai de vanzare/de cumparat: STATS - FĂRĂ ADMIN.Pretul oferit/dorit: Aștept oferte. Doar PaySafe // Transfer bancar.Poza cu status: https://imgur.com/a/Qqyfas5
 4. dOmiNNo_=D

  Problema cont.

  Toate posibilitățile le-ai eliminat.Keylogger nu, de logat pe alt server cu aceeași parola ca cea de pe RSS, nu.Atunci?Care este explicația logică? Data viitoare fii mai atent, acum știi cum se poate fura un cont.Altă posibilitate nu există, sau cel puțin dacă există nimeni nu s-ar înjosi să spargă un cont de samp. Lock!
 5. dOmiNNo_=D

  Bug /skin 230

  Ți-au răspuns ei, sper că ți-ai rezolvat problema ... dacă nu merge nici schimbând skinu (înlocuindu-l cu altu) atunci dă reinstall la GTA. Dacă nici așa nu merge, dă-mi pm să redeschid acest topic.
 6. dOmiNNo_=D

  Idee: masina personala/bizz,house.

  Corect. Contra!
 7. dOmiNNo_=D

  La mulți ani dOmiNNo

  Mulţumesc încă odată pentru urările făcute! Să ne vedem cu bine!
 8. dOmiNNo_=D

  La mulți ani dOmiNNo

  Mulțumesc tuturor, asemenea vă doresc și eu.
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. dOmiNNo_=D

  Problema cu parola cont

  Dacă nu ai email pe cont nimeni nu te poate ajuta.
 11. dOmiNNo_=D

  Idee.

  Pentru limbaj grav deja se practică warn-ul. Degeaba îi dai mute că vipchat-ul tot îl poate folosi.Am văzut mulți admini (printre care și eu) care deja sancționează chestia asta cu warn. Soo , closed.Da-ți warn când vedeți că altfel nu se poate.
 12. dOmiNNo_=D

  Sugestie Notificare

  Pentru ce? Nu, contra.
 13. dOmiNNo_=D

  Din ce oras esti?

  Oradea (y).
 14. dOmiNNo_=D

  sugestie Admin

  S-a mai propus chestia asta de n-șpe mii de ori.Uitați chestia asta. Contra.
×