Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


Mr.ADI

VIP
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Mr.ADI last won the day on January 17 2023

Mr.ADI had the most liked content!

6 Followers

About Mr.ADI

  • Birthday 01/13/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Nickname
    mr.ADl

Recent Profile Visitors

1,933 profile views

Mr.ADI's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

75

Reputation

  1. Nume : mister.ADI Ce vinzi : masini personale, BULLET premium + ELEGY Ce vrei sa primesti : PAYSAFE Poza cu ce vinzi : https://imgur.com/a/XGMIxPD Jucatorii care posteaza reply la acest topic in care fac o oferta sau pun intrebari legat de ceea ce vinde/cumpara/schimba autorul topicului vor primi ban.
  2. Nume: mister.ADI Ce ai de vanzare/de cumparat: vând 2 mașini personale, BULLET premium și ELEGY simplu Pretul oferit/dorit: paysafe/transfer Poza cu status: https://imgur.com/a/WdtZgk7
  3. Da-ti-va cu parerea. N-am filmare, n-am nimic. Lasa ca face meserie staffu acum. Chiar ma intrebam cand o sa mai faci vreo reclamatie, deja au trecut 3 zile de la unbann si nu m-am ferit de tine cu nimic, dar [Censored] mea, fa-ti talentu. Si da @nightt, faceti ce credeti, cum am spus nu am nicio contradovada. Nici nu ma mai chinui sa filmez aiurea, la fel ca in situatii lui kipeeh, daca zic ceva de STAFF, hop. Faceti-va treaba.
  4. In ambele ne arati ca te-ai tuns ?
  5. Nu, nu doar LV. A stat peste o ora plimbându-se cu jetpack din proprietate in proprietate si ștergând. Ma opresc aici sa nu fac spam, faci ce consideri bro. ??
  6. Salut, voiam doar sa te sfătuiesc. Business de 10 si casele de 1 nu le mai cumparati de la alti playeri. Daca le luati, faceti asta de pe site Shop cu /shopkey. Riscați sa le pierdeți. Zic si eu ce a zis Runix cand a sters jumatate de mapa inclusiv business meu de 10 de pe barca LV si casa de la Suceava dupa ce le am luat cu gems doar un sfat prietenesc
  7. Hai mulțumim, te pup ??????giugiuc
  8. Bro, eu n-as avea probleme, dar parca nu si are rostul, foarte mult liber pe mijloc si vorba aia, suntem maxim 10 acolo, respectiv /garena de fapt. Eu zic ca e foarte mult gol pe mijloc intre stalpi, cu scarile si usa aia nu stiu ce sa spun, sa fie spawn acolo si stai scam ? nu se va urca nimeni pe acoperisurile alea, doar cei mai nou veniti sa zic asa (foarte putini) sa dea m4, ca de acolo n-ai cum sa faci c-bug asa usor spre zona de jos, si invers. Iti dau un contra eu, dar m am abonat la tine
  9. Zici ca esti deputat =))) Ai drq rabdare de disperat, zici ca de ar fi ceva iei tu bl, nu :))) smr mama zici ca ai castigat ceva =))) Stii ca daca misto mouse in ce parte vrei sa duce acolo ?
  10. Uite fierbeam de curiozitate sa vad cate pot sa mai vorbeasca intre ei, era o asigurare sa i fac sa taca. Altceva ?
  11. Daca asta spui tu Bl+ demote. Nu-i despre asta ca nu asta-i distractia mea :), dar opreste-te, asa o tii. https://imgur.com/a/3t3BACu Si lui Imperialist ii e rusine ca te are in gang, dupa toate vorbele cu el.
  12. Bai....te as numi intr un fel, dar pacat ca apare censored, de unde salam vrei sa ti dau eu dovezi fix din aceleasi locuri unde te jucai cu filmarile tu ma intelgientule ? esti prost batut grav de tot in cap. Du te vere si fa ti un streang :))) n ai viata?
  13. e clar, a cautat pe TpU...nu cred asa ceva bai oameni buni, acum trebuia sa fac gp nu sa ma ard cu voi la astea, stau sa incarc si sa urc videoclipuri ca n am ce face cu viata mea
×
×
  • Create New...