Jump to content

[Thug4Life]HULK.

Members
 • Content count

  123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

[Thug4Life]HULK. last won the day on December 24 2018

[Thug4Life]HULK. had the most liked content!

Community Reputation

90 Good

3 Followers

About [Thug4Life]HULK.

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 01/13/2004

Contact Methods

 • AIM
  AM
 • ICQ
  -1
 • Yahoo
  pordeasebastian1974@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  France,Notre-Dame de Nice
 • Interests
  S.E.X
 • Nickname
  DATENGATUMATI

Recent Profile Visitors

1,092 profile views
 1. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:[Thug4Life]HulK Numele reclamantului:[Nmk]Wizzard. si [RSS]LEONARD. Motivul reclamatiei:aimbot on/off+alte coduri. Dovezi: zic sa ii cautati in ip-uri,imi miroase a blacklisteri. cioc-cioc https://imgur.com/a/THlY7s1 eyeyeyey
 2. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: Numele reclamantului: Motivul reclamatiei: Dovezi:
 3. [Thug4Life]HULK.

  cerere admin [T4L.OuTlawz]Lowek

  Daca tot am ajuns aici, CONTRA,adica frtl libelula,ai fost inactiv atat timp si acum vrei admin? nusj,si din cate tin minte nu ai avut istoric curat ???? .Oricum istoricul pt mine nu conteaza ,dar nu pot sa ti dau pro fiind ca imi esti prieten,si poate sa fie cum zice @TheOne._,sorry bro.
 4. [Thug4Life]HULK.

  Sugestie gang

  frtlmeu libelula,pe langa ca s-a modificat /gstats-ul si arata de rahat vrei sa arate si mai urat ? uhhh,NU MAI INCERCATI SA VENITI CU IDEI NOI SI INUTILE,STRICATI SV-UL =)) ???????????? contra
 5. [Thug4Life]HULK.

  Sugestie sistem Kick

  @[esu.familia]KrYsTy lasa-ne frt ideea asta ar fi bine-venita cand nu is admini on. Big
 6. [Thug4Life]HULK.

  Cerere admin [esu.familia]TIBA

  AOLO,AI AVUT ADMIN SI AI LUAT DEMOTE PT CODURI SI VREI ADMIN? LOOOOOOL ,daca n ai fi jucat cu coduri cand ai avut admin ti as fi dat pro.
 7. [Thug4Life]HULK.

  reclamatie [Loyal.P]Home$_ aimbot

  @[Loyal.P]home_ tu esti nebun ma uite cum patinezi si faci c bug cu auto si cum zboara gloantele.
 8. [Thug4Life]HULK.

  reclamatie [Loyal.P]Home$_ aimbot

  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:[Thug4Life]HulK Numele reclamantului:[Loyal.P]Home$_ Motivul reclamatiei:cheats (auto c bug/slide.c/aim on/off Dovezi:
 9. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:[Thug4Life]HulK Numele reclamantului:[RSS]DuMpEr Motivul reclamatiei:blue eclipse/v4 Dovezi: Mi se pare putin ciudat cum odata rateaza tot,si dupa le prinde pe toate,probabil are si un fast respawn,dar si asa joaca cu el on/off.
 10. [Thug4Life]HULK.

  Sugestie: Rank Automat Ganguri

  @konorr sunt de aceeasi parere,e aiurea toata ideea asta,nu are nici-un sens.Nu incercati sa veniti cu ideei mai noi,stricati tot server-ul si farmecul jocului.Asa propun si eu ca sa introducem un un bot care sa traga in locul nostru,si gata munca.Treaba ownerului e sa se ocupe de gang si cu rank-urile.Nu transformati RSS-u intr un server de rpg.
 11. [Thug4Life]HULK.

  cerere unban

  @[esu.familia]Frankie
 12. [Thug4Life]HULK.

  T4L vs GSF - WON

  @[Loyal.p]$corpion)) nu de la mine se auzea,era de la ala cu care eram in confa
 13. [Thug4Life]HULK.

  T4L vs GSF - WON

  @xreaL idk
 14. [Thug4Life]HULK.

  T4L vs GSF - WON

  Nick-ul tau pe server :[Thug4Life]HulK Nick-ul playerilor din echipa :[GSF.Legend]Pump._. WON / LOST ? :won Gangul advers :GSF Scorul final :20-11 Mapa in care s-a desfasurat gang-war-ul ? :LVPD HQ Link pe site / poze : Alte cuvinte :sorry pt copii de pe fundal
 15. [Thug4Life]HULK.

  Posteaza-ti desktopul.

  http://www.imgx.ro/view.php?id=246784
×