Jump to content

bkp

Guardians Master
 • Content count

  1,852
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

bkp last won the day on January 20

bkp had the most liked content!

Community Reputation

1,258 Excellent

About bkp

 • Rank
  ¿

Contact Methods

 • Yahoo
  .

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Nimic nou
 • Nickname
  bkp

Recent Profile Visitors

22,765 profile views
 1. bkp

  Mapa /CS

  E faina, dar cam mica acolo te spawnezi si deja te da afara, daca ai putea adauga un second floor sau chiar 3, gen la cea actuala, si cea vechie avea mai multe lvl, asa dura mai mult si aveai unde sa te misti oricum e faina.
 2. bkp

  Reclamatie Blo0dy abuz

  Well eu vad ca e la gate, si nu are cum sa se teleporteze la gate fix dupa ce ai dat tu cu rocketu, sa nu fiu aspru cu tine, Nu cred ca esti nou sa iti dau /jail, so ban 1 zi.
 3. bkp

  [Reclamatie] __Cosmin__ [no reload]

  Eu vad ca da reload la arme, daca ai alte dovezi si mai bune e mai bine Lock.
 4. bkp

  Cerere Captain bkp

  Nume pe server: bkpAKA:[esu.familia]bkpVechime pe server: 5 ani De ce îți dorești acest rank?: Well intodeauna mi-am dorit sa ajut serveru, atat cat admin cat si la orice cu ce puteam, well poate nu sunt cel mai bun la toate si ctivitatea mea ati vazut ca era mai scazuta, dar in ultimile sapt a urcat datorita, ca munca acuma imi permite orarul e altfel si pot sa stau mai mult pe pc. Tot timpul mi-am dorit sa fac parte din staff sa ajut cu tot ce pot, donati, adminarea serverului, asa cum am stiut eu si am putut am facuto. Stiu ca daca ma ambitionez la ceva ma pot ocupa, si chiar sa ma ambitionez sa fiu mai bun in ce consta dm/hacks si etc. Descriere în câteva cuvinte: Nu mai am 16 ani sa ma frustrez repede sau sa am nelamuriri cu decizile ce le iau. Accept orice lucru care stiu ca il pot face si incerc sa il fac cat de bine pot mai posibil. Cred ca nu am facut nimica rau de cand am revenit pe server atunci de cand am avut problema care am avuto si nici nu am facut lucruri pe care sa fi spusa lumea exagerate. Poate am fost prea scurt la lucrurile pe care trebe sa zic la "dece iti doresti acest rank" dar nu is om de cuvinte ci de fapte. Imi place sa demostrez munca mea prin fapte nu vorbe.
 5. @The.Extreme Ceva nou pe la country side? :) News cu extreme. American edition

 6. bkp

  Cerere moderator Goess Blacklist

  Acceptat @The.Extreme
 7. bkp

  Reclamatie [esu.familia]Anger [Warn aiurea]

  Cine nu include in topic si frazaJucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.va avea topicul sters + ban pe forum. warned + moved. Lock.
 8. bkp

  Cerere Admin - [RSS]Snappy

  Prea multi admini pentru asa putini playeri, beside trebe sa ai si niste cerinte pe forum, din cate stiam eu. Oricum, succes. Contra
 9. @The.Extreme Cum merge prin america?. Porniti WW3?, faceti ceva la pentagon? :-? Nu ne dai si noua un update? :( 

  1. Show previous comments  3 more
  2. The.Extreme

   The.Extreme

   Deocamdata nu stiu cine mai participa, dar cu siguranta nu cu Trump. Daca nu mai sunt multe optiuni si toti care participa sunt prosti, pur si simplu nu votez si gata.

  3. [esu.familia]VENEPS

   [esu.familia]VENEPS

   @The.Extreme voteaza cu Trump, doar nu vrei sa iasa un gunoi de liberal presedinte

  4. bkp

   bkp

   Iti multumim pentru updateur The extreme news reports Come next week for more.

 10. bkp

  Reclamatie Katasaki[Limbaj]

  Warned.
 11. bkp

  Sugestie Hours (stats)

  Cred ca daca ai cumparat ore, idk nu e prea destept din partea ta sa le cumperi, pentru ca is playeri care le vinde mai ieftine pe gems, dar nu asta conteaza. Da sa se scoata din shop si din trade, nimeni nu cumpara orele, de pe site pentru a isi face stats full. Si daca la timpul potrivit ai cumparat, pai idk ce decide runix la asta. Cat despre gift, sa se scoata si acolo sau sa se deie 2 ore nu 5. Faza cu invidia, damn eu nu as fi invidios sa fac ore , fidnca orele nu vor face ca sa iti mai urce nota la stats, sau da sa ai x ore si sa iti urce +1 la stats, dar nu as fi invidios pentru-ca daca is considerat vechi iau mai multe zile de ban 😛
 12. bkp

  Sugestie Hours (stats)

  Nume pe server:[esu.familia]bkp Idee/Sugestie: Sugestia mea este urmatoarea, sa se faca orele din stats no-tradable, adica sa nu putem face trade cu ele, tot odata cu asta @RuNix sa faci un reset la ore si la fiecare sa ii se puna orele care are jucate pe sv cu adv. Idea asta mi-a venit, findca sunt playeri cu cod, si tu poti vedea atunci la x numar de ore cum sa procedezi la zilele banului asta fiind ca acuma am vazut ca sa scazut la 10 zile. Ce vreau sa ajung cu asta, noi ca admini putem prceda altfel la zilele cu banuri, 300 sa fie scos, sa se lase doar 10/20 zile 10 (pentru incepatori) 20 pentru ("playeri vechi"). Si depinde de orele care are acel player se da banul. " La ore sa decida staffu cate trebe sa ai sa te consideri vechi".
 13. bkp

  Cerere moderator Goess blacklist

  Mai asteapta putin.
×