Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×
Cum sa asociezi contul de pe forum cu server Read more... ×

thezarkana

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-3 Poor

About thezarkana

 • Rank
  Newbie

Contact Methods

 • Yahoo
  sanatkumara

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  SanatKumara

Recent Profile Visitors

95 profile views
 1. thezarkana

  contestatie un-ban

  În august 2019 buna a fost , ce Contează ce mouse ai mulți avem de gaming și App ăla nu avea setări, mi ai și zis mi-se pare, era doar Pentru DPI.(frecventa). aici este vorba ca am folosit aim aiurea dacă chiar era așteptam ai facem cerere dar dc dacă e u eram bazat doar pe el se și vede doar pe el vroiam sa l omor așa ca fugeam și mă opream fix cannd se oprea el În fața lui făceam fast/ c-Bug, asta nu inteleg Find și player vechi dc credeți ca-am avut aim, repet ști u ca dacă folosesc hack ce pățesc așa ca nu am fost prost sa bag.
 2. thezarkana

  contestatie un-ban

  Nickname: [esu.familia]AngerLink cerere unban: http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=47360 Motivul pentru care crezi ca esti nedreptatit: am primit ban 300 de zile :O pe motivul aim cica, dar eu nu am folosit... m-am uitat de multe ori la video nu mi-se pare aim, + ca fug si ma opresc in fata lui normal sa l nimeresc, sunt membru din 2013, normal sa fiu bun la dm si sa stiu ceva tactice, ba frt, lasa-ti generali sa se ocupe daca captani inca nu sitti cei ala aim, te rog sa-mi arati la ce secunda sau unde am avut aim te rog?, ala care a respins cererea. ca eu m-am uitat de multe ori si nu am vazut nimic suspect,banati jucatori vechi crezand ca avem hack, si lasati jucatori unercoveri sa joace cu hack am trait s-o vad si p`asta, aia care chiar au aim, ziceti, is buni , asa nimeresc ei, ee eu care am ratat mereu si ma opresc in dreptul lui si trag susti ca am aim, nu i corect, uitati va si artami unde am aim va rog. SA NU CUMVA SA AUD, CE tepeu a avut sa faca contesatie, pana la urma am dreptul daca nu-mi convine decizia, ca normal sa nu-mi convina eu jucand curat si voi credeti ca am aim, nu stiu ce zice acolo drDevil, ca daca nu stiu ce imi da ban si pe forum, o sa ramaneti cu codati acum mai nou daca joci curat esti codat, si daca ai hack nu ati uitat animtia de c-bug ? serios smr mama, toti joaca cu hack uri pt ajutarea in dm, si voi spuneti ca asa este dela skill uri ":)) repet, daca voi credeti ca am aim si dupa aceasta contesatie, va rog sa uitati de mine si de acest topic. S-AU UITAT MULTI PRIETENI DE-AI MEI, UNDE VEDE ASTEA AIM MA, CA TE OPRESTI IN FATA LUI SI TRAGI.. DUPA IA FACUT RECLAMATIE SI LUI SLAYER, CREZAND CA I MERGE SI LUI, dc nu ma acuza de alte hack uri?, auto c bug, sau eu mai stiu eu ce, stiu eu dc, pentru ca nici nu joc cu hack-uri si baga motivul: ca am aim, ca mna la asta poti minti omul la ochi, doar tragi decent si lumea va spune ca ai aim, voi stiti cum nimeresti daca ai aim? sigur ca nu de mi-ati dat respins. ROG PE UN RESPONSABIL SA SE UITE LA CUM JOC, dau cu pumni in el, ma opresc, normal sa l nimeresc.
 3. thezarkana

  Reclamatie [[esu.familia]Anger][aimbot]

  ce ma? cum sa mi dati ban 300 fac cerere nu i corect nu joc cu aim..se vede
 4. thezarkana

  Reclamatie [[esu.familia]Anger][aimbot]

  1. nu am luat demoted pt aim "sa zicem" dar hai.. cine sa uitat pana la capat la povestea dc am primit demoted stie pentru ce, cu siguranta nu aim am si dovedit asta. 2. se vede clar aimul? unde 3. unde ,? unde am aim, de-asta te-am intrebat si pe sv pe ce motiv mi-ai facut reclamatie, "ai zis aim" lol nu ma asteptam eu ratand mereu..ok astept decizia unui responsabil + ca nu ai cum sa spui ca toate hit-urile vin dela mine, eram ogramada la prodm, vine si de acolo si de acolo. rog cine se ocupa sa se uite cu atentie, si nu prea as dori admini mai mult /captain/generali, admini pot reaction cand ma vad pe sv -gata ban- si eu nici nu am aim. edit: auzi ce zice ghost, am si lag.cs :O wow, ba frt ce folositi voi sau daca folositi , nu o fac si alti. vezi la herc si incred acolo lag.cs
×