Jump to content

Imperialist

Guardian
 • Content count

  4,339
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Everything posted by Imperialist

 1. Imperialist

  Cerere Avatar

  Sper sa iti placa!
 2. Imperialist

  Cerere Avatar

  lock.
 3. Imperialist

  rejected Imi cer scuze IcloudRR.

  Tu și cu Moto ați stat mult și bine pe comunitate și nimeni nu a stat sa se întrebe ca poate ați fi cineva cu blacklist. Când au apărut suspiciunile ați negat tot,eu nu suport asta, proul meu va fi dat,către voi doi când timpul vostru pe comunitate va fi egal cu timpul petrecut în blacklist fără alte cuvinte,asa ca ne vedem peste câțiva ani.
 4. Imperialist

  rejected imi cer scuze [ SANDWAVE ]

  Wait what? Eu n-am dat pro pt ca ai fost "pâinea lu Dumnezeu" ci pt ca față de alți nu te-am găsit pe sv deci ai respectat ce ai avut de respectat pt unblacklist dar dacă tu faci o comparație în sensul asta atât de mare eu îmi retrag proul. Comparația e mult prea mare și tu nu ești acolo cu nici o persoana de pe comunitatea asta îți garantez.
 5. Imperialist

  [T4L.OuTlawz]blind

  @Unfamous blind how are you in the water?
 6. Imperialist

  [T4L.OuTlawz]blind

  Poate data viitoare pui și tu poza cu gstats ca lumea nu poza cu top membrii
 7. Imperialist

  Complaint [OuTlawz]ImperialisT abusing warn cmd

  You are blind, I didn't said stfu I said shut up already :|.
 8. Imperialist

  Complaint [OuTlawz]ImperialisT abusing warn cmd

  I said I don't want to make an complaint. First of all u joke with your friends not with me so I can take it how I want to cuz I don't know you. Since when "shut up" is the same thing as "kiss ass"? Cya.
 9. Imperialist

  Complaint [OuTlawz]ImperialisT abusing warn cmd

  I can warn even u are an admin. I can't ban u thats right so I don't want to make an complaint for this, that's my choice.
 10. Imperialist

  TOP GANGS HISTORY

  Septembrie 2021
 11. Artist/Grupa:Skylar Grey,Polo G,Mozzy, Eminem Denumirea piesei:Last One Standing Link YouTube:
 12. Imperialist

  Reclamatie [OuTlawz]ImperialisT - mute aiurea

  N-am zis ca esti mort,te-am intrebat ca acum poti murit linistit ca ti-ai indeplinit "misiunea".La tine chiar nu am cum sa ma mai adresez altfel am incercat si cu frumosul si a fost acelasi raspuns de azi inainte nu am sa mai deschid discutii cu tine.Dreptate o sa primesti atunci cand ai nu atunci cand vorbesti aiurea.Tu nu mai faci diferenta intre admin si player si crezi ca tu esti mereu victima cand defapt tu esti primul care comenteaza si cand incearca cineva sa inceteze conflictul sari cu replici de genu " ce poti face tu" "nu o sa tac niciodata in fata ta",adica cu replica asta tu pur si simplu ma faci incapabil si crezi ca imi e frica de replicile tale lipsite de logica.Eu nu sunt blind sa crezi ca ma cobor la acelasi nivel cu tine asa ca inceteaza sa mai vorbesti in acelasi mod cu toata lumea. De gang chat nu era o injuratura era o descriere mai explicita asupra ta si a modul tau de a scrie ceva si a vorbi despre altceva nimic mai mult.
 13. Imperialist

  Reclamatie [OuTlawz]ImperialisT - mute aiurea

  Nimeni nimic Dupa ti-am spus gura cu scopul de a te opri din a mai vorbi Dupa care tu ai inceput ca eu nu am cum sa te opresc niciodata pe tine asa ca ti-am dat un simplu mute data viitoare incearca sa te potolesti cu instigarile astea.
 14. Vezi ca la prodm nu ai knife și nu merge cum zici tu asta ca idee. Nu am macro, switch ce mai zici,e pur și simplu rotita de pe mouse.
 15. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:[OuTlawz]ImperialisT Numele Adminului pe RSS:[hte.legacy]MihaY Motivul reclamatiei:fake gp Dovezi:Vreau sa incep prima oara sa mentionez ca Mihai in ultimele 3 zile asta a facut team cu esu si dupa esu nu ataca si il lasau sa captureze dupa invers si am discutat ieri cu el de asta iar scuza lui a fost ca nu poate sa ii bata dar ce urmeaza sa vedeti este diferit fata de asta,bine el a mai adaugat si ca are ceva personal cu T4L iar asta nu mai e deloc fairplay pt ca tu practic joci doar contra unui gang iar restul iti sunt aliati si accept sa se faca team la dm dar la tery nu.
 16. Imperialist

  Reclamatie [hte.legacy]MihaY(fake gp)

  Din nou ce are de aface ce am zis eu cu ce zici tu?
 17. Imperialist

  Reclamatie [hte.legacy]MihaY(fake gp)

  Așa boss da dovada ca ai meritat banul ala pt rep, eu îți dau - ca tu zici ca "pis pe tine" și "ratat" e la fel el se simte atacat și vine și îmi da - la un post care e legat de ceea ce vorbește el, pe lângă subiect și se vede după postările de azi. Tu citești înainte sa dai post sau treci doar ce îți trece prin minte? Ca asta reiese.
 18. Imperialist

  Reclamatie [hte.legacy]MihaY(fake gp)

  @Mihai Liviu asa e mapă mea nu dezactivez eu nimic.
 19. Imperialist

  Reclamatie [hte.legacy]MihaY(fake gp)

  Tu nu ai logica deloc în ceea ce vorbești.N-am de gând sa îți mai răspund deloc pentru ca tu în loc sa păstrezi subiectul adaugi altele pe lângă.
 20. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:[OuTlawz]ImperialisT Numele Adminului pe RSS:[esu.familia]robbO Motivul reclamatiei:abuz de bug si unban aiurea Dovezi: https://www.rss-ro.com/unbans.php?view=52187 dovada de la blind pt ban unde e? Banurile date de catre mine pt Mrle unde sunt?Banul lui blind la fel nu exista. Well istoria se repeta Sper sa nu faci ca data trecuta Am inteles sunteti buni il aveti pe cel mai "clean" jucator de pe server dar asta nu iti da dreptul sa faci ce vrei tu doar pt ca poti.
 21. Imperialist

  Reclamatie [esu.familia]robbO(abuz de bug si de rank)

  Îmi plac persoanele ca tine, sunteți o provocare dar doar la vorbe ca la fapte se observa. Ești un narcisist deoarece folosești totul pornind de la tine și crezi ca ți se cuvine și un arogant pt ca la fel crezi ca doar dacă ai rankul respectiv poti faci fără sa existe nimic asupra ta și mereu nu e vina ta e vina altora pe când eu știu care îmi sunt minusurile și plusurile nu doar la baza pe când tu nu tu ești doar sus doar atât zic s-ar putea sa cazi jos și o sa doară mai tare pt ca nu ai luat în calcul asta niciodată. (hai adaugă iar aia cu sancționarea de parca te-am sancționat eu, aia e treaba de admin ca de aia suntem toți admini sa rezolvam conflictele mici sau mari, dar scuze generalul știe mai bine ca un Guardian)
 22. Imperialist

  Reclamatie [esu.familia]robbO(abuz de bug si de rank)

  Nu ai bana un player care ajunge acolo?E lift? da este Dar doar pt voi,iar la altitudinea aia nici nu poti urca cu jetpack asa ca nu mai incerca sa imi dai exemplu baza ta cand nici nu sti ce ai in ea. Ai rocket,esti rcon pe bune te deranjeaza tocmai pe tine asta?Nu cred asa ceva. Nu pierdem noi nici o comoditate tu doar sari anumite limite facand asta atata tot.
 23. Imperialist

  Reclamatie [esu.familia]robbO(abuz de bug si de rank)

  Ai luat asupra ta? De ce? Pt ca poți, am înțeles. Ei sunt playeri normali domnule general pe ei pot sa ii sancționez cu ban dar pe tine nu pot eu sa îți fac absolut nimic doar aici am și eu "dreptul" sa spun ca se cheamă favorizare la tot ce ai făcut. Doar ca să înțelegi baza a fost făcută de fata cu Andy și știe foarte bine ca eu chiar am solicitat asta sa nu se poată întra sa se se repete din nou ce ai făcut tu, dar mai mult de atât nu s-a putut pt ca ne bloca noua accesul de a mai trage, dar tu știi asta? Nu ști tu doar vezi și crezi ca e "fun" și ca noi nu am fost în stare sa facem o baza când tu nu ai idee cum a fost făcută baza.Ceea ce spui tu poate fi contrazis foarte simplu asemenea bug-uri sunt pe harta indiferent ca sunt de la joc sau doar de la harta dar nu se abuzează, spre exemplu este un bug prin care eu ma pot teleporta in baza esu fără sa sparg nici o poarta fix în centru ei dar îl folosesc? Nu pt ca nu e fair, ce ar trebui sa va zic? Vb ma cu aia de la Rockstar sa va rezolve bug-urile ca nu sunteți în stare și ca sunteți "inculți" la fel cum mi-ai zis tu,si exemplele pot continua cu alte bug-uri de la alta baze. Răspunsul la reclamatie este deja dat în contestația trecuta.
 24. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:[OuTlawz]ImperialisT Numele Adminului pe RSS:SOSETA_ Motivul reclamatiei:abuz de /sethealth Dovezi: Chiar sunt curios,cat de departe poti merge cu 'joaca" asta.
 25. Imperialist

  Cerere Avatar

  Ok. Lock
×