Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×

chrrisstian

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

chrrisstian last won the day on April 12

chrrisstian had the most liked content!

Community Reputation

37 Pretty well

5 Followers

About chrrisstian

 • Rank
  Junior Member

Contact Methods

 • Yahoo
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bucharest
 • Nickname
  chrrisstian

Recent Profile Visitors

276 profile views
 1. chrrisstian

  Reclamatie Daredevil - limbaj

  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nick-ul tau pe forum: chris Nick-ul celui reclamat: Daredevil Link catre profilul celui reclamat: http://forums.rss-ro.com/index.php?/profile/531-daredevil/ Motiv: limbaj Dovada: https://imgur.com/a/APTPrC1 Topicul(optional): http://forums.rss-ro.com/index.php?/topic/100308-contestatie-daredevil/&do=findComment&comment=847875 Altele cuvinte: In regulamentul sectiunii e specificat foarte clar ca instiga la cearta atrage la inchiderea topicului, dar asta e cand vine din partea celui care a postat contestatia. Cand capitanul incepe sa jigneasca fara motiv ce se mai intampla? Daca te facea pe tine orice alt user fara rank prost in acelasi fel in care ai facut-o tu, cred ca-l banai cel putin 2 saptamani.
 2. chrrisstian

  Propunere /disarmall

  nu suna rau disarm pe o anumita raza
 3. chrrisstian

  sugestie battle pass

  contra.
 4. chrrisstian

  Propunere ban pe forum

  nu prea te-ai chinuit sa intelegi ce am scris acolo. daca te-ai fi chinuit macar putin ti-ai fi dat seama ca propunerea e una chiar relevanta avand in vedere cata lume e pe server si pe forum. vorbeam strict de nerespectarea modelului. restul regulilor isi au locul, cu atat mai mult pentru cei care raspund la reclamatii fara nici o treaba.
 5. chrrisstian

  Propunere ban pe forum

  Se stie ca daca vrei sa faci o reclamatie sau ceva de genul asta trebuie sa respecti un anumit model si daca nu il respecti in totalitate risti sa iei ban 3 zile pe forum daca nu, chiar mai mult de atat. Propun ca banurile astea pe forum de 3 zile sa scada la o zi. Sau cel putin cand esti banat pentru un motiv de genul asta sa nu iti fie interzisa navigarea pe forum pentru ca atunci cand primesti ban 3 zile si incerci sa intri pe forum te impiedica o alta pagina care-ti reaminteste motivul si durata banului ceea ce nu cred ca e ok. Adica ai gresit un model cand ai vrut sa postezi ceva, nu ai abuzat de un bug, nu ai injurat, doar ai uitat sau n-ai fost atent. Toti cei care sunt activi pe comunitate stiu ca e vital sa respecti tot ce scrie acolo in model, dar ma gandesc la userii noi care vin revoltati de pe server pentru ca au patit ceva si uita sa completeze intreg modelul. Ei primesc ban 3 zile fara ca macar sa mai poata intra pe forum sa vada ce s-a mai postat. Am impresia ca sunt unii cu rankul de guardian care abia asteapta greselile de genul pentru a-si folosi marea lor putere. Ca si guardian mi se pare normal sa vrei dreptate si ce dreptate e aia cand o persoana cu 2 postari pe forum greseste un model la o reclamatie si tu o banezi fara sa stai la discutii. Deci banul pentru nerespectarea modelului sa fie scazut la o zi sau sa ramana la 3 zile insa sa permita celui care a primit ban sa intre in continuare pe forum, fara posibilitatea de a posta orice oriunde. Si din partea celor cu rank, ar fi dragut ca atunci cand un user nou nu respecta modelul, sa nu sariti sa-l banati ci sa-l atentionati doar si sa-i completati voi topicul cu ceea ce lipseste. Prea multi au scapat cu ajutorul frazei: Cine nu include in topic si frazaJucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.va avea topicul sters + ban pe forum.
 6. chrrisstian

  Sugestie akas

  'e putin mai complicat sa ii anticipezi contul pe care va intra.' voiai sa spui ca e imposibil daca are cate aka-uri avea respectivul. e o chestie utila, pro. si nu cred ca e asa de greu de implementat avand in vedere ca la playerstats apare cand userul s-a conectat ultima oara.
 7. chrrisstian

  andrewQQ -Vând cont de valorant

  deci vinzi ceva ce e gratis pe 10 euro
 8. chrrisstian

  Sugestie Play music on profile

  contra, e forum sau hi5?
 9. chrrisstian

  Portofoliu NEXUS

  misto logo-ul fa-mi si mie un avatar, ms
 10. chrrisstian

  Sugestie kills/deaths ratio la /gstats

  k/d suna bine,dar skill groups e prea mult, mai aveai putin si ziceai ca unul care e silver sa nu poata sa faca gwar cu unul global
 11. chrrisstian

  Sugestie /gstats

  pro
 12. chrrisstian

  Portofoliu NEXUS

  senzatie
 13. chrrisstian

  fail ace faceit

  joci bine, ai clan?
 14. chrrisstian

  sugestie rank baruri noi

  pro.
 15. chrrisstian

  La multi ani Buzz!

  lma
×