Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


[OuTlawz]ImperialisT

Captain
  • Posts

    4,081
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    37

[OuTlawz]ImperialisT last won the day on November 5 2023

[OuTlawz]ImperialisT had the most liked content!

About [OuTlawz]ImperialisT

  • Birthday 10/14/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Gotham City
  • Nickname
    [OuTlawz]ImperialisT

Recent Profile Visitors

47,608 profile views

[OuTlawz]ImperialisT's Achievements

  1. Suntem deja în 2025? A nu. Lock .
  2. Daca un general ii da unban,tu de ce te bagi fara macar sa discuti cu cineva sa ii dai ban o-i avea tu rcon dar asta nu inseamna ca poti trece peste cuvantul unui general mai ales ca din cate am inteles a fost vorba de cateva min,nu ceva abuziv sa merite sa stea chiar si asa a stat o perioada destul de mare. +10 awp! Lock.
  3. Sectiune gresita,si nu fa reclamatie stiind ca ai gresit,pls. Lock.
  4. Te informăm că ți s-au făcut actualizări la rank ,o zi plăcută în continuare.
  5. 1-2,din comentariile voastre reiese altceva , oricum mă bucur că ai înțeles în final
  6. Ce treabă are că l-ai omorât pe loading cu ce am zis eu,se vede și în chat,in dovezile postate de către loading că tu i-ai dat voie sa îți ia teritorii fara că tu sa dai defend si după sa le iei înapoi ăla e fake GP,adică ție ți se pare normal așa?sa abuzezi cu un alt jucător și să vă luați unul pe altul să vă crească doar vouă gpul?Sistemul e iei un teritoriu îl aperi,nu vrei să îl aperi? nu te duci.te duci?ai obligația să îl omori pe cel care te atacă,sa zicem că aș fi trecut cu vederea dacă era vorba de un teritoriu doar dar se vede că voi ați făcut mult timp asta,și se vede și din comentarii, inclusiv a lui abyreal care imd îl banez pe site pt că n-avea ce cauta, că nu faceți diferența de când e fake GP.Te-ai lămurit acum?
  7. Sa zicem că conflictul nu a escaladat cu alte jigniri așa că voi trece cu vederea,totuși azerot încearcă să nu mai folosești acest limbaj pentru că dacă Andrew ți-ar fi spus asta i-ai fi dat warn și ai fi spus că îți faci treaba de admin Avertisment verbal,la următoarea reclamația voi lua și asta în considerare. Lock.
  8. Nici daca te deloghezi stergand cookies pt site si sa te loghezi cu contul asta [rK.legend]azerot_ nu merge? Pt ca ma gandesc ca alt nume ti-a fost banat si nu asta
  9. Tu esti,eu nu inteleg si n-am sa inteleg vreodata cu ce scop te iei de viata si aspectul cuiva,ai tu doua capete sa gandesti mai bine ca altu de te crezi asa superior si asta o zic pt toti ceilalti care ati decis ca sa va luati de Mihay,am inteles e unul care se oftica si se enerveaza repede dar asta nu inseamna ca orice face e gresit. Bine ti-a facut,data viitoare urcam nr de zile daca se continua. Lock.
  10. Voiam sa te mai las sa joci putin sa mai verific ceva de aici insa stealthul tau n-a mai asteptat. Data viitoare ori ii dai delete ori vei fi tu. Lock.
  11. Totusi de ce videoul tau nu are ultima faza din clipul lui gaby?ai fix cand iti zice sa dai full hp si imediat dupa ce a tras deja si ai undeva la 75 hp ramas?
  12. Era și normal că nu era responsabila vreo persoană care a fost activă aici
  13. Da,eu cel puțin vad asta cv opțional pt că dacă chiar vrei contul înapoi poți contacta oricând un membru din staff
×
×
  • Create New...