Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×
Cum sa asociezi contul de pe forum cu server Read more... ×

Imperialist

Guardian
 • Content count

  4,045
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Imperialist last won the day on August 2

Imperialist had the most liked content!

Community Reputation

1,786 Excellent

About Imperialist

 • Rank
  I'M THE GODDAMN BATMAN
 • Birthday 10/14/1996

Contact Methods

 • Yahoo
  Pm Me If you want

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gotham City
 • Nickname
  [RSS]ImperialisT

Recent Profile Visitors

25,687 profile views
 1. Imperialist

  Reclamatie Dream [Abuz]

  Eu nu vad de unde reclamațiile astea pentru rocket la scări, gate și alte porțiunii din baza,scoatem rocketu mai bine 😂. Vina nu e la niciunul dintre playerii ci mai mult la cel care a făcut baza, asta ca să gasim un tap ispășitor, nu ca și ala ar avea vreo vina,vreți sa nu mai se facă "abuzuri" schimbați-va stilul la baza adică fără scări și atunci nu o sa mai existe. As da lock dar vreau sa mai vad și alte păreri pt ca din partea mea nu e niciun abuz.
 2. Imperialist

  Sugestie Ally

  Nume pe server:[RSS]ImperialisT Idee/Sugestie:am văzut recent doua gangurii aliate care făceau "pase" cu teritoriile pe harta, mi se pare ca ala mai slab a oferit și baza dar nu mai sunt sigur, sugestia mea este dacă tu ești aliat cu gangul care deține teritoriu sa nu îți de-a voie sa îl capturezi, deși asta ar fi de la sine înțeles, într-o alianță nu furi teritoriu aliatului sau ce are el fie cei care fac asta sa fie pedepsiți pentru abuz.
 3. Imperialist

  RECLAMATIE

  Folosește edit și urmează modelul
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. @iuliah. Eu nu te-am amenitat cu absolut nimic,tu ai vazut ca Vladut incepe sa creeze o discutie cu mine si ai zis exact ce zici acum,cum erati doi implicati mi s-a parut normal sa va intreb pe amandoi daca o sa mai faceti sau nu,ca nu ati inteles imi pare rau. @[esu.familia]Vlad ce treaba are asta cu ce se intampla pe server?tu vrei mai mult nu eu.
 6. @[esu.familia]Vlad Nu era niciun report,in pozele mele se poate observa ca nu e niciun /res , /ban /kick ,a da era un singur report care nici nu am apucat sa dau spec pentru ca tu i-ai dat kick pe motiv fly.Nu ma lua pe mine ca nu imi fac treaba de admin ,tu pe langa mine la adminat esti incepator si o spun fara vreun grad de superioritate ci bazat pe fapte,eu ma ocup de server iar pe server sunteti si voi.Eu cand ti-am pus intrebarea m-am referit pe viitor nu in momentul acela dar e mai usor sa creezi o discutie decat sa dai un simplu raspuns da sau nu atat aveam nevoie de la amandoi.
 7. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS:[RSS]ImperialisTNumele Adminului pe RSS: [esu.familia]Vladut si [esu.familia]iuliahMotivul reclamatiei:fake astatsDovezi: https://imgur.com/a/K8s4rDi + https://imgur.com/a/ywKCTDC Imi cer scuze ca s-a ajuns aici dar cei doi nu au aratat ca se vor opri ba chiar au spus ca eu fac pe interesantul cand i-am rugat sa nu o mai faca si as dori sa nu raspunda DjAndy deoarece iuliah a spus ca a facut si cu el fake astats.Nu am nimic cu niciunul din voi dar eu v-am intrebat frumos va opriti sau doriti reclamatie iar voi ati ales asta . There you go!
 8. Imperialist

  Propunere fara redscreen la zone de dm

  Și asa avem admini inactivi(on pe server mai ales) , contra. Și slap și red screen dar nu cred ca va conta prea mult 😂.
 9. Imperialist

  O mica sugestie

  Pro, dar asta se aplica deja doar ca nu prea des pt ca nu cred ca e necesar (nu noi decidem) dar când cineva face spam, înjura sau altele este banat pe site pe zile sau permanent. Mi se pare ca și era opțiune sa faci și reclamatie cuiva care a zis ceva grav la reclamații jucători.
 10. Imperialist

  Reclamatie AdYtZa._. ban aiurea+incalcarea regulilor

  Cine nu include in topic si frazaJucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.va avea topicul sters + ban pe forum.
 11. Imperialist

  Nelamurire hud

  Dacă vrei sa îți dispară doar banii cauta pe net interface editor pt samp și ai mai multe opțiuni acolo dacă vrei fix ca acolo e vorba și de un hud
 12. Imperialist

  Reclamatie Admin AdYtZa._. Amenintare

  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nu uita de fraza.
 13. Imperialist

  La multi ani, Luluka si Maryus !

  La mulți ani
 14. Imperialist

  Sugestie ADMINI

  Ma nu știu ce sa zic cu sugestiile tale, am zis sa reintru pe server sa vad care e treaba și am văzut ca în majoritatea zilei nu ai ce sa faci maxim 1-2 reporturi în 10 min care sunt sau nu date de server iar sa zicem când sunt 3 e posibil sa fie și un jail in schimb am văzut ca sunt mulți de-ale DMului care dacă rezolvi ei nu renunță și dau report doar ca să ia ban cineva dacă nu dai sar pe tine ca nu ști sau ca iti fac ție reclamație, ma scuzați pe mine nu le am eu cu codurile încât sa îmi dau seama atât de ușor la un s-aim din 2 faze pe care doar ala le-a văzut dar nu sunt nici unul care nu știe nimic, deci problema e și la voi ca reacționați ca și cum mereu aveți dreptate, dacă un admin care va zice ca nu are nimic faceți reclamație pe forum vinovatului și după o sa vadă și adminul respectiv și cel puțin va învață din asta.
 15. Imperialist

  Ulalala

  Eu m-am gândit prima oara când am citit To la The Outlawz văzând ce se întâmplă cu gangurile,dar am citit și pro desigur, știi părerea mea.
×