Jump to content

hades.

VIP
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

hades. last won the day on September 4

hades. had the most liked content!

Community Reputation

100 Excellent

7 Followers

About hades.

 • Rank
  arr.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  [Loyal.p]Hades

Recent Profile Visitors

1,254 profile views
 1. stau si ma uit la tine cat esti de prost.. in fine Asta este gwarul respectiv, am probleme cu placa video si filmez cu programul de la ea..N am ce face deocamdata dar se intelege cat de cat. Daca mai ai vreo nelamurire iti pot aduce videouri cu gameplayul meu de acum cateva zile cand nu aveam probleme. *9 runde nu joaca nimic, din a 10a omu deja e pro* 1 la mana n am mai deschis pcul de 4 zile pentru ca eu in comparatie cu tine mai traiesc lol si nu iti inteleg frustrarea, n ai pic de movement , tragi de pe loc si tu faci reclamatii de aimbot ? Pe langa faptul ca te joci cu silent setat mic pe filmare ca un trist ce esti, test teamviewer daca te iau cel mai probabil o sa imi gasesti scuze ca na.. ai 20 si cv de ani si stai toata ziua in casa pe samp , suferi si transpiri de fiecare data cand intram noi cu *grupul nostru* sa ne jucam Nu stau acum sa intru in detalii aici ca nu asta este subiectul, dar vad ca tot ti o cauti cu noi de cateva zile si am sa iti raspund si eu la fel ca poate asa ne intelegem, in 2021 trebuie sa ne facem *roast* pe forum Esti ultimu penibil.
 2. hades.

  rejected Imi cer scuze - mawuen

  Pro, te ai schimbat si meriti o a 20a sansa, te astept in upc
 3. Dc nu aduci dovezi cum te injur si scrii de la tine? Sa ii dea cineva lock
 4. ma uit pe filmare imd, dau edit https://imgur.com/a/W8Fa3bb
 5. Dc nu pui ce mi ai zis mai sus? Sau ne ofensam de la cuvantul prost?
 6. Da, te ai gasit tu sa faci curat pe rss De cand ti ai luat rcon vad ca deja ti ai luat si grade singur Bai baiatule, calm. Si ce sunt vorbele astea de baietas rau? "baietas umflat de cine-s eu in fata mea", mai iesi din casa si lasa serialele.
 7. Nu crezi ca deja cauti prea multa atentie? Nu am vazut de la tine un post fara reclamatie, ma rog , detalii. Si daca baiatu ala se simtea *instigat* cum spui tu, dc nu ne face el reclamatie? Sau stai acum trebuie sa fim usa de biserica fiecare si sa stam muti nu trebuie sa mai socializam El daca mi a zis mie vorbe urate si nu l am sanctionat, am facut o ca asa am vrut si ca i am permis, tot nu inteleg ce tot vrei tu lol.
 8. Blaze doar ce primise warn, in schimb tu il instigai si tot comentai mereu. Ca ti am dat mute si nu ti am dat warn sa mi spui ms. Dar faza e ca tu inca traiesti in jocu asta si esti singuru pusnic care a mai ramas frustrat pe samp, la coltu rusinii plangeai cu lacrimi virtuale sa te iertam toti si acum faci iar gura mare Get a life
 9. hades.

  Cerere admin [hte.legacy]HoriaG

  Mai bine de atat nu se poate, contra.
 10. hades.

  Ghici cine postează următorul!

  @16HP. #DBPN
 11. hades.

  Reclamatie [hte.legacy]HoriaG lag.cs si aimbot

  Legat de aimbot sunt 50/50, totul este reglabil in zilele astea si nu prea iti dai seama foarte bn doar daca respectivul este foarte prost, totusi in al 5lea video prima faza e cam suspecta Legat de lag.cs, se vede foarte bine si propun ban 150 pentru ca nu este la prima abatere.
 12. hades.

  rejected cerere unblacklist Ovvy

  pro te asteptam pe server
 13. hades.

  Reclamatie Andreea.PSC - Cheats

  https://imgur.com/hQ6RXDa Banned, lock
 14. hades.

  PAST STORIES.......

  mai traiesti patroane?
 15. hades.

  PAST STORIES.......

  @septimus._
×