Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


[Loyal.p]rs6

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About [Loyal.p]rs6

  • Birthday 03/03/1869

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    London, England, United Kingdom
  • Interests
    TRAFIC SI CONSUM DE CANNABIS SI MARIJUANNA.
  • Nickname
    [Loyal.p]rs6

Contact Methods

  • Skype
    doar discord bro.

Recent Profile Visitors

797 profile views

[Loyal.p]rs6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

16

Reputation

  1. @SHAHMEN ce prostii zici men
  2. @cristian. #DBPN respect bro
  3. @SHAHMEN te frustreaza adevarul sau? e o parere, si sincer, ar creste server-ul mai mult. Numai prostii de topicuri faci maestre.
  4. @SHAHMEN pt ce mi-ai dat hide la comentariu?
  5. https://imgur.com/a/dKQoJtI
  6. Sa inteleg ca pe aici se lasa reclamatiile nerezolvate?
  7. @[esu.familia]DareDevil te pup nebunule, de cand looser e jignire? el ca ii face mizerii si pe mine ghertoi din porumb nu i problema? ahahahaha, favorizari peste favorizari, nu ma asteptam la mai multe sincer, totusi esti din esu cu m4.
  8. @[esu.familia]DareDevil stii sa citesti sau ai facut scoala la promotie? am zis de Carlos ca poate merita, dar de Brosky n am zis ca merita, e grea la tine romana de inteles. https://gyazo.com/b028fbe4133b6c736692760d1426895c poftim, sa nu zici ca mint, am precizat doar ca CarloS ar fi gresit, nu si Brosky.
  9. @[esu.familia]DareDevil n-am vazut cand a zis sa dea lock, iar de ce te pui sa dai lock la faza cu roackeru ala, nu vezi ce limbaj de admin si guardian are, sanctioneaza-l si debaneaza-i pe aia 2. Nu is nici Brosky nici CarloS sa fac reclamatie, dar cum si altii au facut asa, pot sa fac si eu.Oricum mai pot sa-i fac reclamatie la roackeru ala pentru limbaj.
  10. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nick-ul tau pe forum: [Loyal.p]rs6 Nick-ul celui reclamat: [esu.familia]DareDevil Link catre profilul celui reclamat: http://forums.rss-ro.com/index.php?/profile/531-esufamiliadaredevil/ Motiv: lock aiurea. Dovada: Altele cuvinte: esti cumva general/capitan sa dai tu verdictul maestre? Omu a gresit, sa fie sanctionat, mi se pare complet normal, nici tie nu ti ar prinde rau un warn la mg.
  11. @R. Bartleh Cummings si ei au spus un adevar, si i-ai banat, acum e randul tau sa fi sanctionat pentru adevar. ca tot ma faci ghertoi crescut in porumb si pe ei mizerii.
  12. @R. Bartleh Cummings https://gyazo.com/6822ba176ba7494dece60df50b92a48c in caz ca vrei sa dai edit, sa vada si responsabilii limbaj tau de guardian.
  13. @R. Bartleh Cummings Brosky nu te-a jignit cu absolut nimic, la Carlos inteleg, dar ma rog 'plm' si 'mizeriile comunitati', 'ghertoi crescut in porubm' si mai ma si ameninti cu ban, nu sunt instigi la cearta? ti-ar prinde bine un warn la guardian, ca nu faci nimic bun cu el.Si nu din cauza noastra a scazut server, e din vina staff-ului care nu e capabil de nimic . BTW looser nu e jignire, o sa fie bine sa iei un warn la guardian, poate te mai potolesti si nu te mai ofensezi din orice prostie.
  14. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nick-ul tau pe forum: @Brosky#DBPN @CarloS Nick-ul celui reclamat: @R. Bartleh Cummings Link catre profilul celui reclamat: http://forums.rss-ro.com/index.php?/profile/13589-r-bartleh-cummings/ Motiv: ban aiurea. Dovada: https://gyazo.com/280b1bbd5394171bc4cf204db4a98d86 Topicul(optional): http://forums.rss-ro.com/index.php?/profile/16384-broskydbpn/ (se vede pe profil) Altele cuvinte: Cu ce drept il banezi pe Brosky? te-a jignit cumva atat de tare sa-i dai ban pe forum sau la Carlos? Nu ti-au zis nimic rau incat sa le dai ban, daca tu te victimizezi din orice rahat ce sa ti facem, nu crezi ca esti cam fetita, daca te face unu looser iesit din pestera te duci la politie si depui plangere ? asta i mentalitatea de roman adevarat, + http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=46601 ( https://gyazo.com/5757fd3af4c67a35a70e375deaa5a809 nici fratele tau @SHAHMEN nu scapa de reclamatie https://gyazo.com/ea0323aad6f9a1c351fc233ef3e867a7) te pup roackere,
  15. Nickname: [Loyal.p]rs6Link cerere unban: http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=46613Motivul pentru care crezi ca esti nedreptatit: nu era vorba ca daca nu avem poza de la momentul banului luam respins? copilu asta de ce a luat unban? @DjAndy cat de ingust mintal sa fii sa spui ca inafara de prima faza restul e lagshot pe server de skinshot ? atat te duce capul? 'Am zis ca litefoot ajunge un cheat legit , aim , aimbot , macro si alte moduri de genu par deja o gluma proasta la cate poate face un bug de la joc!0:07 -> 2 pe 1 restul find lagshot , nimic special daca ai skill-uri in dm , nu vin eu sa decid daca sa faceti dm sau nu, cu sau fara litefoot , rezultatul se vede de la sine , ca doar va treziti cu ban de fiecare data , daca nu o lasati mai moale cu dm-ul , indiferent unde ar fi!'- POTI FACE LAGSHOT PE SERVER DE SKINSHOT IN 2019 DUPA VORBELE MARELUI ANDY, FA O CERERE DE DEMOTED, AI RANK-UL DOAR PENTRU CULOARE.
×
×
  • Create New...