Jump to content

Sadrik.

VIP
 • Content count

  404
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Sadrik. last won the day on October 18 2017

Sadrik. had the most liked content!

Community Reputation

279 Excellent

About Sadrik.

 • Rank
  Maniac Member
 • Birthday February 22

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova
 • Nickname
  Sadrik.

Recent Profile Visitors

2,475 profile views
 1. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: Sadrik. Numele reclamantului: _Dan1el_ Motivul reclamatiei: casa pusa aiurea Dovezi: Deci eu am cumparat din shop o casa renew 1 ca sa o pun langa business-ul meu si sa le am una langa alta. https://imgur.com/a/nqI0oyD , https://imgur.com/a/YsxYTsQ Mentionez ca le am cumparate de destul de mult timp si am vorbit chiar cu un rcon ca sa imi stearga fosta casa si sa pun una cu renew 1 cumparata din shop in locul ei. Trece ceva timp si dintr-o data ma trezesc cu _Dan1el_ ca pune o casa fix intre business-ul si casa mea fara sa imi ceara acordul, fara nimic. https://imgur.com/a/Tl5aGkg Nu mi se pare deloc ok si doresc sa fie sanctionat. Am vorbit cu el pe server si raspunsul lui a fost unul relativ scurt si sfidator, spunandu-mi ca el a pus casa acolo pentru ca i-a placut locatia, recunoscand ca stia ca este fix intre business-ul si casa mea.
 2. Sadrik.

  Sugestie MASINI PERSONALE

  ok, atunci daca este vorba doar de masini ai un de la mine
 3. Sadrik.

  Sugestie MASINI PERSONALE

  Sunt 50/50 ... Adica ideea pentru masini este buna. Daca te referi ca poti folosi comanda DOAR pentru masini, atunci PRO Dar consider ca nu putem avea playeri relativ noi care sa conduca huntere de nebuni pe harta ... adica ai putea abuza foarte usor de aceasta comanda, spre ex ai putea tine un hunter in baza gangului care are dat /keyall ... ar fi un dezastru pentru ganguri .. deci daca este pentru toate masinile personale CONTRA DOAR pentru masini consider ca este utila dintr-un singur motiv ... sunt unele stunturi care sunt blocate (intentionat sau nu) cu masinile personale, cel mai des mi s-a intamplat la /sss 8 sa nu pot face stuntul pentru ca e o masina pusa anapoda si nu am pe unde sari. Ar fi util sa ii poti muta masina fara sa cauti vreun admin care sa te ajute cumva.
 4. Nick-ul tau pe server : Sadrik. Nick-ul reclamantului : hZ. Poza /gstats a reclamantului : https://imgur.com/BPky05K Motiv : gkick aiurea, fara ca macar sa stiu motivul Poza/Video (dovada) : https://imgur.com/a/tUqCD7q Alte cuvinte : Probabil imi da gangkick pentru ca am spus ca e 16hp (nici macar nu stiam ca are bl pana sa inceapa sa imi dea gkick), astfel demonstrand ca el chiar este blacklisterul mentionat . *Imi pare rau ca nu am dovezi ca el e hp tho*
 5. Sadrik.

  Carantina Covid-19

  Merci mult bro! La fel!
 6. Sadrik.

  Carantina Covid-19

  Well .. eu sunt clasa a 12-a si mare parte din timp fac la mate, info si fizica (nu suport romana) si e oribil sa stau toata ziua in casa ... mai ales ca eram obisnuit sa merg pe jos in jur de 5km zilnic.
 7. Sadrik.

  Prezentare Wolfenstein.

  Salutare
 8. Sadrik.

  La multi ani, rullz!

  La multi ani! -cam tarziu but whatever-
 9. Sadrik.

  Happy Birthday Sadrik

  Multumesc tuturor Thanks everyone Love you all <333333
 10. Sadrik.

  Reclamatie Thuganomics.Jr_ (spam pm)

  Up? Presupun ca ati uitat
 11. Sadrik.

  La multi ani Hulk

  Lma!
 12. GG dl *e naspa modul de masina, no offence* pwp ????
 13. Sadrik.

  GSF VS DK

  Gg!
 14. Sadrik.

  La multi ani Pulse!

  La multi ani!
 15. Sadrik.

  Scuze Grove Street Family !

  Parerea mea e ca nici nu ar fi trebuit cineva sa se gandeasca sa te puna la blacklist gsf. Tag off-ul a fost o aiureala, nu ma bag peste voi, dar more a fost mai loial ca multe legende din gsf. Loialitatea lui e dovedita de faptul ca a incercat sa refaca gsf cand era mort. Nu o idee stralucita, stiu, dar tot arata ca a iubit gangul si inca il iubeste.
×