Jump to content
In legătură cu BAN-UL jucătorilor cu experiență !!! Read more... ×

Aleax17

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Aleax17

 • Rank
  Newbie

Contact Methods

 • Yahoo
  toma18648@gmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  Aleax

Recent Profile Visitors

76 profile views
 1. Se poate sa stiu si eu de ce dracu sunt intruna banat? Iau ban, primesc unban, si cand intru iar pe server primesc instant iar ban fara niciun motiv.

  Imi explici domnule @[Loyal.p]Hypnos ?

  1. [Loyal.p]Hypnos

   [Loyal.p]Hypnos

   Credeam ca te-am prins cu teleport hack + weapons hack, dar aparent nu aveai si teleport hack. Ca sa nu le trec pe ambele in motiv si avand in vedere ca ai mai avut blacklist, am decis sa-ti dau blacklist din nou. In schimb, unbanner-ul a crezut ca nu stiam faptul ca ai avut blacklist si ti-a acceptat cererea. Am explicat faptul ca nu ti-am dat ban pentru fost blacklister si ai primit din nou. Cum era si normal, sa postez mai intai dovezile si apoi sa se raspunda la cerere.

 2. Aleax17

  Cerere unblacklist ALEAX16

  sa stii ca da
 3. Aleax17

  Cerere unblacklist ALEAX16

  Multumesc tutror de voturi !
 4. Aleax17

  Cerere unblacklist ALEAX16

  In reclamațiile alea se vede clar cine pe cine a înjurat, ai greșit rolurile. Mersi de vot oricum
 5. Aleax17

  Cerere unblacklist ALEAX16

  Cred ca nu ai citit tot ce am scris ..
 6. Aleax17

  Cerere unblacklist ALEAX16

  Nickname: [RSS]ALEAX16 AKA: [RSS]Aleaxndru12 Vechime: 2014 Motiv Blacklist: Aimbot ! Ce este drept, primul meu blacklist l-am avut pentru coduri, luam ban, si dupa jucam iar cu coduri..asta undeva inainte de a fi sanctionat odata si pentru totdeauna. Faceam asta pentru ca pe vremea aia aveam un calculator naspa, un calculator care abia imi incarca mapa, si fiind o persoana foarte competitiva, imi doream mereu sa fiu deasupra tuturor mai ales cand recreasem si gangul 9mm, acel gang mi-a adus sfarsitul. Toate bune si frumoase, dupa o perioada(nu mai stiu exact cat) mi am luat un laptop nou, ceva ce mi permitea sa ma joc constant si perfectionandu-ma in gameplay.Tot in acea perioada am facut si cererea unblacklist care a fost acceptata, dar insa, nu erau toate frumoase,in continuare eram acuzat de aimbot, lag.cs, etc.. Lag.cs am fost acuzat mereu ce este drept, nu am cel mai bun internet, dar va pot garanta ca nu am avut niciodata, in legatura cu aimbot-ul..pana vara trecuta cand s a intamplat o neintelegere..mi s a mai acordat o sansa expirandu mi acele 300 zile de ban fara a mai fi nevoie sa fac cerere unblakclist..Aimbot am fost acuzat intotdeauna, chiar daca nu am folosit, tot am fost sanctionat, si stiu ca este greu sa fii crezut ca nu ai facut ceva ce obisnuiai sa faci in trecut, am incercat chiar sa ma si filmez, rezultand ca mi-am dat niste asa zise "self busted uri" pe care nici in ziua de azi nu am reusit sa inteleg...Pot spune ca am jucat curat in ultima perioada, si am facut tot posibilul sa demonstrez asta, dar sunt constient ca toate astea au fost atrase de trecutul meu, pe care l am regretat din primele momente ale consecintelor. Sunt constient ca toate astea au implicat si comportamentul meu, dar atunci cand esti implicat in ceva, si doresti sa l faci cat mai bine, si vezi ca ti se pun tot felul de piedici, simti ca dai pe dinafara.Am primit ban 300 de zile ultima oara, am intrat de curiozitate astazi si am vazut ca a mai ramas doar o ora din acel ban, si m-am gandit ca mi-ar placea din nou sa-mi petrec timp din nou pe server,desigur cu acordul vostru, multumesc pentru atentia acordata. https://imgur.com/a/Ov6VDyT
×