Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


[Legendary.p]Marian

Guardians Master
  • Posts

    158
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

[Legendary.p]Marian last won the day on April 9 2023

[Legendary.p]Marian had the most liked content!

About [Legendary.p]Marian

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Nickname
    [RSS]Marian

Recent Profile Visitors

4,146 profile views

[Legendary.p]Marian's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

393

Reputation

  1. Pai sa le de-a interzis la vminigun astia care joaca cu cod,vminigun sa fie pt astia fara coduri ca oricum la ce setari au oamenii nostrii ne rezolva cu tot cu minigun
  2. E posibil să greșesc dar tu afirmi că erai respectuos dar totuși spui că ai avut "certuri cu diverse persoane",așa te știu și eu oarecum respectuos sau cel puțin îți vezi de treaba ta,oricum ești mai întreg la cap decât Anger, și nu ai avut zeci de blacklisturi precum k1ddu nu știu dacă o să reușești să lași codurile dar ținând cont că nu se știe cât mai tine serverul eu merg pe mana ta cu un Pro bft,totuși dacă tot ceri un-black drăguț ar fi sa vizitezi și serverul in caz că primești Acceptat.
  3. Eram pe server când ai luat blacklist ai spus că i-ai jignit pe cei doi că nu ți-a convenit nush ce decizie au luat ei sau că nu se ocupau de cineva in fine,știai că lucru asta îți va aduce blacklist dar tot ai făcut-o, fabian e băiat bun ai șanse dar controleaza-ti nervii aia daca tot vrei sa joci aici:)) eu îți dau pro,bft.
  4. Sunt doua luni ba next de când băgai boți pe server și dădeai cu troll?cum creștea serverul un pic peste 30 se știe apăreai și dădeai troll,ce nebun ești tu deja te joci pe srv,cererea asta e doar pt nebuneala ta,la anu sa faci cerere pt capitan
  5. La multi ani boss???,sa nu imi ceri nimic ca n-am?
  6. mai frustrant o sa fie faptu când o sa înceapă sa urle la tine la voi adminii aceeași playeri care scriu aici "pro ceapuci te-ai schimbat" "ADMIN VERIFICA RAPORTU IN PLM NU VEZI CA ASTA RUPE CODU BAAAAAAAA" dar aia e acum,contra evident o sa îți bagi codurile imediat ce o sa vezi ca te arunca ăștia de pe harta și certurile și înjurăturile vor veni tot pe aceeași treaba,iar adminii care dau pro vor ignora fiindcă trebuie reclamație e "jucător vechi cu experienta".
  7. Daca tu iei admin ,eu am sa te calc cu dumperu sa imi dai jail,PRO pt ca te stiu de pe rivala si stiu ca ai fost admin bun doar sa fii un pic mai serios si sa te implici cum te stiu de acolo+ calitatea filmarii e foarte buna ,iar efectelele nu-s exagerate ceea ce e bine pt depistarea codatilor,succes.
  8. Spuneam doar ca nu era cazu sa faci cerere admin in conditiile in care tu abia ai fost acceptat sa revii pe server la asta ma refeream cu 'degetele''poate ai ajutat,nu am fost tot timpu on sau sa te urmaresc in mod special dar au fost cazuri cand cereau playerii ajutor si nu te-am vazut sarind inainte cand aveai admin,poate erai si tu afk poate cn stie ca orice om...( si mai e si faza aia cand ai luat un-black si blacklist a doua zi ca ai avut reclamatie pt aim,serveru are nevoie de admini buni nu profesionisti carora le place sa fie admini si sa ajute nu doar pt tag in fata numelui si o 'reputatie' daca sunt si pro si le place sa fie admini pt ceea ce inseamna un admin cu atat mai bine ,nu prea ma bag eu la cereri si chestii sa nu crezi ca am ceva cu tn dar nu cred ca o sa faci bine serverului,(se promit multe in cereri) ba daca primesti admin sa nu faci cum a facut Cloud in seara asta event la /war prize 25k coins si sa il castige tot el ,mno sper ca s-a bucurat de premiu.
×
×
  • Create New...