Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×

Happy :)

VIP
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Pretty well

About Happy :)

 • Rank
  Eu sunt happy tu esti sad
 • Birthday 01/26/2001

Contact Methods

 • AIM
  B
 • MSN
  E
 • Website URL
  H
 • ICQ
  A
 • Yahoo
  P
 • Jabber
  P
 • Skype
  Y

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Las Venturas, San Fierro, Los Santos.
 • Interests
  RSS
 • Nickname
  Happy

Recent Profile Visitors

980 profile views
 1. Happy :)

  Contestatie DareDevil

  Asta nu e o explicație plauzibila daca ai cerut acest rang trebuie sa til asumi nu e chiar luna de pe cer, si da acel video nu mi se salvase din cauza ca filmez cu nvidia shadowplay sau ceva de genu, setata pe modul instant replay, insa cateodata dau crash filmarile pentru ca ce sa vezi nu totul este mereu asa cum am vrea noi sa fie, sunt lucruri care se intampla.
 2. Happy :)

  Contestatie DareDevil

  Cred ca sunt nenumarate cazuri de admini care nu au dovezile la cererile de unban si chiar si mie mi sa intamplat de multe ori, pentru ce sa fiu sanctionat eu cu 25 awp nu ii vad rostul. Am facuto pentru a se lua masuri (si prin asta nu ma refer ca imi vreau adminul back) as vrea un raspuns de la cel ce acorda aceste sanctiuni si daca e posibil sa fie sanctionat pentru ca nu mi se pare corect ce face, daca ar face asa in continuare cred ca sar lasa toti de adminat.
 3. Happy :)

  Contestatie DareDevil

  Nickname: Happy. Topic: Motivul Contestatiei: As vrea sa stiu si eu de unde au aparut aceste Admin warning points, avand in vedere ca nu a trecut termenul de 48 de ore in care ai voie sa nu postezi dovezile, dat fiind faptul ca am cerut demote la admin din aceasta cauza si nu doar din asta, dar in special din cauza asta, foarte multi jucatori sau plans de faptul ca nu mai am acest rang de admin si probabil nici nu o sal mai cumpar vreodata, pentru ca observ ca se dau graduri aiurea si se inventeaza reguli multe si absurde. Vreau sa se faca dreptate si astept un raspuns la sanctiunile astea acordate aiurea.
 4. Happy :)

  [Model] Cerere demote !

  Nick : Happy. Motiv : M-am plictisit nu mai imi e a admina,multi nu mau acceptat asa cum am fost ca admin, drept urmare prefer sa las acest grad celor care il merita cu adevarat. Level admin : 5 Poza /stats : -
 5. Happy :)

  Auto/Moto

  Luativa masini cu motor mare ca sigur o sa aveti bani de a le intretine
 6. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: Happy Numele Adminului pe RSS: Smecheru1 Motivul reclamatiei: Tentativa teapa Dovezi: Nu am vrut sa fac aceasta reclamatie dar mi se pare absolut penibil ca Admin sa incerci sa dai teapa unui player pentru 4 gems. Baiatul a zis clar ca vrea stunt pe acele gems iar tu ai spus ca ii dai drift si nu te-ai straduit sa il mai intrebi odata ca sa vezi daca chiar accepta oferta ta, si i-ai dat 10k nu 20k cat spune regulamentul, ca admin ar trebui sa stii preturile in gems, ai aici topicul postat de The.Extreme in caz ca nu l-ai citit: Il mai si ameninti ca ii dai ban, ti-am dat un /explode in speranta ca iti vei da seama ca sunt cu ochii pe tine, ce exemplu dai tu ca Admin daca faci chestii de genu? , imi pare rau dar nu am putut sa trec cu vederea. Intr-un final i-ai redat gemsurile dar oare sa fie datorita faptului ca ti-am spus ca te filmez pe admin chat? Video:
 7. Happy :)

  La multi ani Draxler!

  La multi ani!
 8. Happy :)

  Reclamatie Happy (kick aiurea)

  Acum am vazut reclamatia, o sa iti pun dovada maine, daca nu accept awp daca ti-ai fi pus mintea la contributie ti-ai fi dat seama ca ai luat kick pe motiv ca folostesti nume prostesti tiam dat kick de 2 ori nu ai schimbat numele si mai ai tupeu sa faci si reclamatie.
 9. Happy :)

  PEET birthday

  La multi ani cu sanatate!
 10. Happy :)

  Idea Dms/Events (Admins)

  Big pro
 11. Happy :)

  Reclamatie Happy - /mute aiurea.

  Ai pus tu dovada, eu nu las pe nimeni sa vorbeasca asa cand timp sunt pe server, daca te-ai simtit cand am zis ciocu mic lu ala de nu isi vedea de treaba e problema ta.
 12. Happy :)

  promovare server [raduq]

  Nu are rost vor veni pe moment, si la fel cum au venit asa vor disparea.
 13. Happy :)

  La multi ani, El3ktrozZ

  La multi ani !
 14. www.rss-ro.com/logs.php?view=19283
 15. Happy :)

  Reclamatie [XNeonYT] [Limbaj]

  https://imgur.com/3r1BRr4
×