Jump to content
In legătură cu BAN-UL jucătorilor cu experiență !!! Read more... ×

(Stoica) ستويكا ستويكا

Members
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Pretty well

5 Followers

About (Stoica) ستويكا ستويكا

 • Rank
  Stay like a trash.

Contact Methods

 • Yahoo
  hastag1234

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Pizdele.
 • Nickname
  AltauSef.

Recent Profile Visitors

1,211 profile views
 1. (Stoica) ستويكا ستويكا

  un pic pe rss :(

  MAFIOT INRAIT TE PUP SI TE IUBESC❤
 2. (Stoica) ستويكا ستويكا

  Imi cer scuze tuturor! HEINE.

  exact.
 3. (Stoica) ستويكا ستويكا

  Imi cer scuze tuturor! HEINE.

  Pro, te ai schimbat si asta ai dovedit-o. Succes😘
 4. (Stoica) ستويكا ستويكا

  Cupa RSS A/D 5v5

  Numele echipei:rupem turfu Liderul echipei:yo Membri echipei: @MiHNEA @ DAUCUV3.5@EnriqueSAMURAI @Heine// BDTlasam turfu ne bagam aici
 5. (Stoica) ستويكا ستويكا

  La multi ani AZEROT!

  La mulți ani Niculeee te pupp
 6. La mulți ani, frățioare te pup și te respect

  Cel mai dulce caracter 😊😘

 7. (Stoica) ستويكا ستويكا

  Problema Samp

  Salut baieti, m-am reapucat si eu de samp si am o problema, am luat un mudpack fps boost,inainte aveam 150-200 fps si acum nu trece sampul de 70 fps cu frame limiter off, am pus si fps limit pe 90,am intrat in gta sa user file SAMP - samp.cfg aveam pus FPS=48 am schimbat pe 90 si tot asa, daca stie cineva? Multumesc.
 8. (Stoica) ستويكا ستويكا

  La multi ani nagaz0r

  La mulți ani Mario,te pup😘🍻
 9. (Stoica) ستويكا ستويكا

  Promovare server

  Era RPG, Raduq printre primii care fac o adevarata promovare si chiar au sampisti nu ca si Trex care nu a avut nici o legatura cu sampu. Era RPG un baiat care prin promovarile lui a ridicat foarte multe servere RPG si pentru el ar fi ceva frumos sa faca o promovare la un server de stunt vechi.
 10. (Stoica) ستويكا ستويكا

  Vreau sa mai joc in continuare !

  Ce arata asa de wow serverele de stunt?Adica nu am nimic impotriva, dar serverele RPG au update-uri in fiecare luna, acum incearca sa adauge si ele harti (bineinteles doar pentru quest-urile alea de care spuneam) , job-uri care isi au rolul nu 90 de job uri. ci doar 10-15 care sunt profitabile, ati ales 90 de job uri aiurea, in loc sa faceti 10-15 si ce conteaza daca copati alte servere, conteaza ca playerilor sa le placa. Pe RPG adminii nu se aleg prin ''cereri'' , incep de la gradul de helper si continua daca merita, daca nu - demote, ar fi foarte bine daca s-ar face si aici aceasta chestie, in principal sa fie un raport de facut pentru admini, si care nu, demote direct. O reclama nu ar strica, dar SAMP-ul este deja cam jos, depinde de jucatori daca vor sa ajute sau sa continue asa. La faza cu ''furarea playerilor'' de pe RSS, nu cred ca ar venii un player de pe un server mare sa faca reclama acelui server, ci doar copii care-si fac servere de 20-50 slot uri si vor sa aiba un ''viitor'' cu acel server.
 11. (Stoica) ستويكا ستويكا

  Îmi doresc sa revin,AleqsZ!

  Dati contra pentru ceva ce a facut acum cativa ani, va plangeti ca nu aveti playeri. Broo, daca el vrea sa revina lasati-l sa se bucure dracu, ca ati ajuns la 20 de playeri si inca mai dati respingeri la cererile de blacklist pentru cei care au luat acum nush cati ani Din partea mea PRO
 12. (Stoica) ستويكا ستويكا

  Problema cont

  Salut, nu stiu daca ma stie cineva, insa am.avut guardian pe acest cont, am observat ca parola mi a fost schimbata, acum nici guardian. M am logat cu facebookul. @RuNix de ce nu mai am guardian?
 13. (Stoica) ستويكا ستويكا

  Sugestie /PRETURI

  Pro
 14. (Stoica) ستويكا ستويكا

  GWAR - RPG vs UPC

  Gg
×