Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×

Arthurito

Members
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

2 Followers

About Arthurito

 • Rank
  Junior Member

Contact Methods

 • Yahoo
  arthur.marius@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  Arthuro

Recent Profile Visitors

169 profile views
 1. Arthurito

  Danger Killers 2020

  Felicitarii! Ma revad in videoclip, succes cu gangul, pacat ca pe aceasta comunitate asa este. Cand joci bine esti acuzat ❤️ Te pup Claws sper ca ti-am fost de folos. Ne revedem peste 99 zile. Dusmania pe serverul este e primul. Nu se merita sa joci, probabil doar daca esti admin Succes cu gangul sa fiti top 1 si in Martie ❤️
 2. Arthurito

  Constestatie un-ban!

  Mane am spus ca nu l cunosc in contextul ca nu sunt prieten cu el. Si nu am treaba cu acestă. Il doresc fiind lider DK, nu ca si persoană. Dintre o floare nu se face primavara, adica dintr un pm nu se da ban.
 3. Arthurito

  Constestatie un-ban!

  Nickname: ArthuroLink cerere unban: http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=47759Motivul pentru care crezi ca esti nedreptatit: Nu sunt eNder, sa fie clar, nu intelege nimenea? Cum sa iau ban ca am zis doar pe pm ca sunt eNder? Am spus asta pentru ca voiam leader in DK, dar nu am nicio treaba cu acest individ. Va rog frumos, incetati cu chestii de genul. Dovada ca nu detin niciun VPN, nici un eNder nimic. Nu ma puteti intelege? Serios?
 4. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: Arthuro Numele reclamantului:[DK.Force]ezclap. Motivul reclamatiei: Face reclama la alt server. Dovezi: de banat, nu ținem reclama aici. Dovadă concludentă.
 5. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: ArthuroNumele Adminului pe RSS: [cP.elite]ToffeMotivul reclamatiei: Ban aiureaDovezi: http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=47737 , dupa ce ca imi da ban aiurea ..., mai are tupeu sa ma si acuze pe nedrept fiind un blacklister, cand domnul Peet a verificat chestia asta. Total pe nedrept, astept decizia unui general.
 6. Arthurito

  Reclamatie [cP.elite]Fr3sH.TEMP abuz

  Unii capitani stiu ce inseamna, mai ales bkp, cand vrei sa intri pe teritoriu si iti sta unu cu tankul Si dupa se baga alti fanii sa comenteze
 7. Arthurito

  Reclamatie [cP.elite]Fr3sH.TEMP abuz

  Brothers, am facut un video scurt, stai cuminte, in faza a 2-a se poate cum tragea cu tanku in mine, cand i-am spus ca filmez s-a cumintit. Dar pana atunci tragea intr-una. In 2 a doua se vede clar, deci shh, nu va mai bagati cand nu aveti de ce.
 8. Arthurito

  Reclamatie [cP.elite]Fr3sH.TEMP abuz

  Defapt tu ai ceva cu mine fara sa iti fac nimic:) ori aici, ori la aim in fine
 9. Arthurito

  Reclamatie [cP.elite]Fr3sH.TEMP abuz

  SI eu pe unde trec viata mea? Ca nu sunt gauri prin base decat gate-ul
 10. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: Arthuro Numele reclamantului: [cP.elite]Fr3sH.TEMP Motivul reclamatiei: abuz Dovezi:
 11. Arthurito

  Reclamatie Arthuro aimbot on/off

  Si vezi viata mea ca nu gasesti tu aimbot la buton pe sampcac v10
 12. Arthurito

  Reclamatie KaTaNa) limbaj

  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: ArthuroNumele Adminului pe RSS: KaTaNa)Motivul reclamatiei: limbajDovezi: http://www.imgz.ro/fullview.php?id=250630
 13. Arthurito

  Reclamatie Arthuro aimbot on/off

  Filmeaza in conditiile astea
 14. Arthurito

  Reclamatie Arthuro aimbot on/off

  Ba varule, iti spun eu sincer, tu vorbesti sa nu adormi, la 7kick e lag de la server, la mine e lag de la mine.. Dar ce sa intelegi tu
 15. Arthurito

  Reclamatie Arthuro aimbot on/off

  Am niste filmari de la alte gwaruri dar cateva secunde nu are rost sa filmez in lagul acesta.
×