Jump to content

..sinNeer_420

Guardians Master
 • Content count

  7,011
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

684 Excellent

7 Followers

About ..sinNeer_420

 • Rank
  one butterfly pull the iron out the maiden
 • Birthday 06/07/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Suceava
 • Interests
  păcate
 • Nickname
  ..sinNeer_420

Recent Profile Visitors

8,477 profile views
 1. ..sinNeer_420

  Seether - Betray And Degrade

 2. ..sinNeer_420

  Sugestie - New Level VIP

  Daca intr-un final sugestia o sa fie analizata, as dori ca posturile de contra ce nu au un argument bine format sa nu fie luate in considerare, aici nu vii si dai contra doar pentru ca nu iti permiti tu sa oferi asa mult pentru VIP sau pentru ca nu poti face fata la playeri care au mai multe beneficii fata de tine. Si in orice caz daca s-ar baga noul sistem de vip, toti cei care au dat contra isi vor cumpara. Pentru urmatorii care vor sa mai voteze, daca vrei sa dai contra, ofera argumente bine formate, nu vii si dai contra ca ultimul specimen de aici, "ca cer prea mult" :))) Cer cat imi permit.
 3. ..sinNeer_420

  La multi ani SOSETA_

  La mulți ani
 4. ..sinNeer_420

  Reclamatie [esu.familia]Slayer_ - ban aiurea/arogante

  O să îți răspund la fiecare idee în parte deoarece observ ce vrei să faci aici. Vreau să văd dovada că avea airbreak, eu mă jucam la sumo cu el de 30 de minute iar când a primit report m-am pus spec el, însă nimic suspect. Aici nu e vorba de maturizări și pubertate, nu încerca să creezi ocolișuri pentru a introduce adevăratul subiect în umbră. Tu nu ai păreri slayere, tu tragi direct concluzii și pornești subiecte aiurea, tu judeci și trăiești pe motivul (eu am fost ca tine, tu ca mine nu) care crezi că îți oferă dreptul de a ți-o arde așa. În reclamația de față am adus toate dovezile necesare care dovedesc că banul este dat aiurea/ fără dovezi, iar aici din nou deschizi alte subiecte fără logică doar de dragul de a-ți prezenta "modul operante" prin care încerci să bagi lumea în confuzie sau să deviezi de la subiect pentru a grăbi concluzionarea reclamație. Nu are rost să o lungesti și să încerci să faci ocolișuri, nu e nevoie să ne arăți limbajul tău de lemn sau academic cum vrei să îi spui să dovedești că ești nevinovat, ai dovezi, postează, reclamația e foarte simplă datorită dovezilor complexe.
 5. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: ..sinNeer_420Numele Adminului pe RSS: [esu.familia]Slayer_Motivul reclamatiei: ban aiurea/arogante/superioritate/indiferenta/Dovezi: Video unde eram spec pe player, se poate observa in chat cu Slayer purta o discutie cu cineva dupa care ii da ban aiurea, fara dovezi, perioada de timp in care eu stau spec si nu se observa nimic suspect, sunt sigur ca slayer nu porta acea discutie din chat in timp ce era spec. Playerul era unul nou, avea 40 de minute pe server, deci sigur nu o sa faca o cerere unban, nici nu va mai reveni pe server. Dovezi sunt clare ca banul este dat aiurea, deci in acest caz nu este nevoie de o cerere unban acceptata. Apoi dupa ce l-am intrebat daca are dovada a devenit recalcitrant, arogant: https://imgur.com/a/lPaRZiJ N-am treaba cu tine Slayere, da cand vad cat de mult te intinzi si ce urat ti-o arzi cu mine fara nici un alt motiv in afara ca mi-am luat RCON, tot timpu cand te iei de mine aduci in discutie gradul meu de RCON si incerci sa ma injosesti cu apropourile si glumele tale deplasate, ti-am dat pace o vreme ca am vazut ca nu am cu cine, dar cand vad ca intri pe server si doar comentezi, doar judeci oameni si te crezi tu mare smecher cu limbaju tau de lemn. • /mute, /warn, /ban, /jail. /spawn, /asay, /announce, /freeze, /screen dat aiurea (sau orice alta comanda folosita aiurea ex: /unmunte /unjail) - 10 - 25 Admin Warning Points . • Nepostarea dovezilor - 30 Admin Warning Points. • Folosirea comenzii /res aiurea - 30 - 40 Admin Warning Points . ->UPDATE<-: (Necesită minim 30 secunde / 1 minut de filmare, "dovada pentru care ați dat res").
 6. ..sinNeer_420

  sal al niste jocuri faine?

  minecraft
 7. ..sinNeer_420

  Care este ultima dorinta inainte sa mori?

  SA MOARA TOATA LUMEA
 8. ..sinNeer_420

  Sugestie - New Level VIP

  Lasa frate ca e vreme sa ti-l cumperi, eu cand am intrat pe server si am vrut rcon, mi l-am cumparat abia peste 11 ani :)))
 9. ..sinNeer_420

  Sugestie - New Level VIP

  Nume pe server: ..sinNeer_420 Idee/Sugestie: Un nou level pentru VIP -> VIP Diamond/Platinum. -Acest VIP consta in mai multe beneficii fata de cel Gold, printre care eu propun urmatoarele: - mai multi coins din killing spree - fara limita de zile la /renew - toate arme din /arme gratis + reduceri la /barme - poti folosi /spec pe cei cu /ignore spec - legendarul /vminigun [accesibil doar in gang attack] - /speed X3 sau /speed X2 cu timp de la 15 secunde redus la 5 secunde - un pachet de artificii odata la 2 zile - /vrocket cu 30 de ammo - 200 hp + 200 armour [interzis in gang attack] - +/s4 +/l4 - +3 sloturi pentru vehicule personale - Pentru astfel de beneficii, pretul va fi pe masura, cel putin dublu fata de GOLD, adica 500 de gems, sau un pret corect considerat de mine - 600 gems.
 10. ..sinNeer_420

  Regula e regulă pentru toți!

  ti-am furat prezoanele si capacelele de la roti
 11. ..sinNeer_420

  /Amenda

  statea soseta cu radaru in boscheti si mi-a dat flashu cand eram la /jobs: m-am speriat de am calcat frana prea tare: RuNix, tre sa intri sa schimbi parapetu :)))
 12. ..sinNeer_420

  Cerere Avatar

  Am ales, t/c
 13. ..sinNeer_420

  Cerere Avatar

  Text: sinNeer Stock: https://imgur.com/a/pmE2ew2 Ce doresti sa fie (Avatar/Semnatura/Userbar/Banner): Avatar Watermark (RSS-RO.COM, RSS-RO, RSS, Romania Super Stunt): RSS-RO.COM Alte informatii: Cel mai frumos va primi 10 gems !
 14. Nume: ..sinNeer_420Ce ai de vanzare/de cumparat: StatsPretul oferit/dorit: Astept oferte in gems pe pm forum / /pm server, de preferat sa cumparati in cantitati mai mari stats, cu oferte mici nu prea imi bat capu.. 110k ore 1kk - drift 100k - stunt & race 300k - coins V.Gold Kills & deaths - aici este mai complicat cu pretul fiindca toate sunt cumparate din shop [10k = 40 gems] nu o sa cer atat insa un pret pe masura datorita ratie dintre kills si deaths. House - 1 coins renew House and Buss - una langa alta, locatie undercover, nord LS. Buss - 10 coins Veh - Hunter - non premium.Poza cu status:
×