Jump to content
 • Advertisments


Advertisment


667Ekip

Members
 • Posts

  161
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

667Ekip last won the day on August 25

667Ekip had the most liked content!

About 667Ekip

 • Birthday February 15

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  France
 • Nickname
  [esu]karma

Contact Methods

 • Discord
  stoneks

Recent Profile Visitors

6,328 profile views

667Ekip's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well
 • Very Popular
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

471

Reputation

 1. Nu e niciun extraws. Inainte sa comentezi despre coduri te rog sa te informezi despre ele. La tine camera cade repede deoarece esti prost. Tu faci cbug iar ceapuc doublehit, e diferenta. Si la faza cu "folosesti norestorecamera cade mai greu si la extraws nu cade deloc camera" ; vezi ca NoCamRestore si ExtraWS e aceeasi chestie. In clipul asta ai si demonstratie la timp-ul care am dat.
 2. 667Ekip

  New [/prodm]

  pana trec podu imi iau 7/7
 3. Nu vreau sa ma bag in reclamatie, dar vreau sa demonstrez ca ce spui tu nu este adevarat. Pentru a face samp-ul stretched din "monitor" cum il "faci" tu, trebuie sa ai o rezolutie ultrawide. Dar din cate vad dupa ce m-am uitat la niste poze de a tale, detii o rezolutie de 1680x1050 adica de aspect ratio 16:10. ( Poza am luat-o de aici : https://www.rss-ro.com/unbans.php?view=54801 ) Ca sa ai o rezolutie stretched la nivelul cum o ai tu, necesita sa ai un aspect ratio mai mare decat 16:9. In cazul meu, folosesc o rezolutie de 3440x1440 , aceasta este de aspect ratio 21:9. Iar cu aceasta rezolutie, jocul arati asa : In cazul tau, jocul ar arata asa : In concluzie, tu nu ai "facut" rezolutia asa de la monitor cum zici tu. Ai facut-o folosind alte fisiere. Samp-ul nu conteaza ce rezolutie i pui. Nu e CSGO. Poti sa i pui 1280x960, 1024x764, 1440x1080, cat timp cat tu ai scaling mode-ul la ecran pus pe "full-screen", indiferent de rezolutie, samp-ul ramane identic in termen de "stretched". Daca cumva te jucai pe o rezolutie de ex 1920x900 cu black bars, asa puteai sa ai o rezolutie "stretched". (+ cum a zis si 999fps, daca era de la monitor, hud-ul era si el stretched dupa cum poti vedea si in poza mea. Insa hud-ul tau e normal. )
 4. Pro, tin sa zic ca mai intru cu el pe vc si s-a maturizat de cand a luat blacklist. Merita sa joace din nou pe sv
 5. Nick-ul tau:667Ekip Numele filmului/pozei:ECSTACY ♡ Autorul filmului/pozei: @667Ekip Film/poza: Alte cuvinte: -
 6. Sa te flexezi ca il bati pe mafioso in 2023 e ca si cum te flexezi ca ai paine in casa la cat de slab e.
 7. era 4 dimineata, si mi-o luat 10 minute maxim sa editez tot daca vrei sa stii.
 8. Am dat de multe ori speed up la clip la fel cum am dat si slow mo la o faza. Atata tot. De aia nu vezi tu niciun delay. Si pentru faza cu viata adversarilor nu stiu de ce te deranjeaza pe tine asa tare. E modpack facut pentru sv de gang war, iar deoarece toti de acolo au cate un skin per gang, n-are rost sa tii hp bar-u. Deci il vezi doar la o distanta in jur de 2 metrii max Aici la secunda la care ti-am dat, de ex poti sa vezi ca am dat speed up la clip pentru fragmovie. Bine, aici am dat speed up mult mai mult fata de clipul asta. A si btw daca dadeai tot clipul de la bun inceput se vedea cand era clipul dat pe normal cum fugeam
 9. 667Ekip

  retrag

  retrag
 10. Name:flamedark Movie/ Photo Name: Video Link/Picture: Description: Folositi stealth si ophax pe rss cat puteti, ca oricum nu va prinde nici cu el pe filmare. Bv flamedark ai reusit sa nu iei ban si cu selfbusted.
 11. Nickname: 667Ekip Topic: Motivul: Lock aiurea. Cum poti sa dai lock cand se vede silent aimbotul atat de obvious? Doar din prima faza se vede ca i se curbeaza gloantele inspre inamic. Sincer nu ma mir dc sunt asa putini playeri pe server. Cand vad cat de incompetent e staffu incat nu pot sa vada un silent aimbot pe un filmare. E grav.
 12. Asta crede tot rss-u. Doar pe rss am mai auzit de "buguri vizuale" etc. Daca nu era rss, si erau generali / capitani cu cunostinte mai mari in dm pentru clipul ala iti luai ban. Sa zicem ca hit-ul in perete a fost legit. Ok Dar restul hit-urilor cand trageai pe langa si il nimereai? Care i faza cu ele? Prima faza cand doua gloante se duc pe langa dar tot l-ai nimerit cumva. Si btw nu incerca sa ma minti deoarece stiu mai mult decat tn. Stii si tu ca ai cod si ca in fazele astea s-a vazut. A doua faza primul glont e legit dar al doilea? Cei care stiu double-hit de pe rss isi dau singuri seama ca glontul ala n-ajungea nici de cum in pieptul lui gojosatoru doar privind camera ta. Pentru a treia faza am facut direct demonstrare sa arat diferenta dintre fara silent si cu silent ca sa inteleaga lumea mai bine. Ultima faza, la fel. Ratezi glontul, dar prin magia lui harry potter al 14-lea il nimeresti. Se paote si observa unde se duce glontul dar in fine nu ma mai bat la cap. Daca asta inca e argument in 2023... Stii si tu ca ai folosit mai multe coduri. Silent-ul nu mai e ca inainte sa nimeresti tot. Au devenit programabile cu FOV / Hitchance etc. Un fov mic cu un hitchance mic face sa ratezi dar si sa fii cel mai bun. O singura cautare pe internet, github sau forum de cheats pentru samp care e destul de mare ( nu dau nume ca sa nu inspir playerii sa mearga pe el ). Iti gaseste ce iti trebuie.* Si sa imi explici si mie faza asta te rog
×
×
 • Create New...