Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


woll

Guardians Master
  • Posts

    306
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by woll

  1. aparent am murit si eu aici in gang succes baieti
  2. Fiți mai buni tot timpul, nu doar cu ocazia sărbătorilor. Nu prea cred eu în 'a 2a șansă' darr de ce nu, probabil că te-ai mai schimbat puțin. Pro și dacă primești accept spor la jucat pe comunitate.
  3. Nu prea cred eu în 'a doua șansă' dar văd că te-ai străduit cât de cât. Hai să fie și un pro de la mine.
  4. Scuze dacă mă bag aiurea, dar dacă e vorba de același gamefixer pe care l-am postat eu L-am testat eu pe acesta când venea vorba de acel 160hp și era doar bara de 160, mai pe scurt nu-ți dădea viața. Acum nu știu dacă au apărut versiuni în care mergea opțiunea aceea însă pe ăsta nu merge. I-am spus și lui @SHAHMEN înainte de a posta topicul. Dacă faceți voi teste și vouă vă merge să-mi dați un PM să rezolv pe acest modpack. Hide dacă este necesar.
  5. E irelevant cine îl știe pe x sau y, urați si voi un bun venit că nu suntem la off-topic aici. Bine ai venit!
  6. ++ @RuNix Pe rivala sunt sigur ca el era, ca mai punea poze cu el. ON: am vazut si eu stirea dar nu eram sigur daca el e sau nu, odihneasca-se in pace.. era super de treaba cand interactionam cu el mai de mult si nu prea stiam mai nimic despre jocul asta.
  7. atâta emoție în jur, s a supărat ghost și nu se mai joaca că îi dă crash codul cu modurile noi ?
  8. Nu prea mi se pare combinatie faza cu timestamp ca arata orele/minutele/secunde setate la calculator :)).
  9. Personal, imi asum sanctiunea. Mi-a spus un jucator nou venit ca tot da cu rocket in el si am sanctionat deoarece nu mi se pare ok sa dai intr-un jucator nou cu rocket care se plimba nu facea nimic gresit. Pot aduce dovada daca ajuta la ceva . Imi pare rau.
  10. woll

    vs LA

    da ma tot tu care iesi de la prodm cand intru oricum sunt slab ma bati csf
  11. woll

    vs LA

    baietii mei se misca din sageti si trag de pe enter ce sa le faci gg va astept la maneliada
  12. Personal, 0:11-0:15 pe mine ma amuza rau de tot. Se cam vede clar ca trage pe langa.
  13. iti place vocea mea este? on: uitati-va la 7:35 =)))
  14. contra, inca nu te ai schimbat o sa te tina cum te tine de obicei, primele zile sfânt și după tare in clanță te superi nu te superi, asta e realitatea
  15. dupa titlul piesei, se respecta si se accepta. nu le-am cumparate, am prieteni care le au cumparate si mi-au spus ca merg (intr-adevar a trecut un an nu se stie daca mai sunt inca disponibile sau nu). am zis examplu stealth care e .asi, am mai mentionat 'there are some certain cheats' deci te rog, te invit sa-mi mai citesti odata comentariul ca sa-ti dai seama la ce m-am referit. Multumesc pentru intelegere si o zi faina!
  16. am dat un exemplu stealth, is alte coduri care trec de gdm fi mai atent si nu mai vorbi daca nu stii ps: iti fac un exemplu sa vezi ca 2 din coduri romanesti trec de g-dm :)))) numa iti trebuie cash.
  17. Don't know what to say, 50 contra 50 pro, There are some certain cheats which you don't need to use open as executable files (.exe). We have a good example there if y'all can remember. I don't think there's a player who hasn't heard of stealth. You just need to put an .asi in your gta folder and it will remain saved in your gta 'till you use the panic button. Trust me, i've studied this type of cheat to catch some players playin' here (aspect ratio modified, and others). But i think it will remain contra because you act childish when it comes about deathmatch (spamming when you kill me). It hasn't been that long to make me believe you've changed. Try to change my mind and i will vote pro.
  18. cine a zis ca nu suport persoana in cauza? :)))))))) te bagi aiurea, accept chestia cu hitul buguit
×
×
  • Create New...